A Windows rendszer legújabb frissítéseknek megfelelő állapotban tartása

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 311047
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

Összefoglaló

A Windows összes fontos frissítésének telepítése

A Windows Update a Windows on-line kiterjesztése, amely segít naprakészen tartani a számítógépet. A Windows Update webhelyen megtalálja számítógépe operációs rendszerének, programjainak és hardverének frissítéseit. A webhelyre folyamatosan kerülnek fel az új tartalmak, így mindig hozzájuthat a legutolsó frissítésekhez és javításokhoz, amelyek segítenek számítógépe védelmében és akadozásmentes működésében. A Windows Update webhelyről a következőképpen telepítheti a fontos frissítéseket a számítógépére:
 1. Kapcsolódjon az internetre, és nyissa meg az Internet Explorer programot.
 2. Kattintson az Eszközök menü Windows Update parancsára.
 3. A Köszöntjük a Windows Update webhelyen lapon kattintson a Frissítések keresése elemre.

  A rendszer ellenőrzi, hogy számítógépéhez milyen frissítések érhetők el. Az ellenőrzés után a számítógépén található összetevőknek megfelelő, telepítésre kész fontos frissítések és a kategóriák listája jelenik meg. A kategóriák mellett zárójelben látható az adott kategóriában elérhető frissítések száma. Ajánlott, hogy webhely fontos frissítéseket és szervizcsomagokat felsoroló részén található valamennyi frissítést telepítse a számítógépére.
 4. Az összes rendelkezésre álló fontos frissítés és szervizcsomag telepítéséhez kattintson a Frissítések áttekintése és telepítése hivatkozásra.

  Ezzel megjeleníti a kijelölt frissítések listáját.
 5. Kattintson a Telepítés gombra. A kijelölt frissítések között található önálló frissítéseket a többitől függetlenül, külön kell telepíteni. Az önálló frissítések telepítéséhez kattintson az OK gombra, majd a telepítés után ismételje meg az eddigi lépéseket a további fontos frissítések telepítése érdekében.
 6. A licencszerződés elolvasása után kattintson az Elfogadom gombra.

  A telepítésre kerülő frissítésektől függően szükség lehet az egyes termékfrissítések telepítő varázslójának futtatására (például a Microsoft Internet Explorer frissítései esetében). Jelölje ki a kívánt beállításokat, majd kattintson a Tovább gombra a varázsló folytatásához.

  Megjegyzés: A fontos frissítések telepítését követően előfordulhat, hogy újra kell indítania a számítógépet. Több frissítés egyidejűleg történő telepítésével csökkenthető a szükséges újraindítások száma.
Megjegyzés: A fontos frissítések telepítéséhez használható az Automatikus frissítések szolgáltatás is. Az Automatikus frissítések szolgáltatás használata esetén nem kell rendszeresen felkeresnie a Windows Update webhelyet a fontos frissítések után kutatva, mert a Windows automatikusan letölti azokat, közvetlenül a számítógépre. Ez a szolgáltatás érzékeli az online hálózati kapcsolatot, és az internetkapcsolatot használva megkeresi a letölthető frissítéseket a Windows Update webhelyén. Ha talál új letölthető frissítést, akkor egy ikont jelenít meg a Windows tálca értesítési területén. Beállítható, hogy hogyan és mikor frissítse a Windows a számítógépet. Például beállítható úgy, hogy egy megadott ütemezés szerint automatikusan töltse le és telepítse a frissítéseket, vagy úgy, hogy a Windows értesítést küld, ha új letölthető frissítést talál a számítógép számára, majd a frissítések letöltése a háttérben történik, így zavartalanul folytathatja munkáját a számítógépen. A letöltés befejeztével ikon jelenik meg az értesítési területen, és üzenet tájékoztatja arról, hogy a frissítések telepítésre készen állnak. A megjelent ikonra vagy üzenetre kattintva néhány egyszerű lépésben telepítheti az új frissítéseket. A Microsoft Tudásbázis kapcsolódó cikke:
294871 A Windows rendszer Automatikus frissítések nevű szolgáltatásának ismertetése (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)

Az összes Office-frissítés telepítése

 1. Kapcsolódjon az internetre, és nyissa meg az Internet Explorer programot.
 2. Kattintson az Eszközök menü Windows Update parancsára.
 3. A Köszöntjük a Windows Update webhelyen lapon kattintson az Office család hivatkozásra.
 4. Kattintson a Frissítések keresése hivatkozásra.

