Χρήση του διακομιστή συμβόλων της Microsoft για να αποκτήσετε τα αρχεία συμβόλων εντοπισμού σφαλμάτων

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 311503 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Περίληψη

Αυτό το άρθρο περιγράφει τον τρόπο αναφοράς του διακομιστή συμβόλων της Microsoft για να αποκτήσετε πληροφορίες εντοπισμού σφαλμάτων σύμβολο.

Κάντε κλικ στο κουμπί " αναπαραγωγή " για να προβάλετε αυτήν την επίδειξη πολυμέσων ροής. Βίντεο της MicrosoftΣημείωση Για να προβάλετε αυτό το βίντεο, το Windows Media Player 7.0 ή νεότερη έκδοση πρέπει να εγκατασταθεί στον υπολογιστή σας. Για πρόσθετες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
299321 Περιγραφή και διαθεσιμότητα του Windows Media Player 7.1
Όταν εφαρμόζετε εντοπισμό σφαλμάτων σε εφαρμογές με διάφορα εργαλεία της Microsoft, πρέπει να έχετε πληροφορίες σύμβολο. Τα αρχεία συμβόλων παρέχουν ένα ίχνος των λειτουργιών που περιέχονται σε εκτελέσιμα αρχεία και οι βιβλιοθήκες δυναμικής σύνδεσης (DLL). Επιπλέον, τα αρχεία συμβόλων μπορεί να παρουσιάσει ένας οδηγός από τις κλήσεις συναρτήσεων που οδηγεί στο σημείο αποτυχίας. Για παράδειγμα, πρέπει να έχετε τα σύμβολα κατά την αποτύπωση στοίβες κλήσης μέσα σε ένα πρόγραμμα εντοπισμού σφαλμάτων. Αυτό το άρθρο περιγράφει τον τρόπο χρήσης του διακομιστή συμβόλων της Microsoft, καθορίζοντας την ακόλουθη διεύθυνση URL σε διάφορα εργαλεία εντοπισμού σφαλμάτων:
http://MSDL.Microsoft.com/Download/Symbols
Σημείωσηhttp://MSDL.Microsoft.com/Download/Symbols δεν είναι δυνατότητα δημόσιας αναζήτησης και προορίζεται μόνο για πρόσβαση από το πρόγραμμα εντοπισμού σφαλμάτων.

Περισσότερες πληροφορίες

Χρήση της τεχνολογίας διακομιστή συμβόλων

Δημιουργείται το διακομιστή συμβόλων της Microsoft, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία SymSrv (SymSrv.dll) που παρέχεται με το πακέτο εργαλείων εντοπισμού σφαλμάτων των Windows. SymSrv δημιουργεί ένα τοπικό σύμβολο cache για γρήγορη, αυτόματη σύμβολο ανάλυση.

Είναι τόσο απλή, για να χρησιμοποιήσετε το διακομιστή συμβόλων, όπως είναι να χρησιμοποιήσετε την κατάλληλη σύνταξη στη διαδρομή σας σύμβολο. Συνήθως, η σύνταξη παίρνει την ακόλουθη μορφή:
SRV *ο φάκελος τοπικό σύμβολο*http://MSDL.Microsoft.com/Download/Symbols
όπου ο φάκελος τοπικό σύμβολο είναι οποιαδήποτε μονάδα δίσκου ή ένα κοινόχρηστο στοιχείο που χρησιμοποιείται ως προορισμός σύμβολο.

Για παράδειγμα, για να ορίσετε τη διαδρομή συμβόλων του προγράμματος εντοπισμού σφαλμάτων WinDbg, πληκτρολογήστε την ακόλουθη εντολή στο παράθυρο εντολών του εργαλείου εντοπισμού σφαλμάτων:
.sympath SRV*f:\localsymbols*http://msdl.microsoft.com/download/symbols
Για να αποκτήσετε την πιο πρόσφατη SymSrv λειτουργικότητα, πρέπει να εγκαταστήσετε το πιο πρόσφατο εντοπισμού σφαλμάτων πακέτο. Για να αποκτήσετε την πιο πρόσφατη έκδοση του πακέτου εργαλείων εντοπισμού σφαλμάτων των Windows, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
Εργαλεία εντοπισμού σφαλμάτων της Microsoft
http://www.Microsoft.com/whdc/devtools/DDK/Default.mspx
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την τεχνολογία διακομιστή συμβόλων, δείτε το αρχείο που περιλαμβάνεται με το πακέτο εργαλείων εντοπισμού σφαλμάτων των Windows Βοήθειας Debuggers.chm.

