Intrebari frecvente - SQL Server - SQL Mail

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 311231 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

Rezumat

Acest articol răspunde la unele întrebări frecvente cu privire la configurația și capabilități de SQL Mail. Acest articol nu descrie cum se configurează SQL Mail, nici cum se depanează SQL Mail legate de probleme. Pentru informații suplimentare despre cum se depanează problemele comune cu SQL Mail, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
315886 Probleme comune SQL Mail
Marea majoritate a SQL Mail legate de probleme sunt cauzate de o configurație nepotrivită. Pentru informații suplimentare despre cum se configurează corect SQL Mail, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
263556 Cum se configurează SQL Mail
Acest articol presupune că avea o cunoaștere de lucru de informații de fundal în Microsoft Knowledge bază anghinară Q263556.

Contrare, Comentarii la acest articol cu privire la SQL Mail aplică, de asemenea, Mail de Agent SQL.

Informații suplimentare

Întrebări care urmează sunt întrebări frecvente de Microsoft SQL Server de sprijin de profesioniști privind SQL Mail. Întrebările nu sunt clasate în ordine de frecvență, dar întrebări similare sunt grupate împreună.


Q1: de ce am nevoie pentru a instala un client de mail de pe computerul meu SQL Server pentru a utiliza SQL Mail?

A1: SQL Mail este o aplicație de Mail Application Programming Interface (MAPI) bazate pe care necesită MAPI subsistemului de mesaje pentru a trimite mail. Un subsistem MAPI este instalat atunci când instalați un client MAPI. Microsoft Windows NT 4.0 oferă un client MAPI numit Windows Messaging; cu toate acestea, Microsoft Windows 2000 nu oferă un client MAPI. Pentru informații suplimentare, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
238085 Windows 2000 nu a instala MAPI 1.0 subsistemului
Cel mai simplu mod de a furniza subsistemul MAPI pentru Mail SQL pentru a utiliza este de a instala un client de mail bazate pe MAPI, cum ar fi Microsoft Outlook. Client de mail, de asemenea, oferă un mecanism pentru a configura un profil de poștă, care apoi să le asociați la SQL Mail. Profilul mail oferă SQL Mail cu informa?iile necesare pentru a se conecta la serverul de mail pentru a trimite și primi poștă.

Q2: Ce clienții de poștă electronică pot utiliza cu SQL Mail?

A2: Clienții de poștă electronică pe care le puteți utiliza cu SQL Mail depinde de versiunea de SQL Server și sistemul de operare. Dacă utilizați Windows NT 4.0, puteți utiliza Windows Mesagerie client furnizat cu Windows NT 4.0 cu SQL Mail pentru SQL Server 6.5 și SQL Server 7.0. Windows Mesagerie client funcționează numai cu un Internet mail server și nu va funcționa cu SQL Server 2000.Pentru informații suplimentare despre opțiunile de clientul de corespondență pentru SQL Server 2000, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
281293 FIX: SQL Mail 2000 are nevoie clientul Microsoft Outlook 2000
Microsoft Outlook 98 funcționează cu SQL Server 6.5 și SQL Server 7.0. Outlook 98 funcționează cu SQL Server 2000, numai în cazul în care ați aplicat Microsoft SQL Server 2000 pachet Service Pack 1. Outlook 98 funcționează cu un server Exchange sau un server de e-mail Internet. Trebuie să aveți Outlook 98 instalat cu opțiunea Corporate sau Workgroup pentru ea pentru a lucra cu SQL Mail. Subsistemul de MAPI instalat în Internet Mail doar (OMI) modul este un ciot care oferă minim MAPI suport pentru funcționalitatea de bază a Microsoft Outlook și nu va funcționa cu SQL Mail.

Microsoft Outlook 2000 lucreaza cu SQL Server 6.5, SQL Server 7.0 și SQL Server 2000. Outlook 2000 functioneaza cu un server Exchange sau un server de e-mail Internet. Trebuie să aveți Outlook 2000 instalat cu opțiunea Corporate sau Workgroup pentru ea pentru a lucra cu SQL Mail. Subsistemul de MAPI instalat în modul de OMI este un ciot care oferă minim MAPI suport pentru funcționalitatea de bază a Microsoft Outlook și nu va funcționa cu SQL Mail. Pentru informații suplimentare despre opțiunea OMI pentru Outlook, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
252720 MAPI și CDO nu sunt acceptate în Outlook OMI modul
Microsoft Outlook 2002, furnizate cu Microsoft Office XP, funcționează cu SQL Server 2000. Caracteristici de securitate încorporate în Outlook 2002 și versiunile ulterioare de Outlook cauza SQL Mail să nu mai răspundă cu SQL Server 6.5 și SQL Server 7.0. Pentru Outlook 2002 sau versiuni mai recente pentru a lucra cu SQL Mail și SQL Server 2000, trebuie să aveți un server Exchange. Nu recomandăm să utilizați Outlook 2002 sau versiuni mai recente cu SQL Mail și Simple Mail Transfer Protocol (SMTP) sau Post Office Protocol 3 (POP3) Internet fermă de servere de mail. Consultați secțiunea "Clientul Outlook 2002" din următorul articol în articolul din bază de cunoștințe Microsoft:
263556 Cum se configurează SQL Mail


