Synchronisatie van off line bestand onnodig veroorzaken "Toegang geweigerd" foutberichten

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 313323 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Symptomen

Als meerdere gebruikers dezelfde computer gebruiken en hebben hun basis mappen en Mijn documenten mappen omgeleid naar een net werk share, een gebruiker "Toegang geweigerd" fout bericht kunnen wanneer de gebruiker zich aanmeldt of afmeldt (afhankelijk van deDe geselecteerde items automatisch synchronisereninstelling).

Workaround

Gebruik een van de volgende methoden om dit probleem omzeilen.

Methode 1

  1. Klik opStart, wijsAlle programma's, wijsAccessoires, en klik vervolgens opSynchroniseren.
  2. Klik opSetup, en schakel de selectie vakjes in voor de mappen die u niet wilt worden gesynchroniseerd.
OPMERKING: Zorg ervoor dat de selectie vakjes niet zijn uitgeschakeld voor de mappen die moeten worden gesynchroniseerd. U moet deze stappen voor elke gebruiker die zich bij de computer aanmeldt.

Methode 2

Windows XP Service Pack 2 bevat aanvullingen voor off line bestanden. Vermijdt u overbodige off line bestands synchronisatie als u het volgende voorkomen:
  • Beheer van bestanden voor niet-primaire gebruikers vastzetten
  • Voor niet-primaire gebruikers bij afmelding verwijderen bestanden
De Registersleutel PrimaryUsers wijst gebruikers van een computer als primaire of niet-primaire.Voor meer informatie klikt u op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base:
811660Bestanden die u aan de map off line bestanden op een Windows XP-computer toevoegt worden gesynchroniseerd wanneer iemand anders de computer gebruikt

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit een probleem in de Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie is "Van toepassing op".

Meer informatie

Dit is een ontwerp-beperking. Windows XP ondersteunt maximaal drie verschillende gebruikers off line bestanden ingeschakeld.

Eigenschappen

Artikel ID: 313323 - Laatste beoordeling: maandag 28 februari 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Windows XP Home Edition
  • Microsoft Windows XP Professional
Trefwoorden: 
kberrmsg kbfix kbprb kbmt KB313323 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:313323

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com