U kunt bestanden op een schijf niet weergeven nadat u een CD-R of CD-RW met DVD-station of cd-rom-station vervangen

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 311455 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Op een computer (zoals een laptop) waarin u het CD-R of CD-RW-station door een CD-ROM of DVD-station vervangen kunt, u niet mogelijk toegang te krijgen tot de bestanden op de schijf in het cd-rom- of DVD-station als u het CD-R of CD-RW-station vervangen door een DVD of Cd-rom-station terwijl de computer uit en de computer start. Wanneer dit gebeurt, kunt u nog steeds toegang tot bestanden krijgen via een opdrachtprompt.

Oorzaak

Dit probleem treedt op als u vervangen CD-R of CD-RW-station een DVD- of cd-rom-station terwijl de computer uitgeschakeld is en dezelfde stationsletter wordt toegewezen aan het nieuwe station.

Wanneer een beschrijfbaar zoals CD-R of CD-RW-station is geïnstalleerd, vastgelegd Windows Verkenner een stationsletter in het register. Vervangt u het CD-R of CD-RW-station terwijl Windows wordt uitgevoerd (dit staat bekend als "hot swapping"), de registergegevens automatisch bijgewerkt. Terwijl de computer uitgeschakeld is, vervangt u het CD-R of CD-RW-station, de registergegevens niet bijgewerkt en het nieuwe station behandelen als beschrijfbaar apparaat probeert Windows Explorer.

Oplossing

Verkrijgen om dit probleem oplossen door het meest recente servicepack voor Windows XP. Klik voor meer informatie op het volgende artikelnummer om het artikel in de Microsoft Knowledge Base:
322389De meest recente Windows XP Service Pack ophalen

Informatie over hotfixes

Een ondersteunde hotfix is beschikbaar bij Microsoft. Deze hotfix is echter bedoeld om alleen het probleem dat in dit artikel wordt beschreven. Deze hotfix alleen uit op systemen waarop dit specifieke probleem zich voordoet. Deze hotfix moet wellicht extra worden getest. Als u geen ernstige problemen ondervindt, is het daarom raadzaam te wachten op de volgende update waarin deze hotfix is opgenomen.

Als u de hotfix downloaden, is er een sectie 'Hotfix downloaden beschikbaar' aan het begin van dit Knowledge Base-artikel. Als deze sectie niet wordt weergegeven, contact op met Microsoft Customer Service and Support om de hotfix te verkrijgen.

OpmerkingAls er nog andere problemen optreden of als er oplossingen vereist is, moet u mogelijk een afzonderlijk serviceverzoek indienen. De normale ondersteuningskosten gelden voor extra ondersteuningsvragen die niet in aanmerking voor deze specifieke hotfix komen. Bezoek de volgende Microsoft-website voor een volledige lijst met telefoonnummers van Microsoft Customer Service and Support of een afzonderlijk serviceverzoek maken:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
OpmerkingHet formulier 'Hotfix gedownload' geeft de talen waarvoor de hotfix beschikbaar is. Als uw taal niet wordt weergegeven, is omdat een hotfix voor die taal beschikbaar.

Bestandsgegevens

De Engelse versie van deze correctie moet de volgende bestandskenmerken hebben of later:
  Date    Time  Version   Size    File name
  -----------------------------------------------------
  20-11-2001 20:59 6.0.2600.2 8,220,720 Shell32.dll
				

Workaround

Dit probleem als volgt:
 1. Als Windows Verkenner of deze Computer gebruikt, sluit u deze af.
 2. Klik opStart, en klik vervolgens opConfiguratiescherm.
 3. Klik opPrinters en andere Hardware, en klik vervolgens opSysteemonderZie ook. (Als u de klassieke weergave in het Configuratiescherm gebruikt, dubbelklikt u opSysteem.)
 4. Op deHardwareen klik opApparaatbeheer.
 5. VouwDVD/CD-ROM.
 6. Klik op het gewenste apparaat en klik vervolgens opVerwijderenop deActiemenu.
 7. Wanneer u wordt gevraagd te bevestigen dat u het apparaat te verwijderen, klikt u opOK.
 8. Op deActiemenu, klik opZoeken naar gewijzigde apparaten. Hierdoor kan Windows herkent nu nieuwe apparaten.
 9. Sluit Apparaatbeheer en het Configuratiescherm.

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit probleem in de Microsoft-producten die worden vermeld aan het begin van dit artikel is.Dit probleem is gecorrigeerd in Windows XP Service Pack 1.

Eigenschappen

Artikel ID: 311455 - Laatste beoordeling: vrijdag 25 maart 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Windows XP Home Edition
 • Microsoft Windows XP Professional
Trefwoorden: 
kbautohotfix kbhotfixserver kbqfe kbbug kbfix kbshell kbwinxpsp1fix kbmt KB311455 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:311455

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com