INFORMATII: Foaie de parcurs pentru furnizori acoperire de date .net

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 313480 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

REZUMAT

Acest articol oferă o foaie de parcurs pentru a învăța și de maestru ADO.NET furnizorilor acoperire de date. Foaia de parcurs articole prevăd link-uri către informații utile, inclusiv documentație on-line, articole din bază de cunoștințe Microsoft ?i Microsoft alb documente, pentru a vă ajuta să învețe despre un produs Microsoft sau tehnologie.

Pentru informații suplimentare despre Articole de foaie de parcurs ADO.net tehnologie, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vizualiza articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
313590 INFORMATII: Foaie de parcurs pentru ADO.NET
Pentru informații suplimentare despre ADO.NET DataAdapter obiecte, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
313483 INFORMATII: Foaie de parcurs pentru obiecte ADO.NET DataAdapter

Prezentare generală și arhitectura

Microsoft .net furnizorilor acoperire de date sunt un set de clase care asigură acorda acces la o bază acoperire de date sau date sursă. Microsoft .NET Framework include două furnizori de date:
  • Furnizorul acoperire de date OLE DB .net (OleDb), care accesează baze acoperire de date prin intermediul Microsoft OLE DB
  • Furnizorul acoperire de date SQL Server .net (SqlClient), care prevede directe, de înaltă performanță acorda acces la Microsoft SQL Server versiunea 7.0 și mai târziu
Alți furnizori acoperire de date va fi disponibilă pe Web și de la furnizorii terți. În plus, aveți posibilitatea să utilizați software-ul disponibil Dezvoltare Kit (SDK) pentru a scrie propriile furnizorul acoperire de date.

Fiecare date furnizorul include conexiune, comanda, și obiecte parametru , precum și noi obiecte DataReader și tranzacția . Acest articolul prevede referințe pentru a vă ajuta să utilizați .Net date furnizor de obiecte în cererea dumneavoastră.

Pentru o prezentare generală a furnizori acoperire de date .net, consultați următoarele teme în Microsoft Visual Studioul documentația ajutor online .net: Visual Studio .net și platforma de dezvoltare de .net includ furnizori acoperire de date SqlClient și OleDb .net. Aveți posibilitatea să descărcați ODBC .net furnizorul acoperire de date la următorul site Web Microsoft:
http://msdn2.Microsoft.com/en-US/data/aa937730.aspx
Articolele MSDN

ADO.net Primer
http://msdn.Microsoft.com/en-us/library/aa902662 (v=sql.80) .aspx

Note de programare

Întotdeauna apel sosit închide sau metoda dispune în mod explicit închiderea sau dispune de conexiune și DataReader obiecte în codul de aplicare. Nu lasa obiectului se încadrează din application scope sau setați-l la nimic (în Visual Basic) sau nulă (în Visual C# și Visual C++). Dacă nu apelați strânse sau elimine, vă ocupa o resursă scumpe până la următoarea gunoi colecție.

Cu toate acestea, nu necesită aproape sau elimine pe un obiect Connection , un obiect DataReader sau orice alt obiect gestionate în metoda Finalize de clasa ta. Finalizer unui obiect se numește în timpul colectare a deseurilor. Când apelați strânse sau elimine pe un obiect gestionate în metoda Finalize de clasa ta, pot apărea probleme dacă clasa care le dispune de nu este thread sigure și dacă cererea dumneavoastră se execută pe un calculator multiprocesor.

În finalizer dumneavoastră, ar trebui să eliberați doar resurse negestionată care clasa ta deține direct. Dacă nu dețineți orice resurse negestionat, nu includ o metodă Finalize în definiția dumneavoastră de clasă. Acest lucru este important în special dacă un serviciu Windows, un serviciu web sau altă aplicație ASP.NET utilizează clasa ta. Aceste tipuri de aplicații nu au o interfață de utilizator pe server calculator. Orice afirmație sau alte erori care este ridicat poate provoca server procesul să nu mai răspundă (se blochează).


