Afbeeldingen in documenten die zijn gemaakt in een eerdere versie van Office worden gespiegeld in Office XP, Office 2003 en Office 2007 weer gegeven

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 312838 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

In Microsoft Office XP, Microsoft Office 2003 en Microsoft Office 2007, als u een document opent dat is gemaakt in een eerdere versie van Microsoft Office 97 of Microsoft Office 2000-programma lijkt de afbeeldingen in het document gespiegeld horizont aal, verticaal of in beide richtingen.

Oorzaak

Dit probleem treedt op wanneer u documenten openen die zijn in de volgende versies van Microsoft Office is gemaakt:
 • Microsoft Office 97 Service Release 1 (SR-1)
 • Microsoft Office 97 Service Release 2 (SR-2)
 • Microsoft Office 2000
 • Microsoft Office 2000 Service Release 1 (SR-1)
Deze eerdere versies van Microsoft Office negeren deFlipVerticalenFlip Horizon talEigenschappen wanneer u een document opent. Dit is de reden waarom dit probleem niet optreden in eerdere versies van Office.

Omdat Microsoft Office XP, Microsoft Office 2003 en Microsoft Office 2007 deze eigenschappen lezen wanneer u een document opent, verschijnen de afbeeldingen echter gespiegeld, zelfs als dat de oorspronkelijke bedoeling van de auteur was.

OpmerkingDit probleem kan optreden zelfs als de afbeelding niet wordt weer gegeven spiegelen, maar de gespiegelde eigenschappen zijn ingesteld. Dit kan gebeuren wanneer u sleept de hand grepen van de afbeelding voorbij de rand van de afbeelding in Office 97 SR-1, Office 97 SR-2 en Office 2000. In Office 2000 SR-1 en Office XP wanneer u sleept u de grepen verleden van een afbeelding die visueel Hiermee spiegelt u de afbeeldings grens, de afbeelding en de gespiegelde eigenschappen zijn ingesteld.

Oplossing

Dit probleem kunt oplossen, verkrijgen van het meest recente servicepack voor Microsoft Office XP. Voor meer informatie klikt u op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base:
307841Het verkrijgen van de nieuwste Office XP servicepack

Nadat u deze hotfix hebt geïnstalleerd, volgt u de stappen die worden vermeld in de sectie "Meer informatie" van dit artikel QFE_FlipPictures registersleutel in te stellen en om de hotfix te activeren.
Bovendien moet u de registersleutel configureren als u Microsoft Office 2003 en Microsoft gebeurtenissenwachtrrij 2007.


Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit een probleem in de Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie is "Van toepassing op".
Dit probleem is gecorrigeerd in Microsoft Office XP Service Pack SP-2.

Meer informatie

Nadat u de hotfix installeert, moet u inschakelen door instelling de volgende registersleutel de waarde QFE_FlipPictures:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\10.0\Common\Draw

OpmerkingDe QFE_FlipPictures register sleutel locatie voor Microsoft Office 2003 is:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\11.0\Common\Draw
OpmerkingDe QFE_FlipPictures register sleutel locatie voor Microsoft Office 2007 zijn:

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\12.0\Common\Draw

De vereiste registersleutel wilt toevoegen, voert u de volgende stappen:
 1. Klik opStart, en klik vervolgens opUitvoeren.
 2. In deOpenvak, typRegedit, en klik vervolgens opOK.
 3. Zoek in het linkerdeel venster van register-Editor en selecteer de volgende sleutel (map):
  HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\10.0\Common
  In Microsoft Office 2003, de registersleutel is:
  HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\11.0\Common
  In Microsoft Office 2007 wordt de registersleutel:

  HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\12.0\Common
 4. Op deBewerkenhet menuNieuwe, en klik vervolgens opSleutel.
 5. TypeTekenen, en druk vervolgens op INVOEREN.
 6. Terwijl de nieuweTekenensleutel is geselecteerd, wijst uNieuweop deBewerkenin het menu en klik vervolgens opDWORD-waarde.
 7. TypeQFE_FlipPictures.
 8. Dubbel klik in het rechter deel venster van register-Editor, op deQFE_FlipPicturespost.
 9. In deWaarde gegevensTyp de waarde uit de volgende tabel, afhankelijk van hoe u wilt verwerken nodig de gespiegelde afbeeldingen.

