Συγχρονισμός περιττών αρχείων για εργασία χωρίς σύνδεση ενδέχεται να προκαλέσει μηνύματα λάθους "Δεν επιτρέπεται η πρόσβαση"

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 313323 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Συμπτώματα

Εάν πολλοί χρήστες χρησιμοποιούν τον ίδιο υπολογιστή και έχουν τους κεντρικούς φακέλους και φάκελοι τα έγγραφά μου σε ένα κοινόχρηστο στοιχείο δικτύου, ο χρήστης ενδέχεται να λάβετε ένα μήνυμα λάθους "Δεν επιτρέπεται η πρόσβαση" όταν ο χρήστης συνδεθεί ή απενεργοποίηση (ανάλογα με τοΑυτόματος συγχρονισμός των επιλεγμένων στοιχείωνρύθμιση).

Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, χρησιμοποιήστε μία από τις ακόλουθες μεθόδους.

Η μέθοδος 1

  1. Κάντε κλικ στο κουμπίΈναρξη, έπειτα στην επιλογήΌλα τα προγράμματα, έπειτα στην επιλογήΕξαρτήματα, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΣυγχρονισμός.
  2. Κάντε κλικ στο κουμπίΤο πρόγραμμα εγκατάστασης, και στη συνέχεια απενεργοποιήστε τα πλαίσια ελέγχου για τους φακέλους που θέλετε να συγχρονιστούν.
ΣΗΜΕΊΩΣΗ: Βεβαιωθείτε ότι ότι δεν καταργούνται τα πλαίσια ελέγχου για τους φακέλους που πρέπει να γίνει συγχρονισμός. Πρέπει να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα για κάθε χρήστη που συνδέεται με τον υπολογιστή.

Μέθοδος 2

Τα Windows XP Service Pack 2 περιλαμβάνει προσθήκες σε αρχεία χωρίς σύνδεση. Μπορείτε να αποφύγετε συγχρονισμός περιττών αρχείων για εργασία χωρίς σύνδεση, αν αποτρέψετε τα εξής:
  • Καρφίτσωμα διαχείρισης αρχείων για μη πρωτεύοντος χρήστες
  • Εκκαθάριση αρχείων για χρήστες μη πρωτεύοντος κατά την αποσύνδεση
Το Κλειδί μητρώου PrimaryUsers ορίζει τους χρήστες ενός υπολογιστή ως κύρια ή δευτερεύουσα.Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
811660Αρχεία που προσθέτετε στο φάκελο αρχείων για εργασία χωρίς σύνδεση σε έναν υπολογιστή που βασίζεται στα Windows XP είναι συγχρονισμένα όταν κάποιο άλλο άτομο χρησιμοποιεί τον υπολογιστή

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα ζήτημα στα προϊόντα της Microsoft που παρατίθενται στην ενότητα "Ισχύει για".

Περισσότερες πληροφορίες

Πρόκειται για έναν περιορισμό στη σχεδίαση. Τα Windows XP υποστηρίζουν ένα μέγιστο αριθμό 3 διαφορετικούς χρήστες με αρχεία χωρίς σύνδεση ενεργοποιηθεί.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 313323 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2011 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Windows XP Home Edition
  • Microsoft Windows XP Professional
Λέξεις-κλειδιά: 
kberrmsg kbfix kbprb kbmt KB313323 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:313323

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com