QuickStart probe, Walkthroughs și articole din bază de cunoștințe Microsoft

QuickStart probă fișiere oferă mostre de cod de referință. Walkthroughs oferi autobuz mic-Tutoriale care vă conduc prin aplicarea tipic scenarii de dezvoltare. bază de cunoștințe Microsoft "Cum să" articole prevăd instrucțiuni pas cu pas despre modul de a realiza sarcinile specifice.

The Teme vizuale Studio .net ajutor online, QuickStart probă fișiere, walkthroughs, și articole din bază de cunoștințe Microsoft în secțiunile să urmeze descriu cum să utilizați .net furnizorilor acoperire de date.

Articolele MSDN
Utilizând .net furnizorilor acoperire de date pentru accesul datelor
http://msdn2.Microsoft.com/en-us/library/s7ee2dwt (vs.71) .aspx
Probele QuickStart

QuickStart probă fișiere sunt instalate pe computerul dvs. într-unul din două amplasări. Dacă instalați fișierele QuickStart probă ca parte a Visual Studio .net, proba fișiere se află în următorul folder:
C:\Program Files\Microsoft Visual Student .net\frameworksdk\samples\quickstart\...
Dacă instalați fișierele QuickStart probă ca parte a .net dezvoltare platformă, proba fișiere se află în următorul folder:
C:\Program Files\FrameworkSDK\Samples\QuickStart\...
Walkthroughs

În Visual Studio .net, din meniul Ajutor , faceți clic pe Index. În caseta de text Căutare , tastați Walkthroughs, date. The Panoul de index rezultate afișează o listă acoperire de date acces walkthroughs.

Articolele din bază de cunoștințe Microsoft
310985 CUM să: Utilizează furnizorul gestionate în Visual Basic .net și șiruri de conectare ODBC .net
310988 CUM să: Utilizează furnizorul gestionate în Visual C# .net și șiruri de conectare ODBC .net
Click aici pentru a vizualiza o listă a cum să articole despre furnizorilor acoperire de date .net

Conexiuni

În general, conexiune validă siruri de OleDbConnection și obiectele OdbcConnection sunt aceleași ca și conexiune siruri de caractere pentru Microsoft Obiecte acoperire de date ActiveX (ADO) OLE DB și ODBC respectiv. Principala diferență este să nu utilizați obiectul OleDbConnection să se conecteze la drivere ODBC; trebuie să utilizați ODBC .net furnizorul acoperire de date în schimb. În plus, furnizorul acoperire de date OleDb .net presupune că OLE DB Provider sprijine anumite interfe?e. Pentru o listă a acestor interfe?e, se referă la următorul subiect în Visual Studio .net Online Help documentația sau MSDN:
OLE DB interfețe utilizate de furnizorul acoperire de date OLE DB .net
http://msdn.Microsoft.com/en-us/library/cwctxe7a (v=vs.71) .aspx
Șiruri de conectare pentru furnizorul acoperire de date SqlClient .net poate Utilizați elementele din șiruri de conectare ODBC sau OLE DB cu un major excepție: furnizorul acoperire de date SqlClient .net pot utiliza nume de surse acoperire de date (DSN), fișier DSN, sau fișiere de tip definit de utilizator (UDT). În plus, SqlClient Furnizorul acoperire de date .net nu puteți specifica Driver sau furnizorul de elemente.

Pentru mai multe informații despre elementele ConnectionString disponibile cu obiectul SqlConnection , se referă la următorul subiect în Visual Studio .net Documentația de ajutor online sau MSDN:
Proprietatea SqlConnection.ConnectionString
http://msdn.Microsoft.com/en-us/library/System.data.sqlclient.sqlconnection.ConnectionString.aspx
Spre deosebire de versiunile anterioare de ADO, conexiune obiecte în ADO.NET nu vă permite să executați comenzi. Trebuie să utilizați comanda obiect în schimb. În plus, modul în care vă controla tranzac?iilor ADO.net este diferit decât în versiunile anterioare de formalități.

