Παρουσιάζεται σφάλμα στο Usbhub.sys όταν χρησιμοποιείται ως σύνθετο πρόγραμμα οδήγησης

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 313600 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Συμπτώματα

Εάν χρησιμοποιείτε ένα πρόγραμμα οδήγησης υπολογιστή-πελάτη, όπως Usbstor.sys ως σύνθετο πρόγραμμα οδήγησης και το πρόγραμμα οδήγησης στέλνει ένα αίτημα select παραμέτρων με μια περιγραφή ρύθμισης παραμέτρων, η οποία είναι διαφορετική από την περιγραφή που Usbhub.sys ανάκτηση αρχικά από τη συσκευή, παρουσιάζεται σφάλμα στο Usbhub.sys.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Τα Windows 2000

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, αποκτήστε το πιο πρόσφατο service pack για τα Windows 2000. Για πρόσθετες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Microsoft (Knowledge Base):
260910Τρόπος απόκτησης του τελευταίου Service Pack των Windows 2000
Η αγγλική έκδοση αυτής της ενημέρωσης κώδικα πρέπει να έχει τα εξής χαρακτηριστικά αρχείου ή νεότερα:
  Date     Time  Version    Size  File name
  ------------------------------------------------------
  13-Dec-2001 16:56 5.0.2195.4456 21,552 Usbstor.sys
				

Windowx XP

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, αποκτήστε το πιο πρόσφατο service pack για τα Windows XP. Για πρόσθετες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Microsoft (Knowledge Base):
322389Τρόπος απόκτησης του τελευταίου Windows XP Service Pack

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα ζήτημα στα προϊόντα της Microsoft που παρατίθενται στην αρχή αυτού του άρθρου.Το ζήτημα αυτό διορθώθηκε αρχικά στο Microsoft Windows 2000 Service Pack 3 (SP3) και Microsoft Windows XP Service Pack 1 (SP1).

Περισσότερες πληροφορίες

Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με την απόκτηση μιας επείγουσας επιδιόρθωσης για τα Windows 2000 Datacenter Server, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
265173Το πρόγραμμα Datacenter και το προϊόν του Windows 2000 Datacenter Server
Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο εγκατάστασης πολλών επειγουσών επιδιορθώσεων με μία μόνο επανεκκίνηση, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
296861Χρήση του QChain.exe για την εγκατάσταση πολλών επειγουσών επιδιορθώσεων με μία επανεκκίνηση
Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο εγκατάστασης των Windows 2000 και των επειγουσών επιδιορθώσεων των Windows 2000 ταυτόχρονα, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
249149Εγκατάσταση του Microsoft Windows 2000 και των επειγουσών επιδιορθώσεων των Windows 2000

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 313600 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2011 - Αναθεώρηση: 3.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Windows XP Professional
Λέξεις-κλειδιά: 
kbHotfixServer kbqfe kbwin2ksp4fix kbbug kbfix kboswin2000fix kbwin2000presp3fix kbwin2000sp3fix kbwinxpsp1fix kbmt KB313600 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:313600

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com