Ο υπολογιστής ενδέχεται να σταματήσει να ανταποκρίνεται μετά την αφαίρεση μιας μονάδας CD-ROM ή μιας μονάδας DVD από την υποδοχή μονάδας δίσκου

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 310664 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Ο υπολογιστής σας ενδέχεται να σταματήσει να ανταποκρίνεται (κολλάει) όταν προσπαθήσετε να αποσπάσετε άμεση ένα CD-ROM ή μια μονάδα δίσκου DVD από το τμήμα της μονάδας δίσκου. Συνήθως, ζεστό αποσυνδεθείτε στη μονάδα δίσκου, είτε κάνοντας κλικ στοΑσφαλής κατάργηση υλικούεικονίδιο στην περιοχή κατάστασης της γραμμής εργασιών ή χρησιμοποιώντας το τμήμα της συσκευής ξεκλειδώσετε μοχλό.

Ορισμένοι υπολογιστές ενδέχεται να μην υποστηρίζει την άμεση αποσύνδεση μονάδας δίσκου και ενδέχεται να εισέλθει σε κατάσταση αναμονής αυτόματα κατά την κατάργηση της συσκευής. Εάν η επαναφορά του υπολογιστή από κατάσταση αναμονής χωρίς να καταργήσετε τη μονάδα δίσκου, ο υπολογιστής ενδέχεται να σταματήσει να ανταποκρίνεται, μέχρι να καταργήσετε τη μονάδα δίσκου από την υποδοχή μονάδας δίσκου.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται αν επιλέξετε λειτουργία UltraDMA (Ultra άμεση προσπέλαση μνήμης), για μια μονάδα δίσκου CD-ROM ή μια μονάδα δίσκου DVD, εάν η μονάδα είναι με την υποδοχή μονάδας δίσκου κατά τη διάρκεια μιας συντόμευσης αποσυνδέστε τη διαδικασία και δεν θα reprogram στη μονάδα δίσκου για τη λειτουργία μεταφοράς σωστά. Αυτό αφήνει τη μονάδα δίσκου και τον ελεγκτή σε μια κατάσταση "εκτός του συγχρονισμού", τοΛειτουργία Senseχάνεται η εντολή που εκδόθηκε στη μονάδα δίσκου, που έχει ως αποτέλεσμα ο υπολογιστής να σταματήσει να ανταποκρίνεται κατά την αναμονή για απόκριση.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, αποκτήστε το τελευταίο Service Pack για τα Windows XP. Για πρόσθετες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
322389τρόπος λήψης του τελευταίου Service Pack των Windows XP

Πληροφορίες άμεσης επιδιόρθωσης

Μια άμεση επιδιόρθωση που υποστηρίζεται είναι τώρα διαθέσιμη από τη Microsoft. Ωστόσο, αυτή η άμεση επιδιόρθωση προορίζεται για τη διόρθωση μόνο του ζητήματος που περιγράφεται σε αυτό το άρθρο. Εφαρμόστε αυτήν την άμεση επιδιόρθωση μόνο σε συστήματα που αντιμετωπίζουν αυτό το συγκεκριμένο πρόβλημα. Αυτή η άμεση επιδιόρθωση ενδέχεται να υποβληθεί σε πρόσθετο έλεγχο. Επομένως, εάν αυτό το πρόβλημα δεν σας επηρεάζει ιδιαίτερα, συνιστούμε να περιμένετε την επόμενη ενημέρωση λογισμικού που περιέχει αυτήν την άμεση επιδιόρθωση.

Εάν η άμεση επιδιόρθωση είναι διαθέσιμη για λήψη, θα υπάρχει μια ενότητα με τίτλο "Διαθέσιμη λήψη άμεσης επιδιόρθωσης" στην αρχή του άρθρου της Γνωσιακής βάσης (Knowledge Base). Εάν δεν εμφανίζεται αυτή η ενότητα, επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση και Υποστήριξη Πελατών της Microsoft (Microsoft Customer Service and Support) για λάβετε την άμεση επιδιόρθωση.

ΣΗΜΕΙΩΣΗΕάν προκύψουν πρόσθετα ζητήματα ή εάν είναι απαραίτητη η αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων, ίσως χρειαστεί να δημιουργήσετε μια ξεχωριστή αίτηση υπηρεσίας. Για πρόσθετες ερωτήσεις υποστήριξης και για θέματα που δεν αφορούν τη συγκεκριμένη άμεση επιδιόρθωση, θα ισχύσουν οι συνηθισμένες χρεώσεις υποστήριξης. Για μια ολοκληρωμένη λίστα με τους αριθμούς τηλεφώνων της Εξυπηρέτησης και Υποστήριξης Πελατών της Microsoft (Microsoft Customer Service and Support) ή για να δημιουργήσετε μια ξεχωριστή αίτηση εξυπηρέτησης, επισκεφθείτε την παρακάτω τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://support.microsoft.com/contactus/?ws=support
ΣΗΜΕΙΩΣΗΗ φόρμα "Λήψης επείγουσας επιδιόρθωσης είναι διαθέσιμες" εμφανίζει τις γλώσσες για τις οποίες η επείγουσα επιδιόρθωση είναι διαθέσιμη. Εάν δεν βλέπετε τη γλώσσα σας, τότε η άμεση επιδιόρθωση δεν είναι διαθέσιμη σε αυτήν τη γλώσσα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΡΧΕΙΟΥ

Η αγγλική έκδοση αυτής της ενημέρωσης κώδικα πρέπει να έχει τα εξής χαρακτηριστικά αρχείου ή νεότερα:
  Date     Time  Version   Size   File name Platform
  -------------------------------------------------------------
  02-Nov-2001 19:11 5.1.2600.18 86,784  Atapi.sys Intel
  02-Nov-2001 19:11 5.1.2600.18 304,128 Atapi.sys 64-bit
				

Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, επιλέξτε λειτουργία PIO στο σύστημα του υπολογιστή σας βασικής εισόδου/εξόδου (BIOS).

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ζήτημα το οποίο παρουσιάζεται στα προϊόντα της που αναφέρονται στην αρχή αυτού του άρθρου.Το ζήτημα αυτό διορθώθηκε πρώτη φορά στο Service Pack 1 των Windows XP.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 310664 - Τελευταία αναθεώρηση: Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 4.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Windows XP Home Edition
 • Microsoft Windows XP Professional
Λέξεις-κλειδιά: 
kbautohotfix kbhotfixserver kbqfe kbbug kbfix kbhardware kboswin2000fix kbwinxpsp1fix kbmt KB310664 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:310664

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com