Dacă vă Adăugați o SqlCommand sau o componentă OleDbCommand la cererea dumneavoastră prin instrumente (fila date ), aveți posibilitatea să editați proprietățile în marcă de timp de proiectare prin intermediul Fereastra Proprietăți.

Visual Studio .net documentația de ajutor on-line
Conectarea la o sursă acoperire de date folosind ADO.NET
http://msdn.Microsoft.com/en-us/library/32c5dh3b (v=vs.71) .aspx

Conectarea la SQL Server folosind ADO.NET
http://msdn.Microsoft.com/en-us/library/aa719765 (v=vs.71) .aspx

Conexiuni pentru furnizorul acoperire de date SQL Server .net
http://msdn.Microsoft.com/en-us/library/8xx3tyca (v=vs.71) .aspx

Conectarea la o sursă acoperire de date OLE DB utilizând ADO.NET
http://msdn.Microsoft.com/en-us/library/aa719763 (v=vs.71) .aspx

Conexiuni pentru furnizorul OLE DB .net date
http://msdn.Microsoft.com/en-us/library/aa719769 (v=vs.71) .aspx

Lucrul cu evenimente conexiune
http://msdn.Microsoft.com/en-us/library/a0hee08w (v=vs.80) .aspx
Articolele din bază de cunoștințe Microsoft
309485 CUM să: Construi un șir de conexiune prin programare în ADO.NET utilizând Visual Basic .net
310083 CUM să: Construi un șir de conexiune prin programare în ADO.NET utilizând Visual C# .net
308075 CUM să: Utilizați fișierele link-ul acoperire de date cu obiect OleDbConnection în Visual Basic .net

Comenzi și parametrii

Utilizați comenzile pentru a executa declarații pe server. Metoda Execute vine în mai multe soiuri:
  • ExecuteNonQuery. Nici o ie?ire nu ar trebi.
  • ExecuteScalar. Numai un rezultat scalară este returnată.
  • ExecuteReader. Întoarce un flux de înregistrări.
  • ExecuteXml de SqlCommand. Întoarce un obiect System.Xml.XmlReader de la un Server SQL pentru XML interogare.
Pentru a controla executarea comenzii, fie codifica datele din instrucțiunea SQL, sau pentru a include datele prin parametrul obiecte. Metoda preferată este de a utiliza parametrii pentru că tu a face nu trebuie să scape delimitatori și alte caracter special, care pot decurge din scriptul SQL nevalidă. În plus, se leagă furnizorul acoperire de date SqlClient .net parametrii de nume. Prin urmare, aveți posibilitatea să reutilizați un parametru în SQL script, și nu aveți pentru a trimite datele de mai multe ori.

Puteți citi, de asemenea date înapoi la parametrii de ieșire. Cu toate acestea, în cazul în care comanda returnează un DataReader, trebuie să suni strânse sau metoda dispune pe DataReader înainte de a vă accesa valorile parametrilor ieșire. Deoarece serverul trimite valorile parametrilor de ieșire la sfârșitul fluxul acoperire de date, vă trebuie să cură?i?i sau altfel prelucrează datele interveniente.

Dacă adăugați un SqlCommand sau OleDbCommand componentă a aplicației din caseta de instrumente (fila date ), aveți posibilitatea să editați proprietățile sale în marcă de timp de proiectare prin intermediul Fereastra Proprietăți și pentru a crea comanda printr-o grafică designer de.

Visual Studio .net documentația de ajutor on-line
Execută o comandă
http://msdn.Microsoft.com/en-us/library/tyy0sz6b.aspx

Utilizând proceduri stocate cu o comandă
http://msdn.Microsoft.com/en-us/library/yy6y35y8 (v=vs.71) .aspx

Obținerea o singură valoare dintr-o bază acoperire de date
http://msdn.Microsoft.com/en-us/library/hdt3k85x (v=vs.71) .aspx

Obținerea BLOB valori dintr-o bază acoperire de date
http://msdn.Microsoft.com/en-us/library/87z0hy49 (v=vs.71) .aspx

