Τρόπος ενεργοποίησης της αυτόματης σύνδεσης στα Windows

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 310584 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ενημέρωση
Αυτό το άρθρο αναφέρεται στα Windows 2000. Η υποστήριξη για τα Windows 2000 έληξε στις 13 Ιουλίου 2010. Το Κέντρο λύσεων λήξης υποστήριξης για τα Windows 2000 είναι η ιδανική αφετηρία για να ξεκινήσετε τον προγραμματισμό της μετάβασης από τα Windows 2000. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην Πολιτική υποστήριξης κύκλου ζωής της Microsoft.
Ενημέρωση
Αυτό το άρθρο αναφέρεται στα Windows 2000. Η υποστήριξη για τα Windows 2000 έληξε στις 13 Ιουλίου 2010. Το Κέντρο λύσεων λήξης υποστήριξης για τα Windows 2000 είναι η ιδανική αφετηρία για να ξεκινήσετε τον προγραμματισμό της μετάβασης από τα Windows 2000. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην Πολιτική υποστήριξης κύκλου ζωής της Microsoft.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Περίληψη

Αυτό το άρθρο περιγράφει τον τρόπο ρύθμισης παραμέτρων των Windows ώστε να αυτοματοποιηθεί η διαδικασία σύνδεσης με την αποθήκευση του κωδικού πρόσβασής σας και άλλων συναφών πληροφοριών στη βάση δεδομένων μητρώου. Αυτή η δυνατότητα επιτρέπει σε άλλους χρήστες να ξεκινούν τον υπολογιστή σας και να χρησιμοποιούν το λογαριασμό που δημιουργείτε για την αυτόματη σύνδεση.

Σημαντικό Εάν ενεργοποιήσετε την αυτόματη σύνδεση, είναι πιο εύκολο να χρησιμοποιήσετε τα Windows. Ωστόσο, αυτή η δυνατότητα ενδέχεται να παρουσιάσει κίνδυνο ασφαλείας. Εάν ρυθμίσετε έναν υπολογιστή για αυτόματη σύνδεση, οποιοσδήποτε μπορεί να αποκτήσει φυσική πρόσβαση στον υπολογιστή μπορεί επίσης να αποκτήσει πρόσβαση σε όλα τα περιεχόμενα του υπολογιστή, περιλαμβανομένου του δικτύου ή των δικτύων με τα οποία είναι συνδεδεμένος ο υπολογιστής.

Επιπλέον, εάν είναι ενεργοποιημένη η αυτόματη σύνδεση, ο κωδικός πρόσβασης αποθηκεύεται στο μητρώο σε μορφή απλού κειμένου. Το συγκεκριμένο κλειδί μητρώου που αποθηκεύει αυτήν την τιμή έχει δυνατότητα απομακρυσμένης ανάγνωσης από την ομάδα Authenticated Users. Αυτή η ρύθμιση συνιστάται μόνο για περιπτώσεις όπου ο υπολογιστής διαθέτει φυσική ασφάλεια και έχουν γίνει βήματα για να εξασφαλιστεί ότι οι μη αξιόπιστοι χρήστες δεν μπορούν να αποκτήσουν απομακρυσμένη πρόσβαση στο μητρώο.

Χρήση της δυνατότητας "Επεξεργαστής μητρώου" (Regedt32.exe) για την ενεργοποίηση της αυτόματης σύνδεσης

Σημαντικό Αυτή η ενότητα, μέθοδος ή εργασία περιέχει βήματα που σας καθοδηγούν να τροποποιήσετε το μητρώο. Ωστόσο, ενδέχεται να προκύψουν σοβαρά προβλήματα εάν δεν τροποποιήσετε σωστά το μητρώο. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε προσεκτικά αυτά τα βήματα. Για περισσότερη ασφάλεια, δημιουργήστε αντίγραφο ασφαλείας του μητρώου προτού το τροποποιήσετε. Στη συνέχεια, μπορείτε να επαναφέρετε το μητρώο, αν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δημιουργία και την επαναφορά αντιγράφων ασφαλείας του μητρώου, κάντε κλικ στον εξής αριθμό άρθρου για να δείτε το άρθρο στη Γνωσιακή Βάση της Microsoft:
322756 Δημιουργία και επαναφορά αντιγράφων ασφαλείας του μητρώου στα Windows


