De Fn + <function key="">combinatie voor het schakelen tussen weergave modi werken niet voor de tweede gebruiker</function>

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 311782 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Als u snelle gebruikers wisseling gebruikt om te schakelen tussen twee verschillende gebruikers op een draag bare computer, Fn +functie toetscombinatie voor het schakelen tussen de weergavemodus werkt mogelijk niet voor de tweede gebruiker of slechts eenmaal kan werken. Fn +functie toetscombinatie die u gebruikt is afhankelijk van de fabrikant van de draag bare computer.

U symptomen zoals in het volgende scenario:
  1. U start een draag bare computer zonder een CRT-monitor is aangesloten. In de eigenschappen van het hulp programma Energie opties in het Configuratiescherm deAls ik de deksel van de draag bare computer sluitis ingesteld opNiets doen.
  2. U sluit het deksel van de draag bare computer.
  3. Een extern bureaublad-verbinding naar de draag bare computer wordt gestart vanaf een andere computer met Microsoft Windows XP met Service Pack 2 (SP2). De Extern bureaublad-verbinding tot stand gebracht en vervolgens afgemeld.
  4. U opent het deksel van de draag bare computer. Het LCD-scherm op de draag bare computer blijft leeg.
  5. U verbinding met een CRT-monitor de draag bare computer terwijl de draag bare computer wordt uitgevoerd. Het bureau blad van Windows XP wordt weer gegeven op de CRT-monitor.
  6. Drukt u op Fn +functie toetscombinatie van het weergave apparaat wijzigen in het LCD-scherm.

    Er gebeurt niets. Het bureau blad van Windows XP wordt nog steeds weer gegeven op de CRT-monitor.

Workaround

Vermijd het gebruik van de Fn +functie toetscombinatie wanneer u bent aangemeld als de tweede gebruiker als snel naar andere gebruiker overschakelen is ingeschakeld. Of de eerste gebruiker in plaats van met behulp van de functie Snelle gebruikers wisseling kunt afmelden. Bovendien in het scenario dat eerder is beschreven, kunt u laten het deksel open op de draag bare computer het probleem te omzeilen.

In sommige gevallen, wanneer de tweede gebruiker op Fn +functie toetscombinatie, geen beeld mogelijk actief. Als dit gebeurt, moet u de computer opnieuw opstarten.

Als u het probleem waarbij u niet overschakelen weer gegeven op het LCD-scherm ondervindt na een sessie van extern bureau blad verbinding is tot stand gebracht en vervolgens afgemeld, wordt de computer opnieuw opstarten.

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit is een probleem in de Microsoft-producten die aan het begin van dit artikel worden vermeld.

Eigenschappen

Artikel ID: 311782 - Laatste beoordeling: zondag 27 februari 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Windows XP Home Edition
  • Microsoft Windows XP Professional
Trefwoorden: 
kbenv kbprb kbmt KB311782 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:311782

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com