Care efectuează opera?iuni de Catalog
http://msdn.Microsoft.com/en-us/library/ye97aks6 (v=vs.71) .aspx

Modificarea datelor într-o bază acoperire de date
http://msdn.Microsoft.com/en-us/library/3btz0xwf (v=vs.71) .aspx

Obținerea datelor ca XML din SQL Server
http://msdn.Microsoft.com/en-us/library/ke345d80 (v=vs.71) .aspx
Walkthroughs

În indexul, tastați Walkthroughs, date, apoi selecta?i Următorul subiect:
Walkthrough: Actualizarea datelor utilizând o interogare de actualizare a bazei acoperire de date din formulare Web
Articolele din bază de cunoștințe Microsoft
301075 CUM să: Conectarea la o bază acoperire de date și execută o comandă utilizând ADO.NET și Visual Basic .net
306636 CUM să: Conectarea la o bază acoperire de date și execută o comandă prin utilizarea ADO .net și Visual C# .net
308049 CUM să: apel sosit procedură stocată parametrizată utilizând ADO.NET și Visual Basic .net
310070 CUM să: A apela o procedură stocată parametrizată utilizând ADO.NET și Visual C# .net
310071 CUM să: Apela o procedură stocată parametrizată utilizând ADO .net și vizuale C++ .net
309486 CUM să: Executa SQL Parameterized proceduri stocate utilizând ODBC .net furnizor și Visual Basic .net
310130 CUM să: Executa SQL Parameterized proceduri stocate utilizând ODBC .net furnizor și Visual C# .net
310142 CUM să: Executa SQL Parameterized proceduri stocate utilizând ODBC .net furnizor și Visual C# .net
305079 CUM sa: Creați o bază acoperire de date SQL Server programatic utilizând ADO.NET și Visual Basic .net
307283 CUM sa: Creați o bază acoperire de date SQL Server programatic utilizând ADO.NET și Visual C# .net
307402 CUM sa: Creați o bază acoperire de date SQL Server programatic utilizând ADO .net și Visual C++ .net
Click aici pentru a vizualiza o listă a cum să articole despre comenzi

Tranzacții

În obiecte acoperire de date Access (DAO), obiectele acoperire de date la distanță (RDO), sau Obiecte acoperire de date ActiveX (ADO), utilizați metodele de bază acoperire de date sau obiect Connection pentru a controla starea de tranzac?ie. În datele .net furnizori, utilizați un obiect tranzac?ie pentru a controla starea de tranzac?ie.

Pentru a crea obiectul tranzac?ie , utilizați metoda BeginTransaction de obiect Connection . Pentru a comite sau roll-back tranzacția, aveți posibilitatea să utilizați metode pe obiectul tranzac?ie . Deoarece unele OLE DB furnizori, cum ar fi Microsoft Jet, suport tranzacții imbricate, obiectul OleDbTransaction include o începe metodă care returnează un alt obiect tranzac?ie care are mai mult application scope locale.

Când creați un obiect tranzac?ie , aveți posibilitatea să specificați un nivel de izolare de tranzacție. Dacă utilizați nivel de izolare tranzacție, diferit de cel implicit, codul dumneavoastră poate citi date neangajate în mod neașteptat. În plus, codul dumneavoastră poate genera excesive Blocarea pe server.

Trebuie să asociați obiectul tranzac?ie proprietatea tranzacție o comandă pentru ca această comandă să participe în tranzac?ie. Dacă baza acoperire de date nu suport tranzac?ii multiple pe aceeasi legătură, veți primi o excepție în timpul unei tranzacții atunci când încercați să executați o comandă care nu participă la tranzacția.

Se poate executa declarațiile SQL pentru a controla tranzac?iile pe server. Cu toate acestea, nu amestece instrucțiuni SQL cu obiectul tranzac?ie . Este posibil să întâlniți un comportament neașteptat.

