Gjøre en lokal skriver tilgjengelig under en tilkobling til et eksternt skrivebord i Windows XP Professional

Artikkeloversettelser Artikkeloversettelser
Artikkel-ID: 312135 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.
Vis alt | Skjul alt

På denne siden

Sammendrag

Som standard når du forsøker å skrive ut fra et program som kjører på en datamaskin som du er koblet til, med en Ekstern skrivebord-tilkobling, kan du få tilgang til skrivere som er tilgjengelige for den eksterne Windows XP Professional-baserte datamaskinen. Du kan gjøre en lokal skriver (for eksempel en skriver som er på klientdatamaskinen) tilgjengelig for utskrift. Denne artikkelen beskriver hvordan du gjør en lokal skriver tilgjengelig for utskrift mens du bruker funksjonen Eksternt skrivebord.

Krav

  • Microsoft Windows XP Professional

Gjøre en lokal skriver tilgjengelig i en Ekstern skrivebord-økt


Funksjonen Eksternt skrivebord er basert på Terminal Services-teknologien. Når du bruker Eksternt skrivebord, kan du kjøre programmer fra en hvilken som helst annen klient som kjører Windows XP Professional på en ekstern datamaskin. Når du gjør dette, kan du få tilgang til det Windows XP Professional-baserte skrivebordet fra nesten en hvilken som helst ekstern tilkobling som gir sikker tilgang til programmer, filer og nettverksressurser.

Når du bruker Eksternt skrivebord fra en Windows XP-basert klientdatamaskin, er mange av klientens ressurser, for eksempel filer og skrivere, tilgjengelige i Eksternt skrivebord-tilkoblingen. Du kan rute utskriftsjobber fra det eksterne Windows XP-baserte skrivebordet til en skriver som er knyttet til den lokale datamaskinen. Når du logger klienten på den eksterne datamaskinen, registreres den lokale skriveren, og den riktige skriverdriveren installeres på den eksterne datamaskinen.

Slik gjør du en lokal skriver tilgjengelig i en Eksternt skrivebord-økt:
  1. Klikk Start, velg Alle programmer, velg Tilbehør, velg Kommunikasjon og klikk deretter Tilkobling til eksternt skrivebord.
  2. Klikk Alternativer i dialogboksen Tilkobling til eksternt skrivebord.
  3. Klikk kategorien Lokale ressurser.
  4. Klikk Skrivere i Lokale enheter-boksen.
  5. Klikk Koble til.
Når du har opprettet den eksterne tilkoblingen og logget deg på den eksterne datamaskinen, blir den lokale skriveren som er koblet til klienten, standardskriveren for alle programmer som kjører på det eksterne skrivebordet. Hvis klienten har mer enn én skriver tilknyttet, blir standardskriveren for datamaskinen standardskriveren for det eksterne skrivebordet. Alle lokale skrivere er imidlertid tilgjengelige.

Legg merke til at når du klikker Koble til, brukes innstillingene du angir i dialogboksen Tilkobling til eksternt skrivebord, som standardinnstillingene for alle nye tilkoblinger. I kategorien Generelt i dialogboksen Tilkobling til eksternt skrivebord kan du lagre en samling med innstillinger i en Eksternt skrivebord-fil. Når du gjør dette, kan du opprette ulike grupper med innstillinger for tilkoblinger til ulike eksterne skrivebord.
Egenskaper

Artikkel-ID: 312135 - Forrige gjennomgang: 10. juli 2006 - Gjennomgang: 1.2
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
  • Microsoft Windows XP Professional
  • Microsoft Windows XP Home Edition
Nøkkelord: 
kbhowto kbhowtomaster kbprint kbenv KB312135

Gi tilbakemelding

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com