Η πιο πρόσφατη λίστα συμβατότητας υλικού (HCL) των Windows XP

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 314062 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Για την έκδοση αυτού του άρθρου που αφορά τα Microsoft Windows 2000 και Microsoft Windows NT, ανατρέξτε στο άρθρο131303.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Περίληψη

Αυτό το άρθρο περιγράφει τη φύση της Λίστας συμβατότητας υλικού (HCL) των Microsoft Windows και παρέχει μια σύνδεση με την τοποθεσία της Microsoft στο Web, όπου μπορείτε να προβάλετε την πιο πρόσφατη Λίστα συμβατότητας υλικού (HCL).

Περισσότερες πληροφορίες

Η Λίστα συμβατότητας υλικού (HCL) αναγράφει τους υπολογιστές και τα στοιχεία υλικού υπολογιστών τα οποία έχουν υποβληθεί σε διεξοδικούς ελέγχους με προϊόντα των Windows για σταθερότητα και συμβατότητα. Η ομάδα Υπηρεσιών Τεχνικής Υποστήριξης της Microsoft (Microsoft Product Support Services) χρησιμοποιεί τη Λίστα συμβατότητας υλικού (HCL), για να εντοπίσει υπολογιστές και συστατικά που υποστηρίζονται, ώστε να χρησιμοποιηθούν με το λειτουργικό σύστημα των Windows.

Πριν να εγκαταστήσετε τα Microsoft Windows XP σε έναν υπολογιστή, ελέγξτε τη Λίστα συμβατότητας υλικού (HCL), για να βεβαιωθείτε ότι ο υπολογιστής έχει πιστοποιηθεί από τη Microsoft ως συμβατός με τα Windows.

Για να αποκτήσετε την τελευταία έκδοση της λίστας HCL των Windows, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web (στα αγγλικά):
http://www.microsoft.com/whdc/hcl/default.mspx
Για να βρείτε επιπλέον πληροφορίες σχετικά με τη συμβατότητα υλικού και λογισμικού με τα Windows XP, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web (στα αγγλικά):
http://www.windowsmarketplace.com

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 314062 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 27 Δεκεμβρίου 2006 - Αναθεώρηση: 3.1
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Windows XP Home Edition
  • Microsoft Windows XP Professional Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbenv kbfaq kbhardware kbinfo KB314062

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com