Q3: Pot folosi Outlook Express mail SQL?

A3: Deoarece Outlook Express se instalează un simplu MAPI subsistemului de mesagerie și nu oferă un mecanism pentru crearea unui profil de mail, se pot utiliza cu SQL Mail.

Q4: Cum se creează un profil de corespondență dacă sunt rulează Server Microsoft Business mic?

A4: Mici afaceri Server este un caz special deoarece serverul Exchange este pe acelasi calculator ca SQL Server. Pentru informații suplimentare despre cum se utilizează SQL Mail Server de afaceri mici, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
304967 Cum se configurează SQL Server pentru a trimite e-mail pe Small Business Server 2000
Q5: Pot folosi SQL Mail cu fermă de servere de mail cum ar fi Lotus Notes sau Novell Groupwise?

A5: Puteți utiliza SQL Mail cu fermă de servere de mail terțe părți cum ar fi Lotus Notes sau Novell Groupwise; cu toate acestea, această configurație este acceptată numai în cazul în care serverul de mail terțe este configurat ca un server de e-mail Internet.

În marcă de timp ce este posibil să configurați clientul Microsoft Outlook pentru a lucra cu fermă de servere de mail terțe părți, utilizarea de clienți de poștă electronică cu aceste fermă de servere de mail nu este acceptată pentru utilizare cu SQL Mail. Acești clienți de poștă electronică oferi propriile aplicarea MAPI subsistemului de mesagerie, și nu au fost testate pentru utilizare cu SQL Mail.

Q6: Trebuie să aibă un server POP3 dacă SQL Mail nu va primi niciodata mail?

A6: Dacă nu ați parametrizat SQL Mail cu un server de schimb pentru intrare de poștă electronică, trebuie să aveți un lucru serverul POP3 chiar dacă mail nu va fi primit pe server. Motivul pentru aceasta este că Microsoft Outlook în primul rând verifică server de e-mail POP3 primite, înainte de a trimite poștă electronică expediere. În cazul în care nu există nici un valabil POP3 incoming mail server, outgoing e-mail ar putea întârzia, niciodată nu a trimis, sau SQL Mail poate nu mai răspundă (se blochează).

Q7: Pot utiliza contul de Yahoo! sau Outlook.com ca serverul meu POP3?

A7: Serviciile de mail bazate pe web ca Yahoo! Mail și Outlook.com nu poate fi utilizat ca un server POP3. Utilizarea unor astfel de consolidare servicii pentru scopuri de afaceri poate fi în încălcare a lor acorduri de utilizare a serviciului.

Utilizarea unui cont POP3 operate de un furnizor de consolidare servicii Internet (ISP), cum ar fi MSN nu este, de asemenea, o idee bună. Dacă SQL Mail nu reușește să se conecteze la serverul POP3 pentru orice motiv, SQL Mail nu mai răspunde și trebuie să oprească, și apoi reporniți serverul SQL înainte puteți trimite mail din nou. fermă de servere de mail în afara de control ar putea fi luate în jos în orice moment pentru întreținere sau incetiniri pe Internet le-ar putea face inaccesibile.

O soluție mai bună este de a instala un server POP3 pe computer cu Server SQL și configurați-l cu un cont de poștă electronică astfel încât să aveți un server POP3 local și o conexiune garantate. Protocoalele POP3 și SMTP sunt domeniu public și puteți obține fermă de servere de mail care acceptă aceste protocoale prin Internet pentru instalare la modeste sau nici un cost. Microsoft nu aprobă un special Internet mail server peste altele, nici acceptă instalarea sau administrarea unui server de e-mail Internet.

Q8: Cum pot folosi SQL Mail dacă nu vreau să instalați Microsoft Outlook pe calculatorul meu SQL Server?