Visual Studio .net documentația de ajutor on-line
Efectuarea tranzacțiilor
http://msdn.Microsoft.com/en-us/library/777e5ebh (v=vs.80) .aspx

Enumerare IsolationLevel
http://msdn.Microsoft.com/en-us/library/System.data.isolationlevel (v=vs.71) .aspx
Articolele din bază de cunoștințe Microsoft

Click aici pentru a vizualiza o listă de cum la spre articole despre tranzacțiile

DataReader

Utilizați obiectul DataReader să citească înregistrările la serverul de baze acoperire de date. Utilizați metoda Command.ExecuteReader pentru crearea obiectului DataReader . DataReader pot ocupa ambele resultsets mai multe și ierarhic sau chaptered resultsets. DataReader utilizează un cursor de partea server, transmite-numai/doar în citire. În mod normal, DataReader tampoane întreaga înregistrare. Cu toate acestea, aveți posibilitatea să specificați steaguri în metoda Command.ExecuteReader astfel încât DataReader tampoane numai câmpul curent și a face alte modificări pentru suplimentară de performanță.

Doar un singur DataReader poate fi deschis la un moment dat orice conexiune. Spre deosebire de formalități, ADO.NET nu se deschide o suplimentare conexiunea când se execută împotriva blocat o conexiune. Veți primi o excepție în schimb.

Aveți posibilitatea să legați Web Forma controale la DataReader deoarece pagină de web este generat secvențial. Cu toate acestea, vă Imposibil de legat controale de machetă Windows la DataReader deoarece controalele formularului Windows necesită un cursor derulant și legați la un set acoperire de date în schimb.

Imposibil de accesat obiectul de bază comanda sau conexiunea la DataReader. Prin urmare, dacă treci DataReader la o componentă care nu este de încredere, componenta nu se poate executa comenzile rău intenționat împotriva server. Dacă doriți DataReader pentru a închide automat conexiunea când componenta închide acesta, setați pavilion CloseConnection metoda Command.ExecuteReader .

Tu nu poate trece DataReader din AppDomain curente. Dacă doriți să treacă datele la altul proces, utilizați un set acoperire de date. Alternativ, treci șirul de conexiune și comanda textul, ?i apoi se lasă altă aplicație pentru a crea DataReader la nivel local.

Visual Studio .net documentația de ajutor on-line
Regăsirea datelor utilizând DataReader
http://msdn.Microsoft.com/en-us/library/haa3afyz (v=vs.71) .aspx

Utilizând proceduri stocate cu o comandă
http://msdn.Microsoft.com/en-us/library/yy6y35y8 (v=vs.71) .aspx

Enumerare CommandBehavior
http://msdn.Microsoft.com/en-us/library/System.data.commandbehavior (v=vs.71) .aspx
Articolele din bază de cunoștințe Microsoft
308278 CUM să: Regăsirea și afișarea înregistrărilor dintr-o bază acoperire de date Access utilizând ASP.NET, ADO.NET și Visual Basic .net
308100 CUM să: Regăsirea și afișarea înregistrărilor dintr-o bază acoperire de date Access utilizând ASP.NET, ADO.NET și Visual C# .net
309490 CUM să: Mâner mai multe rezultate utilizând DataReader în Visual Basic .net
311274 CUM să: Mâner mai multe rezultate prin utilizarea DataReader în Visual C# .net
308045 CUM să: Utilizați comanda forma ADO cu un DataReader în Visual Basic .net
309130 CUM să: Utilizați comanda forma ADO cu un DataReader în Visual C# .net
310108 CUM să: Regăsi coloana schemei utilizând DataReader GetSchemaTable metoda și Visual Basic .net
310107 CUM să: Regăsi coloana schemei utilizând DataReader GetSchemaTable metoda și Visual C# .net
309683 CUM să: Regăsi coloana schemă utilizând DataReader GetSchemaTable metoda și Visual C++ .net
310348 CUM să: Evita pedeapsa Box când utilizați DataReader în Visual Basic .net
312855 CUM să: Evita pedeapsa Box atunci când utilizați DataReader în Visual C# .net
Click aici pentru a vizualiza o listă a cum să articole despre DataReader

Gestionarea erorilor

Erorile care ridică furnizorul acoperire de date sunt specializate excepții:
  • SqlException
  • OleDbException
  • OdbcException
Puteți utiliza proprietățile aceste clase să ob?ină extins Informa?ii eroare. Deoarece este asociat cu furnizorul acoperire de date SqlClient .net SQL Server, ea poate oferi mai multe informatii specifice serverului în clasa SqlException decât OleDbException și clasele OdbcException oferă. Furnizorilor acoperire de date ter?i .net au propriile lor clase de excepție particularizate.

