Σφάλμα: Κάρτα PC τύπου παράλληλων απόκτησης πόρων εισόδου/εξόδου

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 313580 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Ένα πρόγραμμα οδήγησης για κάρτα PC με συνάρτηση κώδικαΠαράλληλαλάβετε όλους τους πόρους με τη IRP_MN_START_DEVICE στα Windows XP. Αυτό συνήθως προκαλεί στο χειρισμό Τοποθέτησης και Άμεσης λειτουργίας (PNP) αίτηση εισόδου/εξόδου (IRP) του πακέτου αποτυχία IRP_MN_START_DEVICE. Το αποτέλεσμα είναι ότι η Διαχείριση συσκευών επισημαίνει τη συσκευή με ένα κίτρινο θαυμαστικό και ο κωδικός σφάλματος 10.

Ωστόσο, εάν το πρόγραμμα οδήγησης επιτύχει IRP_MN_START_DEVICE ούτως ή άλλως, η συσκευή ενδέχεται να εμφανίζεται στη συσκευή διαχείρισης ξεκίνησε ως με επιτυχία, αλλά τις συναφείς πόρους είναι λείπουν ή είναι ελλιπείς.

Αιτία

Τα Windows XP PCMCIA πρόγραμμα οδήγησης διαύλου επισημαίνει ως έγκυρη κάθε πλειάδας ρύθμισης παραμέτρων που ανήκει σε μια συσκευή με κωδικό πλειάδα (21) το Αναγνωριστικό συνάρτησης 3 (παράλληλη), εάν δεν έχειμόνοδύο περιοχές θυρών I/O, ή εάν η πλειάδα παραμέτρων απαιτεί οποιαδήποτε περιοχή μνήμης.

Για παράδειγμα, μιας παράλληλης θύρας που έχει υλοποιηθεί σε μια κάρτα PC που απαιτεί κοινές θύρες εισόδου/εξόδου περιοχές LPT1, LPT2 ή LPT3 βρίσκει όλες τις πλειάδων παραμέτρων σήμανση ως μη έγκυρη. Αυτό αναγκάζει το σύστημα να εκχωρείτε κάθε πόρου στη συσκευή. Το πρόγραμμα οδήγησης διαπιστώσει ότι IRP_MN_START_DEVICE έχει μια λίστα πόρων κενό και το πρόγραμμα οδήγησης αποτυγχάνει συνήθως αυτό το IRP.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, αποκτήστε το πιο πρόσφατο service pack για τα Windows XP. Για πρόσθετες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Microsoft (Knowledge Base):
322389Τρόπος απόκτησης του τελευταίου Windows XP Service Pack


Για να επιλύσετε αυτήν τη συμπεριφορά, παρακάμπτουν τις ρυθμίσεις παραμέτρων που έχουν επισημανθεί ως έγκυρο από μιαIOConfigοδηγία σε μια ενότητα LogConfig στη συσκευή INF. Αφού το κάνετε αυτό, μπορείτε να προσθέσετε ένα ψεύτικο εύρος θύρας εισόδου/εξόδου για τη ρύθμιση παραμέτρων που έχουν παρακαμφθεί για να ικανοποιήσει την απαίτηση για τη συνθήκημόνοδύο περιοχές θυρών I/O.

Το ακόλουθο δείγμα κώδικα είναι έναLogConfigενότητα για μια κάρτα που απαιτούνται LPT1 περιοχή και έχει διορθωθεί για να συμπεριλάβετε ένα ψεύτικο εύρος θύρας εισόδου/εξόδου σε 0778-077F:

[MyDeviceInstallSection]
...

[MyDeviceInstallSection.LogConfigOverride]
LogConfig=MyLogConfig
...

[MyLogConfig]
ConfigPriority=NORMAL
IOConfig=378-37F(3ff::)
IOConfig=778-77F(ffff::)

				
ΣΗΜΕΊΩΣΗ: Παράδειγμα αυτό προϋποθέτει ότι η παράλληλη θύρα έχει έναν αποκωδικοποιητή 10 bit, που είναι η χειρότερη περίπτωση. Για την περιοχή ψεύτικο, παρόλο που έχει οριστεί ένας αποκωδικοποιητής 16-bit, υπάρχει αποκωδικοποιητής.

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για σφάλμα σε προϊόντα της Microsoft που παρατίθενται στην αρχή αυτού του άρθρου.Το ζήτημα αυτό διορθώθηκε αρχικά στο Windows XP Service Pack 1.

Περισσότερες πληροφορίες

Παρακάτω είναι ένα συνηθισμένο παράδειγμα πλειάδων που ενδέχεται να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα. Μια κάρτα PC έχει μια πλειάδα Αναγνωριστικό συνάρτησης (21 h) αξιολογείται 3, έτσι ώστε η συσκευή είναι παράλληλες. Μεταξύ άλλων πλειάδων, το Αναγνωριστικό συνάρτησης θα είναι ως εξής:
21h TPL_CODE=CISTPL_FUNCID
02h TPL_LINK
03h TPLFID_FUNCTION
00h 

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 313580 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2011 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Windows XP Professional
  • Microsoft Windows XP Home Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbbug kbfix kboswin2000fix kbwinxpsp1fix kbmt KB313580 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:313580

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com