ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ: Ρύθμιση παραμέτρων System Manager ώστε να εμφανίζει ομάδες δρομολόγησης και διαχείρισης του Exchange 2000 Server

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 312411 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Περίληψη

Μια ομάδα διαχείρισης είναι μια συλλογή αντικειμένων του Exchange που μοιράζονται ένα κοινό σύνολο δικαιωμάτων. Μια ομάδα δρομολόγησης είναι ένας εύκολος τρόπος για να συλλέξετε διακομιστές μαζί, ώστε να μπορούν να εκτελούν κοινές λειτουργίες δρομολόγησης. Κατά την εγκατάσταση ενός συμπλέγματος δομών στον πρώτο διακομιστή, δημιουργείτε αυτόματα μια διαχειριστική ομάδα και μια ομάδα δρομολόγησης. Ωστόσο, όταν εγκαθιστάτε επόμενες διακομιστές Exchange 2000, πρέπει να καθορίσετε μια διαχειριστική και μια ομάδα δρομολόγησης στην οποία θέλετε να προσθέσετε το διακομιστή.


ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ

  • Συνδεθείτε ως διαχειριστής στο διακομιστή που εκτελεί το Exchange 2000 Server.

Ρύθμιση παραμέτρων System Manager ώστε να εμφανίζει ομάδες δρομολόγησης και διαχείρισης.


  1. Εκκίνηση τουΔιαχείριση συστήματοςαπό τοMicrosoft Exchangeομάδα προγραμμάτων.
  2. Κάντε δεξιό κλικ στον κόμβο ανώτατου επιπέδου και από τοShortCutμενού, κάντε κλικ στο κουμπίΙδιότητες (Properties).
  3. ΣτοΙδιότητες (Properties)πλαίσιο διαλόγου, επιλέξτε τοΕμφάνιση ομάδων δρομολόγησηςANDΕμφάνιση ομάδων διαχείρισηςπλαίσια ελέγχου και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπίOk.
  4. Στο πλαίσιο μηνύματος που πληροφορεί ότι πρέπει να επανεκκινήσετε το σύστημα διαχείρισης, κάντε κλικ στο κουμπίOk, και στη συνέχεια κάντε επανεκκίνησηΔιαχείριση συστήματος.
  5. Θα πρέπει να είναι ένα κοντέινερ που ονομάζεταιAdministrative Groupsστο δέντρο της κονσόλας. Αναπτύξτε τους κόμβους.
  6. Κάντε κλικ στην καρτέλαΤα μέληκοντέινερ μέσα στοΠρώτη ομάδα δρομολόγησηςObject. Ο διακομιστής σας είναι το κύριο διακομιστή στην πρώτη ομάδα δρομολόγησης.Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 312411 - Τελευταία αναθεώρηση: Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Exchange 2000 Server Standard Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbhowto kbhowtomaster kbmt KB312411 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:312411

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com