Redus gravitatea erorilor de server sau avertismente sunt revenit ca mesaje. Pentru a procesa aceste erori de server de severitatea scăzut, adăugați un eveniment manipulant eveniment Connection.InfoMessage . Alte tipuri de excepții, cum ar fi InvalidArgumentException, sunt ridicate direct de la furnizorul acoperire de date .net clase.

Pentru a stabili proprietățile pe care fiecare excepție expune, interogare pentru clasa de excepție în Visual Studio .net Online Help. Puteți de asemenea interogarea pentru metode specifice pentru a afla care excepții o metodă ridică în ceea ce circumstan?e.

Pentru a se asigura că aveți să nu aibă scurgeri sistem scump resurse, aproape orice conexiune sau DataReader obiecte deschise în clauza în cele din urmă de mîner excepție. Aceste resurse de sistem sunt curățat în timpul culegerii gunoi următoare sau când se închide aplica?ia în jos. Cu toate acestea, pot e?apament la piscina de resurse înainte de acea dată.

Visual Studio .net documentația de ajutor on-line
Clasa SqlException
http://msdn.Microsoft.com/en-us/library/System.data.sqlclient.sqlexception (v=vs.71) .aspx

Clasa SqlError
http://msdn.Microsoft.com/en-us/library/System.data.sqlclient.sqlerror (v=vs.71) .aspx

Clasa OleDbException
http://msdn.Microsoft.com/en-us/library/System.data.OLEDB.oledbexception (v=vs.71) .aspx

Clasa OleDbError
http://msdn.Microsoft.com/en-us/library/System.data.OLEDB.oledberror (v=vs.71) .aspx
Probele QuickStart

Gestionarea erorilor este ilustrat ca parte a altor QuickStart e?antioane.

Articolele din bază de cunoștințe Microsoft
308043 CUM să: Obține subiacente Provider erori, utilizând ADO.NET în Visual Basic .net
308650 CUM să: Obține subiacente Provider erori, utilizând ADO.NET în Visual C# .net
308651 CUM să: Obține subiacente Provider erori, utilizând ADO.NET în vizuale C++ .net

Date specifice

Unele baze acoperire de date necesită tehnici speciale pentru a efectua anumite opera?iuni. Această secțiune enumeră unele dintre scenariile mai frecvente.

Articolele din bază de cunoștințe Microsoft
308071 CUM să: Accesarea unei baze acoperire de date Oracle utilizând OleDbDataReader și Visual Basic .net
308448 CUM să: Accesarea unei baze acoperire de date Oracle utilizând OLE DB .net date furnizor și Visual C# .net
308073 CUM să: Utilizați o DataReader împotriva Oracle o procedură stocată în Visual Basic .net
309361 CUM să: Utilizați o DataReader împotriva Oracle o procedură stocată în Visual C# .net
309362 CUM să: Utilizarea DataReader împotriva Oracle o procedură stocată în C++ vizuale .net
Click aici pentru a vizualiza o listă de articole cum să despre Oracle

Atinge .net date furnizor de independen?ă

DAO și Jet minimiza diferen?ele între date diferite sisteme. Ca rezultat, vă puteți portul o cerere la o bază acoperire de date la altul cu foarte puține modificări. RDO și ADO elimina intermediarul Jet pentru o mai bună performanță și pentru a expune mai multă funcționalitate specifice serverului. Cu toate acestea, acest lucru face mai dificilă portuare o cerere între baze acoperire de date.