Για να ενεργοποιήσετε την αυτόματη σύνδεση, κάντε τα εξής:
 1. Ξεκινήστε το Regedt32.exe και, στη συνέχεια, εντοπίστε το ακόλουθο κλειδί μητρώου:
  HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon
 2. Χρησιμοποιώντας το όνομα λογαριασμού και τον κωδικό πρόσβασής σας, κάντε διπλό κλικ στην καταχώρηση DefaultUserName, πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί OK.
 3. Κάντε διπλό κλικ στην καταχώρηση DefaultDomainName, πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί OK.
 4. Κάντε διπλό κλικ στην καταχώρηση DefaultPassword, πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασής σας και κατόπιν κάντε κλικ στο κουμπί OK.

  Σημείωση Αν δεν υπάρχει η τιμή DefaultPassword, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
  1. Κάντε κλικ στην επιλογή Προσθήκη τιμής, στο μενού Επεξεργασία.
  2. Στο πλαίσιο Όνομα τιμής, πληκτρολογήστε DefaultPassword και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή REG_SZ για τον Τύπο δεδομένων
  3. Πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασης στο πλαίσιο Συμβολοσειρά και, στη συνέχεια, αποθηκεύστε τις αλλαγές σας.
  Επίσης, εάν δεν καθορίζεται ακολουθία χαρακτήρων DefaultPassword, τα Windows μεταβάλλουν αυτόματα την τιμή του κλειδιού AutoAdminLogon από 1 (αληθής) σε 0 (ψευδής), για να απενεργοποιήσουν τη δυνατότητα Αυτόματης Σύνδεσης Διαχειριστή.
 5. Κάντε κλικ στην επιλογή Προσθήκη τιμής του μενού Επεξεργασία, πληκτρολογήστε AutoAdminLogon στο πλαίσιο Όνομα τιμής και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή REG_SZ για τον τύπο δεδομένων.
 6. Πληκτρολογήστε 1 στο πλαίσιο Συμβολοσειρά και, στη συνέχεια, αποθηκεύστε τις αλλαγές σας.
 7. Κλείστε το αρχείο Regedt32.
 8. Κάντε κλικ στο μενού Έναρξη, κατόπιν στην επιλογή Τερματισμός, και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί OK για να σβήσετε τον υπολογιστή σας.
 9. Ξεκινήστε πάλι τον υπολογιστή και τα Windows. Τώρα μπορείτε να συνδεθείτε αυτόματα.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραβλέψετε τη διαδικασία AutoAdminLogon και να συνδεθείτε με ένα διαφορετικό χρήστη, κρατήστε πατημένο το πλήκτρο SHIFT μετά από μια αποσύνδεση ή μετά από μια επανεκκίνηση των Windows.
Σημείωση Αυτό είναι ένα άρθρο «ΤΑΧΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ» που δημιουργήθηκε απευθείας από τον οργανισμό υποστήριξης της Microsoft. Οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται σε αυτό το άρθρο, παρέχονται ως απόκριση σε θέματα που προκύπτουν. Ως αποτέλεσμα της ταχύτητας διάθεσής του, το υλικό ενδέχεται να έχει τυπογραφικά λάθη και να αναθεωρηθεί ανά πάσα στιγμή χωρίς ειδοποίηση. Ανατρέξτε στους Όρους χρήσης για άλλα ζητήματα.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 310584 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2014 - Αναθεώρηση: 1.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Windows 2000 Server
 • Microsoft Windows 2000 Advanced Server
 • Microsoft Windows 2000 Professional Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbhowto kbhowtomaster KB310584

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com