Cikk azonosítója: 313242 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

BEVEZETÉS

A cikkben két olyan erőforrás szerepel, amelyek segítségével megoldhatja a hálózati problémákat. Az első erőforrás otthoni hálózatok, a második pedig kisebb irodák vagy otthoni irodák vezeték nélküli hálózata esetében használható. Ez a cikk csak tájékoztató jellegű.

További információ

Információ az otthoni irodák hibaelhárításához

Az otthoni hálózat a szolgáltatások típusától függően összetett lehet. Az összetettség következtében időnként problémák merülnek fel, ezeket azonban általában saját maga is megoldhatja. A probléma azonosításához a legtöbb esetben végre kell hajtania egy lépéssorozatot, amely során a lehetséges problémákat egyenként kizárja, amíg végül megtalálja a probléma forrását. Ha további információra van szüksége a hálózati problémák elhárításával kapcsolatban, látogassa meg a Microsoft alábbi webhelyét:
http://www.microsoft.com/windowsxp/using/networking/maintain/troubleshoot.mspx

Információ a kisebb irodák és az otthoni irodák vezeték nélküli hálózatának hibaelhárításához

Mivel a kisebb irodai és az otthoni irodai vezeték nélküli hálózatokban nem található kiszolgáló az automatikus konfiguráláshoz és a hitelesítő adatok ellenőrzéséhez, a vezeték nélküli hálózatok konfigurálását gyakran manuálisan kell elvégezni. Ennek során hibák merülhetnek fel a nem megfelelő hitelesítés és a titkosítási beállítások miatt. Más problémák (például a jel interferenciája vagy csillapítása) szintén a kapcsolat megszakadását vagy átmeneti csatlakozási problémát okozhatnak. A kisebb irodai vagy otthoni irodai vezeték nélküli hálózatok hibaelhárításával kapcsolatos további információért látogassa meg a Microsoft alábbi webhelyét:
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=35c7e5ad-59e7-477b-9d27-6a7030e67002&displaylang=en

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 313242 - Utolsó ellenőrzés: 2013. június 7. - Verziószám: 7.2
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Windows XP Home Edition
  • Microsoft Windows XP Professional
Kulcsszavak: 
kbresolve kbenv kbinfo kbnetwork kbtshoot KB313242
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com