Αναγν. άρθρου: 310590 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Αυτό το άρθρο, στο παρελθόν ήταν δημοσιευμένο με αριθμό GR310590
Εάν το άρθρο αυτό δεν περιγράφει το θέμα που αφορά το υλικό σας, ανατρέξτε στην ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web, για να προβάλετε περισσότερα άρθρα σχετικά με το υλικό:
http://support.microsoft.com/ph/1139/el-gr?sid=460
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Περίληψη

Αυτό το άρθρο περιγράφει αρκετά ζητήματα που σχετίζονται με αργές συνδέσεις τα οποία μπορεί να αντιμετωπίσετε κατά τη χρήση υπολογιστή που εκτελεί τα Windows και παρέχει προτάσεις για την επίλυση των ζητημάτων αυτών.

Περισσότερες πληροφορίες

Η ενότητα που ακολουθεί περιγράφει πιθανές αιτίες για αργές συνδέσεις:

Κακή ποιότητα τηλεφωνικής γραμμής

Αυτό το ζήτημα μπορεί να οφείλεται σε παράσιτα στη γραμμή, περιστασιακές σοβαρές διακοπές κατά τη χρήση της τηλεφωνικής γραμμής ή μετάδοση τμημάτων της τηλεφωνικής συνομιλίας κάποιου άλλου. Για να επιλύσετε αυτήν τη συμπεριφορά, καλέστε την τοπική εταιρεία τηλεφωνίας για να ελέγξουν τις τηλεφωνικές γραμμές.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι περισσότερες εταιρείες τηλεφωνίας χρεώνουν για τις υπηρεσίες που προσφέρουν εντός της οικίας, όχι όμως για τις εργασίες σε συνδέσεις εκτός οικίας. Ρωτήστε την εταιρεία τηλεφωνίας για πληροφορίες σχετικά με τις χρεώσεις για τις υπηρεσίες.

Αλλαγές στην υπηρεσία παροχής Internet (ISP)

Μπορείτε να ερευνήσετε για πιθανές αλλαγές στην ISP και να μάθετε εάν η ISP που διαθέτετε είναι πλέον μέρος άλλης εταιρείας ή έχει αργές συνδέσεις λόγω ζητημάτων δικτύου. Για να επιλύσετε τέτοια θέματα, ίσως χρειαστεί να επιλέξετε μια πιο αξιόπιστη ISP.

Πολλαπλά προγράμματα μετατροπής αναλογικού σήματος σε ψηφιακό μεταξύ του υπολογιστή και της ISP

Η αιτία μπορεί να είναι η αδυναμία σύνδεσης μέσω της τηλεφωνικής σας γραμμής με ταχύτητα μεγαλύτερη από 28,8 kilobit ανά δευτερόλεπτο (Kbps). Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, καλέστε την εταιρεία τηλεφωνίας για να μάθετε για τις ταχύτητες σύνδεσης στην περιοχή σας και τον τρόπο που μπορείτε να τις βελτιώσετε.

Εσφαλμένα, κατεστραμμένα ή πολλαπλά προγράμματα οδήγησης μόντεμ

Το ζήτημα αυτό χαρακτηρίζεται από συχνές αποσυνδέσεις. Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, ξεκινήστε τον υπολογιστή σας σε ασφαλή λειτουργία και ελέγξτε εάν υπάρχουν πολλαπλά προγράμματα οδήγησης μόντεμ στην ενότητα μόντεμ, ήχος, βίντεο και ελεγκτές παιχνιδιών. Επαληθεύστε ότι το πρόγραμμα οδήγησης του μόντεμ είναι σωστό. Εάν δεν είναι, καταργήστε το τρέχον πρόγραμμα οδήγησης του μόντεμ και εγκαταστήστε το σωστό.

Παρεμβολές από το περιβάλλον

Οι ήχοι από μόντεμ άλλων συσκευών που συμπίπτουν με τη μείωση της ταχύτητας της σύνδεσης, μπορεί να υποδεικνύουν παρεμβολές από το περιβάλλον. Για παράδειγμα, ο ήχος του μόντεμ μπορεί να προέρχεται από τα ηχεία του υπολογιστή και η παρεμβολή μπορεί να προέρχεται από κάποια άλλη ηλεκτρονική συσκευή στο δωμάτιο. Για την επίλυση αυτής της συμπεριφοράς, διαχωρίστε τις τηλεφωνικές γραμμές από τα άλλα καλώδια. Δοκιμάστε επίσης να συνδέσετε τον υπολογιστή σε άλλο δωμάτιο, χρησιμοποιώντας διαφορετικό βύσμα τηλεφώνου.

Προγράμματα στο παρασκήνιο

Η ταχύτητα του υπολογιστή είναι δυνατό να μειωθεί όταν εκτελείτε προγράμματα στο παρασκήνιο. Για να αντιμετωπίσετε αυτήν τη συμπεριφορά, χρησιμοποιήστε το βοηθητικό πρόγραμμα Msconfig για να απενεργοποιήσετε τα προγράμματα στο φάκελο εκκίνησης. Επανεκκινήστε τον υπολογιστή και, στη συνέχεια, δοκιμάστε τη σύνδεση.

Κανονικές λειτουργίες της ISP

Οι χαμηλές ταχύτητες είναι δυνατό να προκύψουν στις ώρες αιχμής χρήσης του Internet. Εάν η ISP τοποθετεί πολλές συνδέσεις σε μια μικρή συνδυασμένη σύνδεση, η φυσιολογική ζήτηση από τους πελάτες είναι δυνατό να προκαλέσει υπερφόρτωση της χωρητικότητας της συνδυασμένης σύνδεσης. Για να επιλύσετε αυτό το θέμα, ίσως χρειαστεί να επιλέξετε μια πιο αξιόπιστη ISP.
Σημείωση Αυτό είναι ένα άρθρο «ΤΑΧΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ» που δημιουργήθηκε απευθείας από τον οργανισμό υποστήριξης της Microsoft. Οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται σε αυτό το άρθρο, παρέχονται ως απόκριση σε θέματα που προκύπτουν. Ως αποτέλεσμα της ταχύτητας διάθεσής του, το υλικό ενδέχεται να έχει τυπογραφικά λάθη και να αναθεωρηθεί ανά πάσα στιγμή χωρίς ειδοποίηση. Ανατρέξτε στους Όρους χρήσης για άλλα ζητήματα.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 310590 - Τελευταία αναθεώρηση: Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2012 - Αναθεώρηση: 1.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Windows XP Home Edition
  • Microsoft Windows XP Professional
  • Microsoft Windows XP Professional x64 Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbenv KB310590

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com