Ο ορισμός της μεταβλητής περιβάλλοντος _NT_SYMBOL_PATH

Τα κοινά εργαλεία εντοπισμού σφαλμάτων της Microsoft χρησιμοποιούν την τεχνολογία SymSrv Εάν παρέχετε τη σωστή symsrv σύνταξη στη μεταβλητή περιβάλλοντος _NT_SYMBOL_PATH. Τα εργαλεία αυτά περιλαμβάνουν αυτόματα ό, τι παρέχουν στη μεταβλητή ως η διαδρομή συμβόλων.

Μπορείτε να ορίσετε αυτήν τη μεταβλητή ως μια μεταβλητή συστήματος ή μια μεταβλητή περιβάλλοντος χρήστη. Για να το κάνετε αυτό από την επιφάνεια εργασίας, κάντε δεξιό κλικ στο Εικονίδιο ο υπολογιστής μουκαι, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Ιδιότητες. Στην καρτέλα για προχωρημένους , κάντε κλικ στο κουμπί Μεταβλητές περιβάλλοντος.

Μπορείτε επίσης να ορίσετε αυτήν τη μεταβλητή προσωρινά σε μια γραμμή εντολών. Με αυτόν τον τρόπο, όλες τις εφαρμογές που θα κάνετε εκκίνηση από τη γραμμή εντολών μεταβίβαση αυτής της ρύθμισης. Για παράδειγμα:
Ορισμός _NT_SYMBOL_PATH = symsrv*symsrv.dll*f:\localsymbols*http://msdl.microsoft.com/download/symbols

Χρησιμοποιώντας το διακομιστή συμβόλων της Microsoft με τα WinDbg

Για να χρησιμοποιήσετε την τοποθεσία Web του διακομιστή συμβόλων από μέσα WinDbg, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Ξεκινήστε το πρόγραμμα εντοπισμού σφαλμάτων των Windows (WinDbg.exe).
 2. Στο μενού αρχείο , κάντε κλικ στο Σύμβολο διαδρομή αρχείου.
 3. Στο πλαίσιο " διαδρομή συμβόλων ", πληκτρολογήστε την ακόλουθη εντολή:
  SRV *το τοπικό σας φάκελο για τα σύμβολα*http://MSDL.Microsoft.com/Download/Symbols
  όπου το τοπικό σας φάκελο για τα σύμβολα είναι ο φάκελος στον οποίο μπορείτε να αντιγράψετε τη μνήμη cache του τοπικού σύμβολο. Λαμβάνονται τα σύμβολα εντοπισμού σφαλμάτων σε αυτήν τη θέση.

  Σημείωση Μπορείτε να κατευθύνετε σε οποιαδήποτε τοπική διαδρομή ή ένα κοινόχρηστο στοιχείο που μπορούν να επικοινωνήσουν με τον υπολογιστή σας; Αυτό δεν χρειάζεται να είναι μια θέση στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή.
Εναλλακτικά, μπορείτε να επίσης χρησιμοποιήσετε την εντολή .sympath σε μια γραμμή εντολών για να ορίσετε τη διαδρομή σύμβολο.

Μπορείτε να συνδυάσετε τη σύνταξη symsrv με άλλες διαδρομές σύμβολο. Για παράδειγμα, χρησιμοποιήστε την ακόλουθη σύνταξη για να καθορίσετε δύο ή περισσότερες διαδρομές σύμβολο:
f:\BusObjSymbols;SRV*f:\localsymbols*http://MSDL.Microsoft.com/Download/Symbols
Η σύνταξη αυτή διαχωρίζει τις διαδρομές σύμβολο με ελληνικό ερωτηματικό.

Όταν ξεκινάτε για τον εντοπισμό σφαλμάτων σε ένα αρχείο ένδειξης σφαλμάτων ή μια εφαρμογή, το πρόγραμμα εντοπισμού σφαλμάτων των Windows ελέγχει εάν το σύμβολο πληροφορίες για μια λειτουργική μονάδα που φορτώνει στον τοπικό φάκελο. Εάν οι πληροφορίες του συμβόλου της λειτουργικής μονάδας δεν βρίσκεται στον τοπικό φάκελο, WinDbg προσπαθεί να κάνει λήψη το κατάλληλο σύμβολο αρχείο ή αρχεία από το διακομιστή συμβόλων.

