SÅDAN aktiveres automatisk logon i Windows XP

Oversættelser af artikler Oversættelser af artikler
Artikel-id: 310584 - Få vist de produkter, som denne artikel refererer til.
Denne artikel er tidligere blevet udgivet under DA310584
Udvid alle | Skjul alle

På denne side

Sammenfatning

Denne artikel beskriver, hvordan du kan konfigurere Windows til at automatisere logonprocessen ved at gemme adgangskoden og andre væsentlige oplysninger i registreringsdatabasen. Med denne funktion kan andre brugere starte din computer og anvende den konto, du angiver for automatisk logon.

VIGTIGT! Hvis du aktiverer automatisk logon, er det mere praktisk at bruge Windows, men funktionen kan dog udgøre en sikkerhedsrisiko. Hvis du indstiller en computer til automatisk logon, kan enhver, der rent fysisk kan skaffe sig adgang til computeren, også få adgang til alt indholdet på computeren, herunder netværk, som computeren har forbindelse med. Når automatisk logon er aktiveret, gemmes adgangskoden desuden i registreringsdatabasen som almindelig tekst. Den konkrete registreringsnøgle, som indeholder denne værdi, kan læses via fjernadgang af gruppen Godkendte brugere. Denne indstilling anbefales kun i tilfælde, hvor computeren er fysisk sikret, og uvedkommende er forhindret i at få fjernadgang til registreringsdatabasenøglen.

Brug af Registreringseditor (Regedt32.exe) til aktivering af automatisk logon

ADVARSEL!: Hvis du bruger Registreringseditor forkert, kan der opstå alvorlige problemer, der bevirker, at du skal geninstallere operativsystemet. Microsoft kan ikke garantere, at problemer, der skyldes forkert brug af Registreringseditor, kan løses. Brug af Registreringseditor sker på eget ansvar.

Oplysninger om, hvordan du redigerer registreringsdatabasen, finder du i Hjælp-emnet "Ændre nøgler og værdier" i Registreringseditor (Regedit.exe) eller Hjælp-emnerne "Tilføje og slette oplysninger i registreringsdatabasen" og "Redigere registreringsdata" i Regedt32.exe. Bemærk, at du bør tage en sikkerhedskopi af registreringsdatabasen, før du redigerer den. Hvis du kører Windows NT eller Windows 2000, bør du også opdatere reparationsdisketten.

Sådan aktiveres automatisk logon:
 1. Start Regedt32.exe, og find derefter følgende undernøgle i registreringsdatabasen:
  HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\WindowsNT\CurrentVersion\Winlogon
 2. Brug dit kontonavn og din adgangskode til at dobbeltklikke på DefaultUserName, skrive brugernavnet og derefter klikke på OK.
 3. Dobbeltklik på DefaultPassword, skriv adgangskoden, og klik derefter på OK.

  BEMÆRK! Hvis værdien DefaultPassword ikke findes, skal du følge disse trin:

  1. Klik på Tilføj værdi i menuen Rediger.
  2. Skriv DefaultPassword i boksen Værdiens navn, og klik derefter på REG_SZ for Datatype.
  3. Skriv adgangskoden i boksen Streng, og gem derefter ændringerne.
  Hvis strengen DefaultPassword ikke er angivet, ændrer Windows automatisk værdien af nøglen AutoAdminLogon fra 1 (sand) til 0 (falsk), så funktionen AutoAdminLogon deaktiveres.
 4. Klik på Tilføj værdi i menuen Rediger, skriv AutoAdminLogon i boksen Værdiens navn, og klik derefter på REG_SZ for Datatype.
 5. Skriv 1 i boksen Streng, og gem derefter ændringerne.
 6. Afslut Regedt32.
 7. Klik på Start, klik på Luk computeren, og klik derefter på OK for at slukke computeren.
 8. Genstart computeren og Windows. Nu kan du logge på automatisk.
BEMÆRK! Hvis du vil springe processen AutoAdminLogon over for at logge på som en anden bruger, skal du holde SKIFT nede, når du har logget af, eller når Windows er genstartet.
Bemærk venligst: Dette er en oversættelse af en engelsksproget artikel. Det er muligt, at efterfølgende ændringer eller tilføjelser til den originale engelske artikel ikke er indarbejdet i oversættelsen. Informationerne i artiklen er baseret på den engelsksprogede udgave af produktet. Ved oversættelsen er det ikke blevet afprøvet, om informationerne er korrekte i forhold til andre sprogudgaver af produktet. Microsoft stiller informationerne til rådighed uden ansvar for, at de er korrekte eller egnede til et særligt formål og uden noget ansvar for, at oversættelsen er fuldstændig eller korrekt.

Egenskaber

Artikel-id: 310584 - Seneste redigering: 24. maj 2004 - Redigering: 3.0
Oplysningerne i denne artikel gælder:
 • Microsoft Windows 2000 Server
 • Microsoft Windows 2000 Advanced Server
 • Microsoft Windows 2000 Professional Edition
 • Microsoft Windows 2000 Datacenter Server
Nøgleord: 
kbhowtomaster wd2000 kbdta KB310584

Send feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com