Tietokoneen etätyöpöytäyhteyden ruudun merkintöjen poistaminen

Artikkeleiden käännökset Artikkeleiden käännökset
Artikkelin tunnus: 312169 - Näytä tuotteet, joita tämä artikkeli koskee.
TÄRKEÄÄ: Tässä artikkelissa käsitellään rekisterin muokkaamista. Muista varmuuskopioida rekisteri ennen sen muokkaamista. Varmista myös, että osaat palauttaa rekisterin ongelmatilanteessa. Lisätietoja rekisterin varmuuskopioimisesta, palauttamisesta ja muokkaamisesta saat napsauttamalla seuraavaa artikkelin numeroa, jolloin pääset lukemaan artikkelin Microsoft Knowledge Base -tietokannassa:
256986 Microsoft Windowsin rekisterin kuvaus
Laajenna kaikki | Kutista kaikki

Tällä sivulla

Yhteenveto

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten Etätyöpöytäyhteys Tietokone -ruudun merkinnät poistetaan.

Enemmän tietoa

VAROITUS: Rekisterieditorin virheellinen käyttö saattaa aiheuttaa vakavia ongelmia, joiden vuoksi käyttöjärjestelmä on ehkä asennettava uudelleen. Microsoft ei takaa, että virheellisestä Rekisterieditorin käyttämisestä johtuvat ongelmat voidaan ratkaista. Käytät Rekisterieditoria omalla vastuullasi.

Kun olet muodostanut yhteyden toiseen tietokoneeseen Etätyöpöytäyhteys-työkalun avulla, yhteyden kohteena olevan tietokoneen nimi lisätään Etätyöpöytäyhteys Tietokone -ruutuun. Tämän avulla on helppo valita sama tietokone nopeasti myöhemmin. Etätyöpöytäyhteys-työkalu ei kuitenkaan sisällä tapaa tyhjentää tietokoneiden luetteloa tai poistaa yhtä tai useaa merkintää Tietokone-ruudusta.

Windowsin etätyöpöytäyhteysasiakkaan merkintöjen poistaminen

Jos haluat poistaa Windowsin etätyöpöytäyhteysasiakkaan Etätyöpöytäyhteys Tietokone -ruudun merkintöjä, käynnistä Rekisterieditori ja valitse seuraava rekisteriavain:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Terminal Server Client\Default
Merkinnät näkyvät muodossa MRUluku, ja ne näkyvät oikeanpuoleisessa ruudussa. Voit poistaa merkinnän napsauttamalla sitä hiiren kakkospainikkeella ja valitsemalla sitten Poista.

Macintoshin etätyöpöytäyhteysasiakkaan merkintöjen poistaminen

Voit poistaa Macintoshin etätyöpöytäyhteysasiakkaan Remote Desktop Connection Computer -ruudun merkinnät poistamalla Users:Username:Library:Preferences:Microsoft:RDC Client:Recent Servers -tiedoston.

Huomautuksia

Luettelo kaikista yhteyksien kohteista (aiemmat yhteydet mukaan lukien) on tallennettu seuraavan rekisteriavaimen MRUluku-arvoon:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Terminal Server Client\Default
Jokaiselle uudelle yhteydelle annetaan arvo MRU0, ja muut arvot numeroidaan järjestyksessä kyseisestä arvosta alkaen. MRU-arvo voi sisältää sen tietokoneen, johon yhteys muodostetaan, täydellisen toimialuenimen tai IP-osoitteen. Esimerkki:
MRU0 REG_SZ 192.168.16.60
MRU1 REG_SZ tietokone.toimialue.com

Ominaisuudet

Artikkelin tunnus: 312169 - Viimeisin tarkistus: 24. helmikuuta 2006 - Versio: 1.0
Artikkelin tiedot koskevat seuraavia tuotteita:
  • Microsoft Windows XP Professional Edition
  • Microsoft Remote Desktop Connection Client for Windows 1.0
  • Microsoft Windows Remote Desktop Connection for Macintosh
Hakusanat: 
kbhowto kbui KB312169

Anna palautetta

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com