Paikallisen tulostimen ottaminen käyttöön etätyöpöytäyhteyden aikana Windows XP Professionalissa

Artikkeleiden käännökset Artikkeleiden käännökset
Artikkelin tunnus: 312135 - Näytä tuotteet, joita tämä artikkeli koskee.
Laajenna kaikki | Kutista kaikki

Tällä sivulla

Yhteenveto

Oletusarvon mukaan, kun yrität tulostaa etätyöpöytäyhteyden välityksellä ohjelmasta, joka on käynnissä etätietokoneessa, pääset käyttämään Windows XP Professional -etätietokoneessa käytettävissä olevia tulostimia. Voit ottaa paikallisen tulostimen (esimerkiksi asiakastietokoneessa olevan tulostimen) käyttöön tulostamista varten. Tässä artikkelissa kuvataan, miten paikallinen tulostin otetaan käyttöön tulostamista varten etätyöpöytäominaisuutta käytettäessä.

Vaatimukset

  • Microsoft Windows XP Professional

Paikallisen tulostimen ottaminen käyttöön etätyöpöytäistunnon aikana


Etätyöpöytäominaisuus perustuu päätepalveluiden tekniikkaan. Kun käytät etätyöpöytäominaisuutta, voit suorittaa minkä tahansa muun Windows XP Professional -etäasiakastietokoneen ohjelmia. Kun teet tämän, pystyt käyttämään Windows XP Professional -pöytätietokonettasi lähes minkä tahansa sellaisen etäyhteyden avulla, joka mahdollistaa ohjelmien, tiedostojen ja verkkoresurssien turvallisen käytön.

Kun käytät etätyöpöytäominaisuutta Windows XP -asiakastietokoneesta, monet asiakastietokoneen resurssit, kuten tiedostot ja tulostimet, ovat käytettävissä etätyöpöytäyhteydessä. Voit reitittää tulostustyöt Windows XP -etätyöpöytätietokoneesta tulostimeen, joka on liitetty paikalliseen tietokoneeseen. Kun sisäänkirjaudut asiakastietokoneesta etätietokoneeseen, paikallinen tulostin tunnistetaan ja etätietokoneeseen asennetaan sille sopiva tulostinohjain.

Voit ottaa paikallisen tulostimen käyttöön etätyöpöytäistunnossa seuraavasti:
  1. Napsauta Käynnistä-painiketta, valitse Kaikki ohjelmat, valitse Apuohjelmat, valitse Tietoliikenneyhteydet ja valitse sitten Etätyöpöytäyhteys.
  2. Valitse Etätyöpöytäyhteys-valintaikkunassa Asetukset.
  3. Valitse Paikalliset resurssit -välilehti.
  4. Valitse Pakalliset laitteet -ruudussa Tulostimet.
  5. Valitse Yhdistä.
Kun olet muodostanut etäyhteyden ja kirjautunut etätietokoneeseen, asiakastietokoneeseen yhdistetystä paikallisesta tulostimesta tulee oletustulostin etätyöpöytätietokoneessa suoritettaville ohjelmille. Jos asiakastietokoneeseen on liitetty useita tulostimia, tietokoneen oletustulostimesta tulee oletustietokone etätyöpöytätietokoneessa, mutta kaikki paikalliset tulostimet ovat kuitenkin käytettävissä.

Huomaa, että kun valitset Yhdistä, Etätyöpöytäyhteys-valintaikkunassa määrittämäsi asetuksia käytetään oletusasetuksille uusille yhteyksille. Voit tallentaa asetusten kokoelman etätyöpöytätiedostoon Etätyöpöytäyhteys-valintaikkunan Yleiset-välilehdessä. Kun teet tämän, voit luoda eri asetusryhmiä eri etätyöpöytätietokoneiden yhteyksille.
Ominaisuudet

Artikkelin tunnus: 312135 - Viimeisin tarkistus: 10. heinäkuuta 2006 - Versio: 1.2
Artikkelin tiedot koskevat seuraavia tuotteita:
  • Microsoft Windows XP Professional Edition
  • Microsoft Windows XP Home Edition
Hakusanat: 
kbenv kbhowto kbhowtomaster kbprint KB312135

Anna palautetta

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com