Ο λογαριασμός Owner εμφανίζεται ως "Άγνωστος λογαριασμός" (Account Unknown) στα προφίλ σε υπολογιστές με Windows XP Home Edition

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 312131 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Ο λογαριασμός κατόχου ενδέχεται να μην καταργηθούν σωστά όταν εκτελείτε εγκατάσταση (Setup) σε υπολογιστές που εκτελούν Windows XP Home Edition. Ο λογαριασμός κατόχου εμφανίζεται ως "Άγνωστος λογαριασμός" κατά την προβολή του προφίλ στον υπολογιστή. Επίσης, στο φάκελο του κατόχου δεν καταργείται επειδή δεν καταργείται από το προφίλ. Σημειώστε ότι άλλα προβλήματα παρουσιαστούν εάν χρησιμοποιείται ένα λογαριασμό κατόχου ή δημιουργήθηκαν κατά το υπόλοιπο της εγκατάστασης "ή" Out of Box εμπειρίας (OOBE).

Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται επειδή ο κώδικας OOBE δεν διαγράφει το λογαριασμό του κατόχου κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης (Setup).

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, αποκτήστε το τελευταίο Service Pack για τα Windows XP. Για πρόσθετες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
322389τρόπος λήψης του τελευταίου Service Pack των Windows XP

Πληροφορίες άμεσης επιδιόρθωσης

Μια άμεση επιδιόρθωση που υποστηρίζεται είναι τώρα διαθέσιμη από τη Microsoft. Ωστόσο, αυτή η άμεση επιδιόρθωση προορίζεται για τη διόρθωση μόνο του ζητήματος που περιγράφεται σε αυτό το άρθρο. Εφαρμόστε αυτήν την άμεση επιδιόρθωση μόνο σε συστήματα που αντιμετωπίζουν αυτό το συγκεκριμένο πρόβλημα. Αυτή η άμεση επιδιόρθωση ενδέχεται να υποβληθεί σε πρόσθετο έλεγχο. Επομένως, εάν αυτό το πρόβλημα δεν σας επηρεάζει ιδιαίτερα, συνιστούμε να περιμένετε την επόμενη ενημέρωση λογισμικού που περιέχει αυτήν την άμεση επιδιόρθωση.

Εάν η άμεση επιδιόρθωση είναι διαθέσιμη για λήψη, θα υπάρχει μια ενότητα με τίτλο "Διαθέσιμη λήψη άμεσης επιδιόρθωσης" στην αρχή του άρθρου της Γνωσιακής βάσης (Knowledge Base). Εάν δεν εμφανίζεται αυτή η ενότητα, επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση και Υποστήριξη Πελατών της Microsoft (Microsoft Customer Service and Support) για λάβετε την άμεση επιδιόρθωση.

ΣΗΜΕΙΩΣΗΕάν προκύψουν πρόσθετα ζητήματα ή εάν είναι απαραίτητη η αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων, ίσως χρειαστεί να δημιουργήσετε μια ξεχωριστή αίτηση υπηρεσίας. Για πρόσθετες ερωτήσεις υποστήριξης και για θέματα που δεν αφορούν τη συγκεκριμένη άμεση επιδιόρθωση, θα ισχύσουν οι συνηθισμένες χρεώσεις υποστήριξης. Για μια ολοκληρωμένη λίστα με τους αριθμούς τηλεφώνων της Εξυπηρέτησης και Υποστήριξης Πελατών της Microsoft (Microsoft Customer Service and Support) ή για να δημιουργήσετε μια ξεχωριστή αίτηση εξυπηρέτησης, επισκεφθείτε την παρακάτω τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://support.microsoft.com/contactus/?ws=support
ΣΗΜΕΙΩΣΗΗ φόρμα "Λήψης επείγουσας επιδιόρθωσης είναι διαθέσιμες" εμφανίζει τις γλώσσες για τις οποίες η επείγουσα επιδιόρθωση είναι διαθέσιμη. Εάν δεν βλέπετε τη γλώσσα σας, τότε η άμεση επιδιόρθωση δεν είναι διαθέσιμη σε αυτήν τη γλώσσα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΡΧΕΙΟΥ

Η αγγλική έκδοση αυτής της ενημέρωσης κώδικα πρέπει να έχει τα εξής χαρακτηριστικά αρχείου ή νεότερα:
  Date     Time Version   Size   File name   
  ------------------------------------------------------
  12-Dec-2001 18:54 5.1.2600.22 532,992 Msobmain.dll
  19-Oct-2001 10:20        169,576 Msobshel.htm
				

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ζήτημα το οποίο παρουσιάζεται στα προϊόντα της που αναφέρονται στην αρχή αυτού του άρθρου.Το ζήτημα αυτό διορθώθηκε πρώτη φορά στο Service Pack 1 των Windows XP.

Περισσότερες πληροφορίες

Όταν εκτελείτε το Sysprep, η διαδικασία το Sysprep δημιουργεί μια νέα τοποθεσία για το λογαριασμό χρήστη. Αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα, ωστόσο, ένα πρόγραμμα μπορεί να χρησιμοποιήσει τα υπάρχοντα αναγνωριστικά ασφαλείας (SID) ως κλειδί για την κρυπτογράφηση και αποκρυπτογράφηση δεδομένων (όπως η υπηρεσία Protected Storage). Αφού αλλάξει το αναγνωριστικό ΑΣΦΑΛΕΊΑΣ κατά τη διάρκεια του Sysprep, τα SID δεν είναι σωστές.

Αυτό το ζήτημα δεν παρουσιάζεται σε υπολογιστές με Microsoft Windows XP Professional, επειδή ο λογαριασμός διαχειριστή χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης (Setup). Αυτό το ζήτημα επίσης δεν παρουσιάζεται σε υπολογιστές που βασίζονται στα Windows XP Home Edition Εάν δεν χρησιμοποιείτε το όνομα κατόχου ως ο προεπιλεγμένος χρήστης. Το OOBE διαγράφει το λογαριασμό του κατόχου πριν από την ολοκλήρωση της διαδικασίας μετά την εγκατάσταση της ενημέρωσης κώδικα από το παρόν άρθρο.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα υπάρχοντα δεδομένα του φακέλου κατόχου από τον κάτοχο και τον διαχειριστή αντιγράφεται στο φάκελο προεπιλεγμένου χρήστη πριν τη διαγραφή.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 312131 - Τελευταία αναθεώρηση: Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Windows XP Home Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbautohotfix kbhotfixserver kbqfe kbbug kbenv kbfix kbsetup kbwinxpsp1fix kbmt KB312131 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:312131

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com