Με τον τρόπο αναβάθμισης συμπλέγματα του SQL Server σε Windows Server 2003

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 313037 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Περίληψη

Αυτό το άρθρο παραθέτει τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να αναβαθμίσετε μια υπάρχουσα Microsoft Cluster Server (MSCS) εκτελεί Microsoft SQL Server 2000 σε Microsoft Windows Server 2003.

Περισσότερες πληροφορίες

Για να αναβαθμίσετε μια υπάρχουσα Microsoft Cluster Server (MSCS) συμπλέγματος που περιέχει pre SQL Server 2000 εικονικό διακομιστή σε ένα σύμπλεγμα Windows Server 2003 Enterprise/Datacenter ή Datacenter LE Server παραμέτρων, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
  1. Αναβάθμιση του υπάρχοντος συμπλέγματος 2000 προηγούνται SQL Server σε σύμπλεγμα του SQL Server 2000 σύμφωνα με τις οδηγίες του SQL Server 2000 Books Online.
  2. Μετά την αναβάθμιση με επιτυχία του SQL Server, εγκατάσταση του SQL Server 2000 Service Pack 3 ή νεότερη έκδοση.
  3. Αναβαθμίστε το τρέχον σύμπλεγμα MSCS LE Datacenter Server ή Windows Server 2003 Enterprise/Datacenter σύμφωνα με την τεκμηρίωση του Windows Server 2003.

ΠΡΟΣΟΧΗ
: Αν συνεχίσετε με την εγκατάσταση ή την αναβάθμιση της εγκατάστασης pre SQL Server 2000 Service Pack 3 στον Windows Server 2003, ενδέχεται να προκύψουν μη αναμενόμενα αποτελέσματα και θα έχετε μια ρύθμιση παραμέτρων του SQL Server που δεν είναι πλέον υποστηριζόμενη. Αποτυχίες των υπηρεσιών SQL Server δεν θα είναι ανακτήσιμο. Εάν προκύψουν αποτυχίες με το μηχανισμό του SQL Server, επαναφορά δεδομένων από ένα προηγούμενο αντίγραφο ασφαλείας σε μια υποστηριζόμενη λύση θα είναι η μόνη υποστηριζόμενη επιλογή.

Εάν έχετε ήδη αναβαθμίσει σε μια ρύθμιση παραμέτρων που δεν υποστηρίζεται, η Microsoft συνιστά να κάνετε ένα από τα εξής:
  • Αναβάθμιση σας pre SQL Server 2000 Service Pack 3 σε SQL Server 2000 Service Pack 3 όσο το δυνατόν συντομότερα.
  • Μεταφέρετε τα δεδομένα σας σε μια υποστηριζόμενη SQL Server 2000 Service Pack 3 ή νεότερη έκδοση εγκατάστασης αμέσως.

ΑναφορέςΓια περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ στους αριθμούς των άρθρων παρακάτω για να προβάλετε τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
329329PRB: Υποστήριξη των Windows Server 2003 για τον SQL Server 2000

810391Το αρχείο INF: SQL Server 7.0, 6.5 και MSDE 1.0 υποστήριξης στα Windows Server 2003

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 313037 - Τελευταία αναθεώρηση: Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft SQL Server 2000 Enterprise Edition
  • Microsoft SQL Server 2000 Developer Edition
  • Microsoft SQL Server 7.0 Standard Edition
  • Microsoft SQL Server 6.5 Standard Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbhowto kbinfo kbmt KB313037 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:313037

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com