BUG: PC-kaart Type parallelle verkrijgen geen Input/Output Resources

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 313580 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Een stuurprogramma voor een PC-kaart met programmacodeParallelEr wordt geen resources in de IRP_MN_START_DEVICE onder Windows XP. Meestal wordt de Plug en Play (PNP) input/output request packet (IRP) handler IRP_MN_START_DEVICE mislukt. Het resultaat is in Apparaatbeheer het apparaat met een geel uitroepteken en wordt foutcode 10 markeert.

Als het stuurprogramma IRP_MN_START_DEVICE toch slaagt, het apparaat mogelijk weergegeven in het apparaat manager als is gestart, maar de bijbehorende resources ontbreken of onvolledig zijn.

Oorzaak

Stuurprogramma voor Windows XP PCMCIA-bus gemarkeerd als ongeldige alle configuratie-tupel die hoort bij een apparaat met de functie ID tupel (21) code 3 (Parallel) als er geenalleentwee poorten bereiken, of als de tupel configuratie een geheugenbereik vraagt.

Bijvoorbeeld, bereiken een parallelle poort is geïmplementeerd in een PC-kaart gemeenschappelijke I/O poorten aanvragen voor LPT1, LPT2 of LPT3 zoekt alle configuratie tupels als ongeldig gemarkeerd. Hierdoor wordt het systeem een resource niet toewijzen aan het apparaat. Het stuurprogramma zoekt IRP_MN_START_DEVICE is leeg Resourceoverzicht en het stuurprogramma mislukt meestal deze IRP.

Oplossing

Verkrijgen om dit probleem oplossen door het meest recente servicepack voor Windows XP. Klik voor meer informatie op het volgende artikelnummer om het artikel in de Microsoft Knowledge Base:
322389De meest recente Windows XP Service Pack ophalen


Dit gedrag omzeilen overschrijven die zijn gemarkeerd met ongeldige configuraties eenIOConfigrichtlijn in een LogConfig-sectie in INF-bestand van het apparaat. Nadat u dit doet, kunt u een dummy uitvoerbereik poort toevoegen aan de configuratie overschreven behoefte hebben aanalleentwee poortbereiken.

De volgende voorbeeldcode wordt eenLogConfigsectie voor een kaart LPT1 bereik nodig gecorrigeerd omvatten een dummy uitvoerbereik op 0778 077F poort:

[MyDeviceInstallSection]
...

[MyDeviceInstallSection.LogConfigOverride]
LogConfig=MyLogConfig
...

[MyLogConfig]
ConfigPriority=NORMAL
IOConfig=378-37F(3ff::)
IOConfig=778-77F(ffff::)

				
OPMERKING: Hierbij wordt verondersteld dat de parallelle poort heeft een decoder 10-bits die het ergste geval is. Dummy bereik, hoewel een decoder 16-bits zijn ingesteld, aanwezig geen decoder.

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit is een fout in de Microsoft-producten die aan het begin van dit artikel worden vermeld.Dit probleem is gecorrigeerd in Windows XP Service Pack 1.

Meer informatie

Volgende is bijvoorbeeld tuples het probleem treedt. Een PC-kaart heeft een tupel (21 h) een functie-ID 3 geëvalueerd, zodat het apparaat Parallel is. Tussen de andere tuples zijn functie-ID als volgt:
21h TPL_CODE=CISTPL_FUNCID
02h TPL_LINK
03h TPLFID_FUNCTION
00h 

Eigenschappen

Artikel ID: 313580 - Laatste beoordeling: vrijdag 25 maart 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Windows XP Professional
  • Microsoft Windows XP Home Edition
Trefwoorden: 
kbbug kbfix kboswin2000fix kbwinxpsp1fix kbmt KB313580 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:313580

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com