  Waarde = 0

  Dit is de standaard (instelling uitgeschakeld). Er zijn geen afbeeldingen worden gecorrigeerd wanneer u een document in Office XP, Office 2003 of Office 2007 opent. Dit is hetzelfde gedrag die optreden als u niet de oplossing geïnstalleerd hebt.

  Waarde = 1

  Als u een ouder bestand die nooit is bewerkt in Office XP, Office 2003 of Office 2007 opent, alle ten onrechte gespiegelde afbeeldingen die niet de nieuwe bevattenOKeigenschap teruggezet. Wanneer u het document opslaat, de nieuweOKde eigenschap is ingesteld.

  OpmerkingDit is de voorkeurs instelling voor deze correctie is opgenomen.

  Waarde = 2

  Al dan niet u een ouder bestand die nooit is bewerkt in Office XP, Office 2003 of Office 2007 opent, herstelt u deze instelling alle ten onrechte gespiegelde afbeeldingen die niet over de nieuweOKeigenschap.

  In sommige gevallen deze instelling mogelijk maken problemen met nieuwere documenten die oorspronkelijk zijn gemaakt in Office XP (vóór Deze correctie is toegepast) en afbeeldingen die de auteur bedoeld om te worden gespiegeld. Wanneer u het document opslaat, de nieuweOKeigenschap ingesteld voor alle afbeeldingen in het document.

  OpmerkingDeze instelling is alleen voor gevorderde gebruikers. Als u al hebt geopend, bewerkt en opgeslagen documenten waarin dit probleem optreedt, kan deze instelling handig voor zijn afbeeldingen corrigeert die niet worden gecorrigeerd wanneer deQFE_FlipPicturesinstelling1.

  Waarde = 3

  Deze instelling stelt alle ten onrechte gespiegelde afbeeldingen wel of niet ze hebben de nieuweOKeigenschap. Dit is van invloed op alle documenten ongeacht welke versie ze in zijn gemaakt, met inbegrip van documenten die zijn gemaakt nadat deze oplossing is geïnstalleerd. Wanneer u het document opslaat, de nieuweOKeigenschap ingesteld voor alle afbeeldingen in het document, of al of niet ingesteld.

  OpmerkingDeze instelling is alleen voor gevorderde gebruikers. Gebruik deze instelling niet tenzij u beschikt over verschillende documenten die niet werden verholpen wanneer uQFE_FlipPicturesnaar1of2.

  Waarde = 4

  Als u nog geen invloed op documenten en naar verwachting alle desbetreffende documenten van andere gebruikers ontvangt, deze instelling gebruiken om te controleren dat alle gespiegelde afbeeldingen uit eerdere versies van Office worden genegeerd. De nieuweOKde eigenschap wordt ingesteld.

  OpmerkingDeze instelling is is voor gebruikers geavanceerde en echt is bedoeld om te worden gebruikt. Gebruik deze instelling voorzichtig.
 10. Klik opOK.
 11. Op deBestandmenu, klikt u opAfsluitende register-Editor afsluiten.
Opmerking Dit is een artikel voor snelle publicatie dat rechtstreeks is gemaakt vanuit de ondersteuningsorganisatie van Microsoft. De informatie in dit artikel wordt in de huidige vorm aangeboden in reactie op nieuw geconstateerde problemen. Aangezien artikelen van dit type zeer snel moeten worden gepubliceerd, kan de inhoud typografische fouten bevatten en kan de inhoud zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Raadpleeg de Gebruiksrechtovereenkomst voor overige aandachtspunten.

Eigenschappen

Artikel ID: 312838 - Laatste beoordeling: maandag 28 februari 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Word 2002 Standard Edition
 • Microsoft PowerPoint 2002 Standard Edition
 • Microsoft Excel 2002 Standard Edition
 • Microsoft Office PowerPoint 2003
 • Microsoft Office PowerPoint 2007
 • Microsoft Office Word 2007
 • Microsoft Office Excel 2007
Trefwoorden: 
kbhotfixserver kbqfe kbbug kbfix kbofficexpsp2fix kbmt KB312838 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:312838

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com