Η λειτουργία του υπολογιστεί ενδέχεται να διακοπεί (να "κολλήσει"), εάν αφαιρέσετε απροσδόκητα μια συσκευή αποθήκευσης κάρτας PC ενώ ο υπολογιστής βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 311822 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Εάν καταργήσετε μια συσκευή αποθήκευσης κάρτας PC ενώ ο υπολογιστής βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής ή αδρανοποίησης, ενδέχεται να εμφανιστεί το παράθυρο "Ο υπολογιστής μου" σε μαύρο ή λευκό παράθυρο και ο υπολογιστής ενδέχεται να σταματήσει να ανταποκρίνεται ("κολλάει") μετά την επαναφορά. Αυτό το ζήτημα μπορεί να προκύψει με συσκευές αποθήκευσης κάρτας PC όπως CompactFlash, κάρτα Flash ATA και συσκευές μοχλός μνήμης.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα ενδέχεται να προκύψει εάν Ο υπολογιστής μου ή οποιοδήποτε άλλο που βασίζεται σε Windows Explorer εργαλείο που αναφέρεται στη συσκευή αποθήκευσης εκτελείται, όταν ο υπολογιστής εισέρχεται σε κατάσταση αναμονής ή αδρανοποίησης και εάν ο υπολογιστής σας είναι ρυθμισμένος να επιστρέφει απευθείας στην επιφάνεια εργασίας, μετά την επαναφορά. Ο υπολογιστής σταματά να ανταποκρίνεται, επειδή η διαδικασία επαλήθευσης του δίσκου Windows Explorer ενεργοποιείται πριν τα Windows μπορεί να ολοκληρώσει τη διαδικασία της απροσδόκητης κατάργησης.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, αποκτήστε το τελευταίο Service Pack για τα Windows XP. Για πρόσθετες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
322389τρόπος λήψης του τελευταίου Service Pack των Windows XP

Πληροφορίες άμεσης επιδιόρθωσης

Μια άμεση επιδιόρθωση που υποστηρίζεται είναι τώρα διαθέσιμη από τη Microsoft. Ωστόσο, αυτή η άμεση επιδιόρθωση προορίζεται για τη διόρθωση μόνο του ζητήματος που περιγράφεται σε αυτό το άρθρο. Εφαρμόστε αυτήν την άμεση επιδιόρθωση μόνο σε συστήματα που αντιμετωπίζουν αυτό το συγκεκριμένο πρόβλημα. Αυτή η άμεση επιδιόρθωση ενδέχεται να υποβληθεί σε πρόσθετο έλεγχο. Επομένως, εάν αυτό το πρόβλημα δεν σας επηρεάζει ιδιαίτερα, συνιστούμε να περιμένετε την επόμενη ενημέρωση λογισμικού που περιέχει αυτήν την άμεση επιδιόρθωση.

Εάν η άμεση επιδιόρθωση είναι διαθέσιμη για λήψη, θα υπάρχει μια ενότητα με τίτλο "Διαθέσιμη λήψη άμεσης επιδιόρθωσης" στην αρχή του άρθρου της Γνωσιακής βάσης (Knowledge Base). Εάν δεν εμφανίζεται αυτή η ενότητα, επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση και Υποστήριξη Πελατών της Microsoft (Microsoft Customer Service and Support) για λάβετε την άμεση επιδιόρθωση.

ΣΗΜΕΙΩΣΗΕάν προκύψουν πρόσθετα ζητήματα ή εάν είναι απαραίτητη η αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων, ίσως χρειαστεί να δημιουργήσετε μια ξεχωριστή αίτηση υπηρεσίας. Για πρόσθετες ερωτήσεις υποστήριξης και για θέματα που δεν αφορούν τη συγκεκριμένη άμεση επιδιόρθωση, θα ισχύσουν οι συνηθισμένες χρεώσεις υποστήριξης. Για μια ολοκληρωμένη λίστα με τους αριθμούς τηλεφώνων της Εξυπηρέτησης και Υποστήριξης Πελατών της Microsoft (Microsoft Customer Service and Support) ή για να δημιουργήσετε μια ξεχωριστή αίτηση εξυπηρέτησης, επισκεφθείτε την παρακάτω τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://support.microsoft.com/contactus/?ws=support
ΣΗΜΕΙΩΣΗΗ φόρμα "Λήψης επείγουσας επιδιόρθωσης είναι διαθέσιμες" εμφανίζει τις γλώσσες για τις οποίες η επείγουσα επιδιόρθωση είναι διαθέσιμη. Εάν δεν βλέπετε τη γλώσσα σας, τότε η άμεση επιδιόρθωση δεν είναι διαθέσιμη σε αυτήν τη γλώσσα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΡΧΕΙΟΥ

Η αγγλική έκδοση αυτής της ενημέρωσης κώδικα πρέπει να έχει τα εξής χαρακτηριστικά αρχείου ή νεότερα:
  Date     Time  Version   Size  File name
  --------------------------------------------------
  04-Jan-2002 14:13 5.1.2600.26 86,912 Atapi.sys
				

Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, ενεργοποιήστε τηνΚωδικός πρόσβασης κατά την επαναφορά από κατάσταση αναμονήςεπιλογή στο εργαλείο "Επιλογές ενέργειας" στον πίνακα ελέγχου. Εάν ενεργοποιήσετε αυτήν την επιλογή, ο υπολογιστής επιστρέφει σε μια οθόνη κωδικού πρόσβασης αντί στην επιφάνεια εργασίας ακόμη και αν λειτουργεί Ο υπολογιστής μου ή από την Εξερεύνηση των Windows. Για να ρυθμίσετε τις παραμέτρους αυτής της επιλογής:
 1. Κάντε κλικStart, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΟ πίνακας ελέγχου.
 2. Κάντε κλικΕπιδόσεις και Συντήρηση, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΕπιλογές ενέργειας.
 3. Κάντε κλικ στην καρτέλαΓια προχωρημένους (Advanced)TAB.
 4. Κάντε κλικ για να επιλέξετε τοΚωδικός πρόσβασης κατά την επαναφορά από κατάσταση αναμονήςπλαίσιο ελέγχου και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπίOk.
Εάν δεν χρησιμοποιείτε κωδικό πρόσβασης για να συνδεθείτε στα Windows, ο υπολογιστής επιστρέφει σε μια οθόνη που σας ζητά να επιλέξετε το λογαριασμό χρήστη που χρησιμοποιείται.

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ζήτημα το οποίο παρουσιάζεται στα προϊόντα της που αναφέρονται στην αρχή αυτού του άρθρου.Το ζήτημα αυτό διορθώθηκε πρώτη φορά στο Service Pack 1 των Windows XP.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 311822 - Τελευταία αναθεώρηση: Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 3.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Windows XP Home Edition
 • Microsoft Windows XP Professional
Λέξεις-κλειδιά: 
kbautohotfix kbhotfixserver kbqfe kbbug kbfix kboswin2000fix kbwinxpsp1fix kbmt KB311822 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:311822

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com