A8: Dacă executați Windows NT 4.0, este posibil pentru tine de a utiliza Windows Mesagerie, în funcție de versiunea de SQL Server. Se referă la întrebarea anterioară pe mail clienti disponibil pentru utilizare cu SQL Mail pentru limitări pe client Windows Mesagerie.

Dacă executați Windows 2000, trebuie să aveți Microsoft Outlook client instalat pe calculatorul dumneavoastră SQL Server.

De asemenea, puteți trimite mail la un batch Transact-SQL fără a folosi SQL Mail, folosind CDO pentru NT Server (CDONTS) sau CDO pentru Windows 2000 (CDOSYS) și procedurile SQL Server OLE automation stocate. Pentru informații suplimentare despre modul de a crea proceduri de mail folosind CDO, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
312839 Cum să trimiteți e-Mail la SQL Server fără a utiliza SQL Mail
Q9: Dacă aveți Microsoft Exchange, încă mai trebuie să utilizați Outlook?

A9: Outlook oferă un MAPI de partea clientului, că nu este întotdeauna adecvat pentru o aplicație de server-side, precum SQL Server. MAPI partea de server, care vine cu Exchange Server este de preferat să MAPI de partea de client care vine cu Outlook. Din păcate, instalarea de schimb MAPI nu vă oferă posibilitatea de a crea profilul mail impusă de SQL Mail. Există tehnici care le puteți utiliza pentru a crea un profil de corespondență dacă doriți să utilizați Exchange server-side MAPI. Pentru informații suplimentare despre cum să creați un profil de mail cu Exchange server-side MAPI, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
306962 Cum de a crea profiluri de MAPI fără a instala Outlook
Nu aveți nevoie să instalați Exchange Server pe calculatorul dumneavoastră SQL Server pentru a instala MAPI server-side. Tot ce ai nevoie pentru a instala este administratorul Microsoft Exchange. Trebuie să adăugați, de asemenea, consolidare servicii Exchange pentru a crea profilul tau. Pentru informații suplimentare despre cum să adăugați consolidare servicii Exchange, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
294470 Cum să adăugați intrări pentru consolidare servicii Exchange de Mapisvc.inf
Q10: Pot trimite corespondență HTML cu SQL Mail?

A10: Nu puteți utiliza SQL Mail pentru a trimite mail formatate HTML cu versiunile curente de SQL Server din cauza limitărilor MAPI. Pentru informații suplimentare, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
268440 MAPI nu este potrivit pentru mesaje HTML
În cazul în care aveți nevoie pentru a trimite mail-uri formatate HTML, poate doriți să ia în considerare scris proceduri stocate, care utilizează date de colaborare obiecte (CDO) pentru a trimite mail. Pentru informații suplimentare despre cum să cum pentru a crea proceduri de mail folosind CDO, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
312839 Cum de a trimite mail la SQL Server fără a utiliza SQL Mail
Q11: De ce nu am o opțiune pentru a începe SQL Mail în SQL Server 2000?

A11: Nu există nici o opțiune pentru a porni manual SQL Mail în SQL Server 2000 sau autostart SQL Mail atunci când începe SQL Server. SQL Mail pornește automat prima dată când trimiteți un mesaj de SQL. Pentru informații suplimentare, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
293443 Opțiunea Autostart SQL Mail nu apare în SQL Enterprise Manager
Pornirea și oprirea SQL Mail prin utilizarea xp_startmail și xp_stopmail extinsă proceduri stocate poate duce la pierderi de memorie și Microsoft nu recomandă să utilizați aceste proceduri stocate excepția cazului în care se aplică SQL Server 2000 pachet Service Pack 2. Pentru informații suplimentare, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
300414 FIX: Operațiunile de SQL Mail poate duce la eșecuri și pierderi de memorie
Q12: Ce trebuie să utilizați un cont de domeniu pentru a începe SQL Server?

A12: Trebuie doar să utilizați un cont de domeniu pentru a începe SQL Server dacă utilizați Exchange Server. SQL Mail trebuie să fie capabil să se conecteze la serverul Exchange utilizând autentificarea Windows pentru a evita fiind vi se solicite acreditările de utilizator. Un cont de domeniu care să faceți conecta la computer local SQL Server și computerul la distanță pe Exchange Server este cel mai bun mod de a realiza acest lucru.

Dacă utilizați un server de poștă Internet, apoi trebuie să furnizați un nume de cont și parola pentru POP3 server atunci când configurați profilul pe mail. Deoarece aceasta este singura de autentificare necesare pentru a face conecta la serverul POP3, nu aveți nevoie pentru a porni serviciul SQL Server la un cont de domeniu. fermă de servere SMTP nu necesită, de obicei, un socoteală și password.

