Δεν είναι δυνατή Η εκκίνηση προγράμματος με επέκταση αρχείου .exe

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 310585 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Όταν επιχειρείτε να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα που έχει επέκταση αρχείου .exe, το πρόγραμμα ενδέχεται να μην ξεκινήσει και ενδέχεται να λάβετε ένα από τα ακόλουθα μηνύματα λάθους:
Τα Windows δεν είναι δυνατό να βρουν FILES32.VXD. αυτό το πρόγραμμα είναι απαραίτητη για το άνοιγμα αρχείων του τύπου "Εφαρμογή".
- ή -
Διαδρομή προγράμματος δεν είναι έγκυρη εφαρμογή των Windows
Επιφάνεια εργασίας μπορεί να φαίνεται να είναι κενό. Επίσης, το ζήτημα προκύπτει πολλές φορές κατά την επανεκκίνηση του υπολογιστή σας. Ακόμα και μετά από ένα πρόγραμμα εντοπισμού ιών έχει δηλώσει την έχει καθαριστεί του ιού, η καταχώρηση μητρώου που περιγράφεται στην ενότητα "Προτεινόμενη αντιμετώπιση" αυτού του άρθρου είναι ακόμη στο μητρώο.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα μπορεί να οφείλεται σε ιό Pretty τοποθέτησης. Ο ιός τοποθέτησης Pretty δημιουργεί το αρχείο Files32.vxd και στη συνέχεια αντιγράφει το αρχείο Files32.vxd στο φάκελο Windows\System του υπολογιστή σας. Επίσης, ο ιός Pretty τοποθέτησης τροποποιεί ένα κλειδί μητρώου που προκαλεί το αρχείο Files32.vxd όταν προσπαθήσετε να εκτελέσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα έχει επέκταση αρχείου .exe.

ΣΗΜΕΊΩΣΗ: Microsoft προσφέρει λογισμικό εντοπισμού ιών ή της κατάργησης. Η Microsoft συνιστά να λάβετε ενημερωμένο λογισμικό εντοπισμού ιών από προμηθευτή εμπορικά που εμπλέκονται σε ιό εντοπισμού και κατάργησης. Για μια λίστα των προμηθευτών (προμηθευτές) του λογισμικού εντοπισμού ιών, ανατρέξτε στο ακόλουθο άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
49500 Λίστα προμηθευτών λογισμικού αντιμετώπισης ιών

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Σημαντικό Αυτή η ενότητα, μέθοδος ή εργασία περιέχει βήματα που σας καθοδηγούν να τροποποιήσετε το μητρώο. Ωστόσο, ενδέχεται να προκύψουν σοβαρά προβλήματα εάν δεν τροποποιήσετε σωστά το μητρώο. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε προσεκτικά αυτά τα βήματα. Για επιπλέον προστασία, αντίγραφο ασφαλείας του μητρώου πριν το τροποποιήσετε. Στη συνέχεια, μπορείτε να επαναφέρετε το μητρώο εάν προκύψει κάποιο πρόβλημα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς του μητρώου, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
322756 Τρόπος δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς του μητρώου στα Windows

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, εκτελέστε τα εξής βήματα:

ΣΗΜΕΊΩΣΗ: Όταν εκτελείτε το αρχείο Regedit.exe, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε τα συμπτώματα που περιγράφονται στην ενότητα "Συμπτώματα" αυτού του άρθρου. Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, μετονομάστε το αρχείο Regedit.exe σε Regedit.com και στη συνέχεια ακολουθήστε τις οδηγίες που περιγράφονται σε αυτήν την ενότητα. Αφού τελειώσετε, μετονομάστε το αρχείο Regedit.com σε Regedit.exe.
 1. Χρησιμοποιήστε τον Επεξεργαστή μητρώου, για να προβάλετε και να τροποποιήσετε το ακόλουθο κλειδί μητρώου:
  HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Classes\Exefile\Shell\Open\Command
 2. Κάντε διπλό κλικ στην ακόλουθη τιμή συμβολοσειράς του μητρώου:
  <no name="">: REG_SZ: "files32.vxd" "% 1" % *</no>
 3. Με το Συμβολοσειρά πλαίσιο, καταργήστε Files32.vxd από τη συμβολοσειρά. Η σωστή συμβολοσειρά για αυτήν την τιμή είναι:
  "%1" %*
  ΣΗΜΕΊΩΣΗ: Το κλειδί μητρώου HKEY_CLASSES_ROOT\Exefile\Shell\Open\Command επίσης να επικοινωνήσετε με την ίδια τιμή συμβολοσειράς Επομένως θα πρέπει να τροποποιήσετε αυτό το κλειδί για να καταργήσετε το Files32.vxd από τη συμβολοσειρά. Όταν καταργήσετε Files32.vxd από τη συμβολοσειρά, εάν περιλαμβάνεται ένα διάστημα, ενδέχεται να λάβετε ένα μήνυμα "Τα Windows δεν είναι δυνατό να βρει .exe" όταν προσπαθείτε να εκτελέσετε το αρχείο .exe. Βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν επιπλέον κενά στη συμβολοσειρά μετά την κατάργηση του Files32.vxd.

 4. Κάντε κλικ στο κουμπί OK, και κατόπιν κλείστε τον Επεξεργαστή μητρώου.
 5. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη, έπειτα στην επιλογή Εύρεση, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Αρχεία ή φακέλους.
 6. Με το Με το όνομα πλαίσιο, πληκτρολογήστε files32.vxd, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Εύρεση τώρα
 7. Με το Όνομα πλαίσιο, κάντε δεξιό κλικ του Files32.vxd το αρχείο και στη συνέχεια κάντε κλικ Διαγραφή.
ΣΗΜΕΊΩΣΗ: Το αρχείο Files32.vxd δεν είναι αρχείο των Windows και δεν βρίσκεται στο Windows media.

Περισσότερες πληροφορίες

Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το αρχείο Files32.vxd και ο ιός Pretty τοποθέτησης, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Symantec στο Web:
http://www.Symantec.com/avcenter/venc/Data/prettypark.worm.HTML
Η Microsoft παρέχει πληροφορίες επικοινωνίας με κατασκευαστές για να σας βοηθήσει να βρείτε τεχνική υποστήριξη. Αυτές οι πληροφορίες επικοινωνίας μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Microsoft δεν εγγυάται την ακρίβεια των πληροφοριών επαφής τρίτων κατασκευαστών.

ΣΗΜΕΊΩΣΗ: Η Microsoft παρέχει λογισμικό που μπορεί να εντοπίσει ή να καταργήσετε ιούς υπολογιστών. Εάν υποπτεύεστε ή έχετε επιβεβαιώσει ότι ο υπολογιστής σας έχει προσβληθεί από ιό, αποκτήστε τρέχον λογισμικό προστασίας από ιούς. Για μια λίστα κατασκευαστών λογισμικού αντιμετώπισης ιών, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να δείτε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
49500 Λίστα προμηθευτών λογισμικού αντιμετώπισης ιών

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 310585 - Τελευταία αναθεώρηση: Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 5.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Windows XP Home Edition
 • Microsoft Windows XP Professional
 • Microsoft Windows XP Professional x64 Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbenv kberrmsg kbprb kbui kbmt KB310585 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:310585

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com