ADO.net îmbunătățește performanțele mai mult, deși ADO.NET include clase separate pentru fiecare furnizor acoperire de date .net. Cu toate acestea, puteți utiliza interfe?elor standardizate pentru a izola Inițializare codul în funcții "fabrica" pentru a minimiza cantitatea de cod că trebuie să modificați. În plus, obiectul DataSet oferă un obiect centrală pentru legare date și distanță care este independent de furnizor.

Visual Studio .net documentația de ajutor on-line
Scrierea de cod comune destinate furnizorilor acoperire de date .net
http://msdn.Microsoft.com/en-us/library/aa720704 (v=vs.71) .aspx
Articolele din bază de cunoștințe Microsoft
308046 CUM să: Utilizare bază clase pentru a Reduce codul furculiță cu gestionate furnizori în Visual Basic .net
313304 CUM să: Utilizare bază clasele a Reduce codul furculiță utilizând Visual C# .net

Scrie un furnizor acoperire de date .net

Dacă scrieți un furnizor acoperire de date .net, puteți accesa datele pentru care nu există OLE DB Provider sau ODBC Driver. De asemenea, puteți scrie un furnizor acoperire de date care este optimizat pentru o anumită bază acoperire de date.

Deoarece datele furnizorul manipuleaza DataSet (spre deosebire de ADO Recordset, care manipulează OLE DB Provider), nu există nici o conformitatea cerin?ele. Aveți posibilitatea să scrieți o funcție pentru a citi date și pentru a adăuga date la un set acoperire de date. Alternativ, aveți posibilitatea să scrieți un furnizor acoperire de date mai complete cu conexiune obiecte și așa mai departe.

Visual Studio .net documentația de ajutor on-line
Un furnizor acoperire de date .net de punere în aplicare
http://msdn.Microsoft.com/en-us/library/4ksaf9z5 (v=vs.71) .aspx

O conexiune de punere în aplicare
http://msdn.Microsoft.com/en-us/library/6sc13hd1 (v=vs.71) .aspx

O comandă de punere în aplicare
http://msdn.Microsoft.com/en-us/library/efdwa0z6 (v=vs.71) .aspx

Punerea în aplicare o DataReader
http://msdn.Microsoft.com/en-us/library/5awcy9t0 (v=vs.71) .aspx

Punerea în aplicare o DataAdapter
http://msdn.Microsoft.com/en-us/library/08a1x80z (v=vs.71) .aspx

Furnizorul acoperire de date eșantion .net
http://msdn.Microsoft.com/en-us/library/26xsd945 (v=vs.71) .aspx
Articolele MSDN
ADO.net: Construirea un furnizor acoperire de date particularizat pentru utilizare cu cadrul de acces date .net (MSDN revista)
http://msdn.Microsoft.com/en-US/magazine/cc301611.aspx

Depanare

Dacă se confruntă cu probleme și nevoie de răspunsuri la întrebările dumneavoastră, consulta grupurile de ?tiri MSDN. Grupurile de ?tiri MSDN sunt cel mai bun loc pentru a obține răspunsurile la întrebările dumneavoastră. În grupurile de ?tiri MSDN, aveți posibilitatea să partajați dvs. experiențe cu colegii sau căutați în bază de cunoștințe Microsoft pentru articole despre problemele specifice.
Grupurile de ?tiri MSDN
http://msdn.Microsoft.com/newsgroups/

bază de cunoștințe Microsoft
http://support.Microsoft.com/Search

Proprietă?i

ID articol: 313480 - Ultima examinare: 9 iulie 2012 - Revizie: 2.0
SE APLICĂ LA:
  • Microsoft ADO.NET 1.1
Cuvinte cheie: 
kbarttyperoadmap kbinfo kboracle kbsqlclient kbsystemdata kbmt KB313480 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 313480
Exonerare de răspundere pentru conținutul din Baza de cunoștințe referitor la produse cu suport retras
Acest articol se referă la produsele pentru care Microsoft nu mai oferă asistență. De aceea, acest articol se oferă astfel și nu se va mai actualiza.

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com