Ο υπολογιστής σας ίσως σταματήσει να ανταποκρίνεται κατά τον τερματισμό λειτουργίας, όταν χρησιμοποιείτε μόνο το πρωτόκολλο 802.1x για έλεγχο ταυτότητας

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 311787 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Όταν κλείνετε τον υπολογιστή σας που βασίζεται στο Windows XP Professional, ο υπολογιστής ενδέχεται να σταματήσει να ανταποκρίνεται κατά την επεξεργασία δεσμών ενεργειών τερματισμού λειτουργίας του υπολογιστή. Συνήθως, ο υπολογιστής σας ενδέχεται να σταματήσει να ανταποκρίνεται για δέκα λεπτά, που είναι το προεπιλεγμένο χρονικό όριο για δέσμες ενεργειών τερματισμού λειτουργίας υπολογιστή.

Αιτία

Αυτή η συμπεριφορά είναι δυνατό να παρατηρηθεί κατά τη χρήση του πρωτοκόλλου 802.1x που έχει ρυθμιστεί μόνο για έλεγχο ταυτότητας χρήστη, επειδή διακόπτεται η σύνδεση με το δίκτυο την οποία χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο 802.1x, μόλις ο χρήστης αποσυνδεθεί. Οι δέσμες ενεργειών τερματισμού λειτουργίας υπολογιστή εκτελούνται αφού αποσυνδεθεί ο χρήστης και, εάν η σύνδεση δεν είναι πια διαθέσιμη, η δέσμη ενεργειών δεν εκτελείται επειδή η δέσμη ενεργειών βρίσκεται σε ένα κοινόχρηστο στοιχείο δικτύου. Αυτή η συμπεριφορά δεν παρατηρείται εάν χρησιμοποιείται και έλεγχος ταυτότητας υπολογιστή μαζί με τον έλεγχο ταυτότητας χρήστη.

Περισσότερες πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρωτόκολλο ελέγχου ταυτότητας 802.1x, προβάλετε το θέμα "Κατανόηση του ελέγχου ταυτότητας 802.1x" (Understanding 802.1x authentication) από τη Βοήθεια και υποστήριξη (Help and Support) των Windows XP.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 311787 - Τελευταία αναθεώρηση: Παρασκευή, 20 Φεβρουαρίου 2004 - Αναθεώρηση: 1.2
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Windows XP Professional Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbenv kbnetwork kbprb KB311787

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com