Slik fjerner du oppføringer fra Datamaskin-boksen for Tilkobling til eksternt skrivebord

Artikkeloversettelser Artikkeloversettelser
Artikkel-ID: 312169 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.
Viktig! Denne artikkelen inneholder informasjon om endring av registret. Før du endrer registret, må du sikkerhetskopiere det og være sikker på at du forstår hvordan du gjenoppretter registret hvis det oppstår et problem. Hvis du vil ha informasjon om hvordan du sikkerhetskopierer, gjenoppretter og redigerer registret, klikker du følgende artikkelnummer for å vise artikkelen i Microsoft Knowledge Base:
256986 Beskrivelse av Microsoft Windows-registret
Vis alt | Skjul alt

På denne siden

Sammendrag

Denne artikkelen beskriver hvordan du fjerner oppføringer fra Datamaskin-boksen for Tilkobling til eksternt skrivebord.

Mer informasjon

Advarsel! Hvis du bruker Registerredigering på feil måte, kan dette skape alvorlige problemer som gjør at du må installere operativsystemet på nytt. Microsoft kan ikke garantere at du kan løse problemer som er et resultat av feil bruk av Registerredigering. Bruk av Registerredigering skjer på eget ansvar.

Når du bruker verktøyet Tilkobling til eksternt skrivebord for å opprette en tilkobling til en annen datamaskin, legges navnet på datamaskinen som du kobler deg til, i Datamaskin-boksen for Tilkobling til eksternt skrivebord. Dette gjør det raskt og enkelt for deg å velge samme datamaskin senere. I Datamaskin-boksen i verktøyet Tilkobling til eksternt skrivebord er det imidlertid ikke mulig å fjerne listen over datamaskiner eller å fjerne én eller flere oppføringer.

Fjerne oppføringer i Windows-klienten for tilkobling til eksternt skrivebord

Hvis du vil fjerne oppføringer fra Datamaskin-boksen i Windows-klienten for tilkobling til eksternt skrivebord, starter du Registerredigering, og deretter klikker du følgende registernøkkel:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Terminal Server Client\Default
Oppføringer vises som MRUnummer i den høyre ruten. Du sletter en oppføring ved å høyreklikke den og deretter klikke Slett.

Fjerne oppføringer i Mac-klienten for tilkobling til eksternt skrivebord

Hvis du vil fjerne oppføringer fra Datamaskin-boksen i Mac-klienten for tilkobling til eksternt skrivebord, sletter du filen med følgende bane: Users:Username:Library:Preferences:Microsoft:RDC Client:Recent Servers.

Obs! 

Listen over alle tilkoblingsmål (inkludert tidligere tilkoblinger) er lagret i en MRUnummer-verdi i følgende registernøkkel:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Terminal Server Client\Default
Hver nye tilkobling får verdien MRU0, og de andre verdiene flyttes fortløpende nedover i nummerlisten. MRU-verdien kan inneholde et fullstendig domenenavn eller IP-adressen til datamaskinen som tilkobles. Eksempel:
MRU0 REG_SZ 192.168.16.60
MRU1 REG_SZ datamaskin.domene.com

Egenskaper

Artikkel-ID: 312169 - Forrige gjennomgang: 24. februar 2006 - Gjennomgang: 1.0
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
  • Microsoft Windows XP Professional
  • Microsoft Remote Desktop Connection Client for Windows 1.0
  • Microsoft Windows Remote Desktop Connection for Macintosh
Nøkkelord: 
kbhowto kbui KB312169

Gi tilbakemelding

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com