A helyreállítási konzolba történő automatikus bejelentkezés engedélyezése rendszergazdáknak

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 312149 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

BEVEZETÉS

Ez a cikk részletesen bemutatja a helyreállítási konzolban történő automatikus rendszergazdai bejelentkezés beállításának mikéntjét. Automatikus rendszergazdai bejelentkezés beállítása esetén a helyreállítási konzollal bárki hozzáférhet a számítógépen tárolt adatokhoz. A program nem kér rendszergazdai jelszót.

Automatikus rendszergazdai bejelentkezés beállítása a helyreállítási konzolban

Az automatikus bejelentkezési lehetőség beállításához hajtsa végre az alábbi műveleteket, de előbb jelentkezzen be rendszergazdai hitelesítő adatokkal.
  1. Kattintson a Start menü Vezérlőpult parancsára.
  2. Kattintson a bal oldali ablaktábla Váltás a klasszikus nézetre hivatkozására, kattintson duplán a Felügyeleti eszközök elemre, majd duplán a Helyi biztonsági házirend listaelemre.
  3. Bontsa ki a Biztonsági beállítások, majd a Helyi házirend csomópontot, végül kattintson a Biztonsági beállítások listaelemre.
  4. Kattintson duplán a Helyreállítási konzol: Automatikus rendszergazdai bejelentkezés engedélyezése házirendre, és jelölje be az Engedélyezve választógombot.

    A házirend azonnal életbe lép. Az Engedélyezve beállítás életbe lépésének ellenőrzéséhez nyissa meg újra a Helyi biztonsági házirend beépülő modult.
A helyreállítási konzol legközelebbi indításakor a rendszer nem kér jelszót.

Az eljárás befejezése után a rendszerleíró adatbázisban a SecurityLevel duplaszóérték 1 lesz a következő rendszerleíró kulcsban:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Setup\RecoveryConsole

Hivatkozások

307654 Útmutató: A helyreállítási konzol telepítése és használata Windows XP rendszerben
308402 A Windows XP helyreállítási konzoljába történő bejelentkezéskor a következő hibaüzenet jelenik meg: „A jelszó érvénytelen”
298444 A csoportházirend-frissítő segédprogram ismertetése (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 312149 - Utolsó ellenőrzés: 2005. június 15. - Verziószám: 3.1
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Windows XP Professional
Kulcsszavak: 
kbhowtomaster kbnetwork KB312149
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com