Εάν χρησιμοποιείτε την ίδια τοπική μνήμη cache κατά τον εντοπισμό σφαλμάτων σε μια εφαρμογή σε έναν υπολογιστή που έχει διαφορετικές εκδόσεις ενός αρχείου, σύμβολα για τις διαφορετικές εκδόσεις λήψης και αποθηκεύονται με το πρώτο σύμβολα. Η μορφή SymStore αποθηκεύει αρχεία σύμφωνα με τη χρονική σήμανση και το μέγεθος της εικόνας (ή του αθροίσματος ελέγχου). Ως αποτέλεσμα, σύμβολα από διαφορετικό προϊόν εκδόσεις μπορούν να συνυπάρχουν σε παράθεση. (SymStore.exe είναι ένα βοηθητικό πρόγραμμα από το πακέτο εργαλείων εντοπισμού σφαλμάτων των Windows που δημιουργεί ένα διακομιστή συμβόλων. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην τεκμηρίωση του προϊόντος.)

Επειδή ενδέχεται να χρειαστούν χρόνο για να κάνετε λήψη αρχείων συμβόλων, να θυμάστε ότι το πρόγραμμα εντοπισμού σφαλμάτων μπορεί να φαίνεται ότι σταματά να ανταποκρίνεται (κολλάει) την πρώτη φορά σφαλμάτων σε μια εφαρμογή. Αυτό συμβαίνει επειδή τα περισσότερα από τα αρχεία συμβόλων για το σύστημα αρχείων DLL (όπως Ntdll.dll, Kernel32.dll και άλλα) πρέπει να ληφθούν.

Χρησιμοποιώντας το βοηθητικό πρόγραμμα SymChk.exe για να κάνετε λήψη συμβόλων

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το βοηθητικό πρόγραμμα SymChk.exe για να επαληθεύσετε τα σύμβολα και να δημιουργήσετε ένα χώρο προσωρινής αποθήκευσης τοπικού σύμβολο με βολικό τρόπο noninvasive. Το βοηθητικό πρόγραμμα SymChk.exe περιλαμβάνεται με το πακέτο εργαλείων εντοπισμού σφαλμάτων των Windows. SymChk.exe είναι ένα εργαλείο γραμμής εντολών. Εάν θέλετε, μπορείτε να προσθέσετε στο φάκελο του πακέτου εργαλείων εντοπισμού σφαλμάτων των Windows στη μεταβλητή περιβάλλοντος PATH στο σύστημά σας, έτσι ώστε να μπορείτε να προσπελάσετε εύκολα αυτό το εργαλείο από οποιαδήποτε γραμμή εντολών.

Για να χρησιμοποιήσετε το βοηθητικό πρόγραμμα SymChk.exe για να κάνετε λήψη αρχείων συμβόλων για όλα τα στοιχεία στο φάκελο Windows\System32, χρησιμοποιήστε την ακόλουθη εντολή της γραμμής εντολών:
/s c:\windows\system32 /r του Symchk SRV*c:\symbols\*http://msdl.microsoft.com/download/symbols
Σε αυτό το παράδειγμα:
 • /r c:\windows\system32 εντοπίζει όλα τα σύμβολα για τα αρχεία στο φάκελο System32 και τυχόν υποφακέλους.
 • /s SRV*c:\symbols*http://msdl.microsoft.com/download/symbols Καθορίζει τη διαδρομή συμβόλων για να χρησιμοποιήσετε για την ανάλυση της σύμβολο. Στην περίπτωση αυτή, c:\symbols είναι ο τοπικός φάκελος όπου θα αντιγραφούν τα σύμβολα από το διακομιστή συμβόλων.
Για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις επιλογές γραμμής εντολών για SymChk.exe, πληκτρολογήστε του Symchk /; σε μια γραμμή εντολών. Άλλες επιλογές περιλαμβάνουν τη δυνατότητα να καθορίσετε το όνομα ή του Αναγνωριστικού διεργασίας (PID) ενός εκτελέσιμου αρχείου που εκτελεί.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 311503 - Τελευταία αναθεώρηση: Τρίτη, 9 Απριλίου 2013 - Αναθεώρηση: 7.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Visual Studio .NET 2003 Enterprise Architect
 • Microsoft Visual Studio .NET 2003 Enterprise Developer
 • Microsoft Visual Studio .NET 2003 Academic Edition
 • Microsoft Visual Studio .NET 2002 Professional Edition
 • Microsoft Visual Studio .NET 2002 Enterprise Architect
 • Microsoft Visual Studio .NET 2002 Enterprise Developer
 • Microsoft Visual Studio .NET 2002 Academic Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbfile kbinfo kbsample kbmt KB311503 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 311503

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com