U ontvangt een ongeldige pagina veroorzaakt in WINWORD.EXE wanneer u een samen voeg document voor Afdruk samenvoegen in Word 2000

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 311741 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Dit artikel is gearchiveerd. Het wordt aangeboden in de huidige vorm en wordt niet meer bijgewerkt.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Wanneer u uw document voor Afdruk samenvoegen in Microsoft samen te voegen Word 2000, verschijnt een foutbericht van de volgende strekking:
WINWORD.EXE heeft een ongeldige pagina veroorzaakt in module WINWORD.EXE.
WINWORD.EXE - toepassing Fout: De uitzondering onbekende uitzondering in software (0 x ########) is opgetreden in de toepassing op locatie 0 x ########.

Oorzaak

Dit probleem kan optreden als alle samen voeg velden bevatten de optie MERGEFORMAT binnen een tabel en de velden.

Oplossing

Dit probleem kunt oplossen, krijgen de nieuwste servicepack voor Microsoft Office 2000. Voor meer informatie klikt u op de volgende artikelnummer om het artikel in de Microsoft Knowledge Base te bekijken:
276367Office 2000: Het verkrijgen van het meest recente Service Pack voor Office 2000

Workaround

Dit probleem wilt omzeilen, verwijdert de optie MERGEFORMAT van elk van de samen voeg velden.

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit is een probleem in de Microsoft-producten die worden vermeld aan het begin van dit artikel.

Dit probleem werd voor het eerst verholpen in de Word 2000 Update: 25 April 2002.

Meer informatie

De optie MERGEFORMAT geldt de opmaak van de vorige resultaat op het nieuwe resultaat. Bijvoorbeeld, als u de naam die is weer gegeven in het veld
{AUTEUR \ * MERGEFORMAT}
en vervolgens de opmaak vet toepast, blijft de opmaak vet Wanneer het veld wordt bijgewerkt wanneer de naam van de auteur verandert.

OPMERKING: Als u velden invoegt met behulp van deVeldhet dialoog venster (op deInvoegenmenu, klikt u opVeld), de\*MERGEFORMATSchakel optie is standaard opgenomen. Schakel deze optie uitschakelen hetOpmaak tijdens bijwerken hand havenhet selectie vakje in deVeldhet dialoog venster.

Eigenschappen

Artikel ID: 311741 - Laatste beoordeling: maandag 24 februari 2014 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Word 2000 Standard Edition
Trefwoorden: 
kbnosurvey kbarchive kbmerge kberrmsg kbOffice2000SP3Fix kbfix kbprb kbmt KB311741 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:311741

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com