STOP-fout wanneer U Windows Start nadat u verbinding maakt met een Scanner

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 310869 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Wanneer u probeert Microsoft Windows XP te starten nadat u de parallelle poort een Hewlett Packard (HP) ScanJet 4400 of 4470 verbinding te gebruiken, reageert de computer mogelijk tijdens het opstarten een kritieke Stop-fout.

De volgende blauw scherm foutbericht wordt weer gegeven:
STOP: STOP 0X50 (0XFE9FB004, 0X00000000, 0XFDFBC695, 0X00000000) Een fatale systeemfout is opgetreden.

Oorzaak

Dit probleem treedt op wanneer HP-scanners niet over een ROM apparaat-ID beschikt een ongeldige teken reeks voor de apparaat-ID wanneer ze worden opgevraagd voor een apparaat-id. Omdat er dat geen validatie van het apparaat gemeld code lengte in het stuur programma, wordt het stuur programma gelezen bytes van het apparaat en overschrijft kernelgeheugen totdat het geheugen beschadiging zorgt ervoor de computer dat niet meer reageert.

Oplossing

Dit probleem kunt oplossen, verkrijgen van het meest recente servicepack voor Windows XP. Voor meer informatie klikt u op het volgende artikelnummer om het artikel in de Microsoft Knowledge Base:
322389Het meest recente Windows XP Service Pack ophalen

Informatie over hotfixes

Een ondersteunde hotfix is beschikbaar bij Microsoft. Deze hotfix is echter bedoeld om alleen het probleem dat in dit artikel wordt beschreven. Deze hotfix alleen uit op systemen waarop dit specifieke probleem zich voordoet. Deze hotfix moet wellicht extra worden getest. Als u geen ernstige problemen ondervindt, is het daarom raadzaam te wachten op de volgende update waarin deze hotfix is opgenomen.

Als de hotfix kan gedownload worden, is er een sectie 'Hotfix gedownload' aan het begin van dit Knowledge Base-artikel. Als deze sectie niet wordt weer gegeven, neem u contact op met Microsoft Customer Service and Support om de hotfix te verkrijgen.

OpmerkingAls u nog andere problemen optreden of als er oplossingen vereist zijn, moet u mogelijk een afzonderlijk service verzoek indienen. De normale ondersteunings kosten blijven gelden voor extra ondersteunings vragen die niet in aanmerking voor deze specifieke hotfix komen. Voor een volledige lijst met telefoonnummers van Microsoft Customer Service and Support of een afzonderlijk service verzoek maken, gaat u naar de volgende Microsoft-website:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
OpmerkingHet formulier 'Hotfix downloaden beschikbaar' wordt weer gegeven de talen waarvoor de hotfix beschikbaar is. Als uw taal niet wordt weer gegeven, is omdat een hotfix niet voor die taal beschikbaar.

Bestandsinformatie

De Engelse versie van deze correctie moet de volgende bestands ken merken of hoger:
  Date     Time  Version       Size  File name
  --------------------------------------------------------------
  18-Oct-2001 10:14 5.1.2600.16    898,048 Kernel32.dll
				

Workaround

Dit probleem wilt omzeilen, sluit u de scanner op de USB (Universal Serial Bus)-poort op de computer.

Voor meer informatie over het installeren van de scanner HP ScanJet, Ga naar de volgende website van Hewlett Packard:
http://www.HP.com

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit is een probleem in de Microsoft-producten die aan het begin van dit artikel worden vermeld.In Windows XP Service Pack 1 werd voor het eerst een correctie aangebracht voor dit probleem.

Meer informatie

Voor meer compatibiliteit en ondersteuningsinformatie voor Hewlett-Packard imaging-apparaten met Windows XP gebruikt, gaat u naar de volgende website van Hewlett Packard:
http://www.HP.com
Microsoft biedt contact informatie van derden zodat u eenvoudig technische ondersteuning. Deze contact informatie kan zonder kennisgeving worden gewijzigd. Microsoft garandeert niet de juistheid van deze contact informatie van derden.
De producten van andere leveranciers die worden beschreven in dit artikel worden geproduceerd door bedrijven die onafhankelijk van Microsoft zijn. Microsoft biedt geen enkele garantie, impliciet noch anderszins, omtrent de prestaties of betrouwbaarheid van deze producten.

Eigenschappen

Artikel ID: 310869 - Laatste beoordeling: maandag 28 februari 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Windows XP Home Edition
 • Microsoft Windows XP Professional
Trefwoorden: 
kbautohotfix kbhotfixserver kbqfe kbbug kbfix kboswin2000fix kbwinxpsp1fix kbmt KB310869 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:310869

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com