Σφάλμα προστασίας των Windows στο NDIS με έναν Επεξεργαστή που είναι ταχύτερη από 2.1 GHz

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 312108 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Όταν εγκαθιστάτε τα Windows 95 ή Windows 98 σε έναν υπολογιστή που έχει έναν Επεξεργαστή που εκτελείται σε 2,2 gigahertz (GHz) ή ταχύτερος, ενδέχεται να λάβετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους:
Κατά την προετοιμασία της συσκευής NDIS: σφάλμα προστασίας των Windows

Αιτία

Ο κωδικός μικρορύθμισης χρονισμού στο πρόγραμμα οδήγησης προδιαγραφή διασύνδεσης προγράμματος οδήγησης δικτύου (NDIS) προκαλεί μια διαίρεση με το μηδέν εάν η κεντρική μονάδα Επεξεργασίας λειτουργεί στα 2,2 GHz ή ταχύτερος. Αυτό το ζήτημα δεν παρουσιάζεται με επεξεργαστές που εκτελούνται σε 2.1 GHz ή πιο αργά.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Η Microsoft έχει δεν σκοπεύει να διαθέσετε μια ενημερωμένη έκδοση για το ζήτημα αυτό επειδή τα Windows 95 και Windows 98 που βρίσκονται στη φάση "που δεν υποστηρίζεται" από τον κύκλο ζωής του προϊόντος. Πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τους κύκλους ζωής των προϊόντων είναι διαθέσιμη στην ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://www.microsoft.com/windows/lifecycle/default.mspx

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα θέμα το οποίο παρουσιάζεται στα προϊόντα της που αναφέρονται στην ενότητα "Ισχύει για".

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 312108 - Τελευταία αναθεώρηση: Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Windows 95
Λέξεις-κλειδιά: 
kbhotfixserver kbqfe kberrmsg kbfix kbprb kbsetup kbmt KB312108 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:312108

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com