Με τον τρόπο απόκτησης των δισκετών εγκατάστασης των Windows XP για μια δισκέτα εκκίνησης εγκατάστασης

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 310994 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Αυτό το άρθρο, στο παρελθόν ήταν δημοσιευμένο με αριθμό GR310994

Για να συνεχίσετε να λαμβάνετε ενημερωμένες εκδόσεις ασφαλείας για τα Windows, βεβαιωθείτε ότι εκτελείτε τα Windows XP με Service Pack 3 (SP3). Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε σε αυτήν την ιστοσελίδα της Microsoft:Η υποστήριξη λήγει για ορισμένες εκδόσεις των Windows

Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Μπορείτε να προμηθευτείτε τις δισκέτες εκκίνησης εγκατάστασης των Windows XP από τη Microsoft, αλλά μόνο μέσω λήψης. Παρέχουμε τις δισκέτες εκκίνησης του προγράμματος εγκατάστασης, ώστε να μπορείτε να εκτελέσετε το πρόγραμμα Εγκατάστασης (Setup) σε υπολογιστές που δεν υποστηρίζουν CD-ROM με δυνατότητα εκκίνησης. Εάν μπορείτε να ξεκινήσετε τον υπολογιστή σας από ένα CD-ROM ή από μια εγκατάσταση που βασίζεται σε δίκτυο, συνιστάται να χρησιμοποιείτε αυτές τις μεθόδους εγκατάστασης αντί για αυτό.

Τα μελλοντικά προϊόντα δεν είναι πλέον θα υποστηρίζουν εγκατάσταση χρησιμοποιώντας τις δισκέτες εκκίνησης του προγράμματος εγκατάστασης. Εγκατάσταση των μελλοντικών λειτουργικών συστημάτων της Microsoft θα απαιτείται δυνατότητα εκκίνησης από τη μονάδα CD ή μέσω εκκίνησης PXE από το δίκτυο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση του PXE εκκίνησης, μεταβείτε στην το Απαιτήσεις RIS και PXE ιστοσελίδα στην τοποθεσία Microsoft TechNet στο Web.

Πώς να αποκτήσετε ένα δίσκο αντικατάστασης

Click here to show/hide solution

Ποιος πρέπει να κάνει λήψη των δίσκων εγκατάστασης;

Click here to show/hide solution

Βήματα για τη λήψη, να δημιουργήσετε και να χρησιμοποιήσετε τις δισκέτες Εγκατάστασης (Setup)

Υπάρχουν έξι δισκέτες δισκέτα εκκίνησης εγκατάστασης των Windows XP. Θα πρέπει να τα αρχεία και τα προγράμματα οδήγησης που περιέχουν αυτούς τους δίσκους για να αποκτήσετε πρόσβαση στο CD μονάδα δίσκου και να ξεκινήσετε τη διαδικασία εγκατάστασης.

Βήμα 1: Λήψη του προγράμματος δίσκων εγκατάστασης

Click here to show/hide solution

Βήμα 2: Εκτελέστε το πρόγραμμα Εγκατάστασης (Setup) δίσκων για να δημιουργήσετε τις δισκέτες εγκατάστασης

Click here to show/hide solution

Βήμα 3: Εκκίνηση του υπολογιστή σας, χρησιμοποιώντας την πρώτη δισκέτα εγκατάστασης (Setup) για να ξεκινήσετε μια νέα εγκατάσταση των Windows XP

Click here to show/hide solution

Περισσότερες πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο απόκτησης του τελευταίου service pack των Windows XP σε CD, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
322389Τον τρόπο απόκτησης του τελευταίου service pack των Windows XP
Για να αποκτήσετε το Windows XP Service Pack 3 - αρχείο εικόνας ISO-9660 CD ISO, μεταβείτε στην το Τα Windows XP Service Pack 3 - αρχείο εικόνας ISO-9660 CD ιστοσελίδα.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 310994 - Τελευταία αναθεώρηση: Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2013 - Αναθεώρηση: 7.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Windows XP Home Edition
  • Microsoft Windows XP Professional
Λέξεις-κλειδιά: 
kbresolve kbaccctrl atdownload kbhowto kbenv kbsetup kbmt KB310994 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 310994

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com