Nu ar trebui să înceapă SQL Server din contul Local sistem dacă intenționați să utilizați SQL Mail pentru că nu se poate asocia un profil de mail cu cont Local System.

Q13: Trebuie să utilizeze același profil pentru SQL Mail și SQL Agent Mail?

A13: Profiluri de mail sunt asociate cu un anumit cont de conecta Windows. În cazul în care configurați serviciul de mesaje de poștă electronică în profilul dvs., un magazin de Personal fișier (.pst) pentru a stoca descarcata mesajele POP3 server este creat într-o locație implicită. Acest fișier .pst este utilizat de către orice serviciu care se utilizează acest profil de mail, și provoacă un conflict dacă SQL Mail și SQL Agent Mail folosi același profil de mail.

În cazul în care configurați profilul tau de mail cu serviciul de schimb, în general, nu utilizați un fișier .pst deoarece Exchange mail va fi păstrat pe serverul Exchange. În acest caz, ai putea folosi același profil mail atât pentru SQL Mail și SQL Agent de Mail. Cu toate acestea, în cazul în care creați un fișier .pst, doar un serviciu utilizând profilul mail pot accesa fișierul .pst în orice moment. Dacă utilizați un fișier .pst în profilul dvs. de e-mail, veți dori să utilizați alt mail profiluri pentru SQL Mail și SQL Agent Mail. A se vedea q313969 (Inserare link la articol) pentru mai multe detalii.

Notă: dacă specificați o locație pentru fișierul .pst, nu utilizați o partajare de rețea. Pentru informații suplimentare, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
297019 Ce fișiere .pst nu sunt recomandate peste un LAN sau WAN link
Dacă începeți SQL Server și SQL Agent consolidare servicii cu conturile de serviciu diferit, trebuie să configurați un profil de mail pentru fiecare cont. Pentru a configura un profil de e-mail pentru un cont de serviciu, tu trebuie să conecta la server utilizând acel cont de serviciu.

Q14: Ce cont pot folosi dacă meu Exchange server și SQL Server server sunt în domenii separate și nu există nici o încredere între două domenii?

A14: Dacă nu puteți trimite un mesaj de po?tă electronică la serverul Exchange din Clientul Outlook pe calculatorul dumneavoastră SQL Server fără a fi prompted la spre enter acreditările de conectare, apoi SQL Mail nu va funcționa. Orice încercare de a trimite mail va provoca SQL poștă la spre oprire responding cînd prompt casetă de dialog pentru acreditările de utilizator apare pe virtual desktop.

Soluție pentru acest comportament, trata Exchange server ca un Internet mail server. Puteți trece informațiile de cont și parola conectare când configurați profil mail astfel încât SQL Mail nu va fi prompted pentru informațiile de conectare la conectarea la serverul Exchange în alt domeniu.

Puteți utiliza, de asemenea, această tehnică dacă SQL Server server și Exchange server sunt separate de o Paravanul de protecție.

Q15: SQL Mail de lucru cu Microsoft Desktop Engine (MSDE)?

A15: SQL Mail nu este acceptat pe MSDE. Ce trebuie să faceți upgrade la o ediție de non-MSDE de SQL Server pentru a utiliza SQL Mail.
Proprietă?i

ID articol: 311231 - Ultima examinare: 12 septembrie 2013 - Revizie: 3.0
Se aplică la:
  • Microsoft SQL Server 2000 Standard Edition
  • Microsoft SQL Server 6.5 Standard Edition
  • Microsoft SQL Server 7.0 Standard Edition
Cuvinte cheie: 
kbinfo kbmt KB311231 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol este tradus cu ajutorul software-ului Microsoft de traducere automată ?i poate fi corectat prin intermediul tehnologiei Community Translation Framework (CTF). Microsoft oferă articole traduse automat, post-editate de comunitate ?i articole traduse de oameni, pentru a permite accesul la toate articolele din Baza noastră de cuno?tin?e în mai multe limbi. Articolele traduse automat ?i post-editate pot con?ine gre?eli de vocabular, sintaxă ?i/sau gramatică. Microsoft nu este responsabil de inexactită?ile, erorile sau daunele cauzate de traducerea gre?ită a con?inutului sau de utilizarea acestuia de către clien?i. Găsi?i mai multe informa?ii despre traducerea în colaborare la http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/ro.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 311231

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com