Het zoeken naar Front Page 2000 Server Extensions Resource Kit (SERK)

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 310931
Dit artikel is gearchiveerd. Het wordt aangeboden in de huidige vorm en wordt niet meer bijgewerkt.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Samenvatting

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u downloaden van de Microsoft Front Page Server Extensions resourcekit (SERK) voor de Microsoft Front Page 2000-Server Extensies.

Meer informatie

Front Page Server Extensions Resource Kit is een verzameling HTML-documenten is voornamelijk bedoeld voor Internet-Providers en intranet Beheerders van web servers. Naast een beschrijving van de FrontPage-serverextensies Extensies, biedt gedetailleerde informatie over het installeren, beheren, beveiligen en FrontPage-serverextensies oplossen.

Het Front Page Server Extensions resourcekit voor de Front Page 2000-Server Extensies is beschikbaar op de volgende Microsoft-website:
http://www.Microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID = 8ad8d9f5-51af-4 d 17-b1cd-a4be003d6920

Eigenschappen

Artikel ID: 310931 - Laatste beoordeling: maandag 24 februari 2014 - Wijziging: 2.0
Trefwoorden: 
kbnosurvey kbarchive kbdownload kbhowto kbinfo kbmt KB310931 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:310931

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com