Η χρήση της μνήμης συστήματος και τις μετρήσεις λαβή αύξηση περισσότερα από όσα μπορεί να αναμένετε όταν η εφαρμογή σας περιλαμβάνει στοιχεία που προκύπτουν από την κλάση System.EnterpriseServices.ServicedComponent

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 312118 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

ΣΗΜΕΙΩΣΗΑυτό το άρθρο αναφέρεται στο ακόλουθο χώρο ονομάτων Microsoft .NET Framework Class Library:
System.EnterpriseServices.ServicedComponent
Όταν εκτελείτε μια εφαρμογή που περιέχει στοιχεία τα οποία παράγονται απόSystem.EnterpriseServices.ServicedComponent, ενδέχεται να αυξηθεί η χρήση της μνήμης συστήματος σε περισσότερες από 60 τοις εκατό της διαθέσιμης μνήμης. Για παράδειγμα, εάν εκτελείτε μια εφαρμογή ASPX, ενδέχεται να αυξηθεί η χρήση μνήμης του συστήματος. Λαβή απαριθμεί επίσης ενδέχεται να αυξηθεί περισσότερα από όσα αναμένετε. Μεγάλη χρήση της CPU ενδέχεται να επισημαίνεται στη Διαχείριση εργασιών των Windows κατά τηνΑπαιτήσεις/δευτερόλεπτοη τιμή παραμένει σε λογικό επίπεδο. Εάν εξετάζετε διαχειριζόμενο σωρούς και μη διαχειριζόμενη σωρούς, μπορείτε να βρείτε χωρίς αποδείξεις "διαρροές" μνήμης ή ενός δείκτη χειρισμού απώλειες. WhenObject.Finalizeαιτήσεις διακοπής, η χρήση της μνήμης και η μέτρηση του δείκτη χειρισμού τελικά εμπίπτουν σε πιο λογικά επίπεδα.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα ενδέχεται να προκύψει, εάν η τρέχουσα έκδοση του κοινού χρόνου εκτέλεσης γλώσσας περιορίζεται σε ένα νήμα finalizer. Εάν υπάρχουν πολλά νήματα εργασίας χειρισμό των αντικειμένων διαχείρισης finalizable, το νήμα finalizer μπορεί να βρίσκονται πίσω από. Σε αυτό το σενάριο, το νήμα finalizer μπορεί να βρίσκονται πίσω από ειδικά εάν προκύπτει σημαντική εργασία στο finalizer του κάθε αντικειμένου. Serviced στοιχεία μπορεί να είναι ευπαθές σε αυτό το θέμα σχεδίασης επειδή λαβές διατηρούνται εν ενεργεία με βάση το περιβάλλον αντικειμένου COM +. Αυτό ισχύει και άλλων αντικειμένων διαχείρισης με σύνθετη finalizers.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, ακολουθήστε τα κοινού χρόνου εκτέλεσης γλώσσας κωδικοποίησης μοτίβο, καλώντας τοΕκποίησηη μέθοδος και τοΕκποίησηΌταν τελειώσετε με τα διαχειριζόμενα αντικείμενα που υποστηρίζει το αντικείμενοIDisposable. Στοιχείο υπηρεσιών είναι μια διαχειριζόμενη κλάση που υποστηρίζειIDisposable.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 312118 - Τελευταία αναθεώρηση: Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft .NET Framework 1.1
  • Microsoft .NET Framework 1.0
Λέξεις-κλειδιά: 
kbprb kbreadme kbmt KB312118 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:312118

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com