  A rendszer ellenőrzi, hogy mely frissítések érhetők el a számítógépén található Office-termékek számára. Az ellenőrzés után megjelenik az Office-összetevők frissítéseinek listája.
 5. Az egyes frissítések telepítéséhez jelölje be a megfelelő jelölőnégyzeteket. Több frissítés is végezhető egyidejűleg. Ha a kijelölt frissítések között található önálló frissítés, amelyet a többitől függetlenül, külön kell telepíteni, akkor erre a rendszer üzenetben figyelmezteti.
 6. Kattintson a Telepítés indítása gombra.
 7. Ellenőrizze a letöltés adatait, majd kattintson a Telepítés gombra.
 8. A rendszer szükség esetén kéri a telepítéshez szükséges Office CD-t vagy a hálózati telepítési forrást. Kattintson a Folytatás gombra.
 9. A licencszerződés elolvasása után kattintson az Elfogadom gombra.

  Megjegyzés: A frissítések telepítését követően előfordulhat, hogy újra kell indítania a számítógépet. Több frissítés egyidejűleg történő telepítésével csökkenthető a szükséges újraindítások száma.

Windows-frissítések letöltése

A rendszergazdák a Microsoft letöltőközpontból és a Windows Update katalógusból is letölthetik a frissítéseket, így több számítógépet érintő központi telepítést is végrehajthatnak. Ha a frissítéseket később végrehajtandó telepítés céljából kívánja beszerezni, vagy több számítógépen szeretné elvégezni a telepítést, akkor keresse fel az alábbi webhelyek egyikét:

Windows Update katalógus

http://v4.update.microsoft.com/catalog/hu/default.asp
A frissítések Windows Update katalógusból történő letöltéséről a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
323166 Frissítések és illesztőprogramok letöltése a Windows Update katalógusból

Microsoft letöltőközpont

http://www.microsoft.com/downloads/search.aspx?displaylang=hu
Fájlok Microsoft letöltőközpontból történő letöltéséről a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
119591 Microsoft terméktámogatási fájlok beszerzése az online szolgáltatások segítségével

A Microsoft Baseline Security Analyzer (MBSA) eszköz telepítése és futtatása

A Microsoft Baseline Security Analyzer (MBSA) nevű eszközzel központilag ellenőrizhetők a Windows-alapú számítógépek, megállapíthatók azok gyakori biztonsági problémáinak okai, és minden egyes megvizsgált számítógépről biztonsági jelentések készíthetők.

Az MBSA eszköz használatáról és beszerzéséről további információkkal a Microsoft webhelyének alábbi oldala szolgál:
http://www.microsoft.com/technet/security/tools/mbsahome.mspx

A Windows rendszer több frissítésének vagy gyorsjavításának telepítése egyetlen újraindítással

Rendszergazdák és informatikai szakemberek a Windows rendszer több frissítését vagy gyorsjavítását is telepíthetik egyetlen újraindítással. A Microsoft Tudásbázis kapcsolódó cikke:
296861 Több Windows-frissítés és -gyorsjavítás telepítése egyetlen újraindítással

Hivatkozások

A biztonsági eszközökről és ellenőrzőlistákról további információt a Microsoft webhelyének alábbi oldalán talál:
Security Tools

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 311047 - Utolsó ellenőrzés: 2011. február 3. - Verziószám: 12.1
Kulcsszavak: 
kbhowtomaster kbdownload kbmgmtservices KB311047
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com