Κινητή Εργαλεία διαχείρισης διακομιστή πληροφοριών δεν λειτουργούν με τα Windows XP

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 314445 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Τα εργαλεία διαχείρισης του κινητού πληροφορίες διακομιστή 2002 έχει ένα στοιχείο το οποίο προσθέτει έναΦορητότηταστην καρτέλα στο Active Directory Users and Computers. Ένας διαχειριστής μπορεί να αλλάξει τις ρυθμίσεις σε αυτή τη σελίδα, για να επιτρέψετε στους χρήστες να χρησιμοποιούν τις ασύρματες δυνατότητες του Mobile Information Server και να προσθέσετε πληροφορίες συσκευή, όπως έναν αριθμό τηλεφώνου.

Όταν εκτελείτε το συμπληρωματικό πρόγραμμα και κάντε κλικ στην επιλογή τουΦορητότητακαρτέλα, ενδέχεται να λάβετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους:
Παρουσιάστηκε ένα σφάλμα των οργάνων διαχείρισης των Windows. Βεβαιωθείτε ότι έχει κλείσει το παράθυρο διαλόγου ιδιοτήτων χρήστη και, στη συνέχεια, κάντε επανεκκίνηση της υπηρεσίας οργάνων διαχείρισης των Windows.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, αποκτήστε το πιο πρόσφατο service pack για τα Windows XP. Για πρόσθετες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Microsoft (Knowledge Base):
322389Τρόπος απόκτησης του τελευταίου Windows XP Service Pack
Η αγγλική έκδοση αυτής της ενημέρωσης κώδικα πρέπει να έχει τα εξής χαρακτηριστικά αρχείου ή νεότερα:
  Date    Time  Version   Size   File name
  ----------------------------------------------------
  12-Dec-01 19:18 5.1.2600.23 477,696 Wbemcore.dll
				

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα ζήτημα στα προϊόντα της Microsoft που παρατίθενται στην αρχή αυτού του άρθρου.Το ζήτημα αυτό διορθώθηκε αρχικά στο Windows XP Service Pack 1.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 314445 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2011 - Αναθεώρηση: 3.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Windows XP Professional
 • Microsoft Mobile Information Server 2002 Enterprise Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbHotfixServer kbqfe kbbug kbenv kberrmsg kbfix kbsysadmin kbwinxpsp1fix kbmt KB314445 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:314445

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com