Τρόπος μετακίνησης βάσεων δεδομένων μεταξύ υπολογιστών που εκτελούν SQL Server

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 314546 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Περίληψη

Αυτό το άρθρο βήμα προς βήμα περιγράφει τον τρόπο μετακίνησης βάσεων δεδομένων του Microsoft SQL Server χρήστη και πιο κοινά στοιχεία δεδομένων μεταξύ υπολογιστών που εκτελούν SQL Server.

Τα βήματα που περιγράφονται σε αυτό το άρθρο προϋποθέτουν ότι δεν θα μετακινήσει την κύρια, μοντέλο, tempdbή msdb βάσεων δεδομένων του συστήματος. Τα βήματα παρέχουν διαφορετικές επιλογές για να μεταφέρετε συνδέσεις και των συνηθέστερων στοιχείων που περιέχονται στο κύριο και το msdb βάσεων δεδομένων.

Για πληροφορίες σχετικά με τα συγκεκριμένα είδη που δεν μεταφέρονται όταν ακολουθείτε τα βήματα αυτού του άρθρου, ανατρέξτε στην ενότητα "Περισσότερες πληροφορίες".

ΣημείωσηΓια τον SQL Server 2008, μεταβείτε στην τοΔιαχείριση μετα-δεδομένων κατά την διάθεση μιας βάσης δεδομένων σε μια άλλη περίοδο λειτουργίας του διακομιστή Τοποθεσία Web Microsoft Developer Network (MSDN).

Σημείωση Υποστηρίζεται η μετεγκατάσταση δεδομένων από τον SQL Server 2000 σε Microsoft SQL Server 2000 (64-bit). Μπορείτε να επισυνάψετε μια βάση δεδομένων 32-bit σε μια βάση δεδομένων 64-bit, χρησιμοποιώντας τη διαδικασία του συστήματος αποθηκεύονται sp_attach_db ή τη διαδικασία συστήματος αποθηκεύονται sp_attach_single_file_db ή χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά στη διαχείριση εταιρικών 32-bit. Μπορείτε να μετακινήσετε βάσεις δεδομένων και πίσω μεταξύ 32-bit και τις εκδόσεις 64-bit του SQL Server. Μπορείτε επίσης να μετεγκαταστήσετε δεδομένα από τον SQL Server 7.0 χρησιμοποιώντας τις ίδιες μεθόδους. Ωστόσο, ανακατάταξη δεδομένων σε SQL Server 7.0 από το SQL Server 2000 (64 bit) δεν υποστηρίζεται. Ακολουθεί μια περιγραφή της κάθε μεθόδου.

Βήμα 1: Τρόπος για τη μετακίνηση βάσεων δεδομένων χρήστη

Βήμα 2: Τρόπος μεταφοράς συνδέσεων και κωδικών πρόσβασης

Βήμα 3: Την επίλυση ορφανούς χρήστες

Βήμα 4: Τρόπος μετακίνησης εργασιών, ειδοποιήσεις και τελεστές

Βήμα 5: Τρόπος μετακίνησης πακέτα DTS

Βήμα 6: Αλλαγή των ρυθμίσεων sp_configure ώστε να ταιριάζει με το προηγούμενο υπολογιστή

Περισσότερες πληροφορίες

Μπορείτε επίσης να μετακινήσετε άλλα στοιχεία, όπως οι συνδεδεμένοι διακομιστές, αντικατοπτρισμό, αναπαραγωγής, συνδεθείτε καταλόγους αποστολής, πλήρους κειμένου, που ονομάζεται συσκευών αντιγράφων ασφαλείας, σχέδια συντήρησης, διαγράμματα βάσης δεδομένων, βάση δεδομένων στιγμιότυπων, διαπιστευτήρια και λογαριασμούς διακομιστή μεσολάβησης, τελικά σημεία, εναύσματα DDL διακομιστή με εύρος (όπως ένα έναυσμα σύνδεσης) ή άλλα στοιχεία που αφορούν την κύρια ή msdb. Εξετάστε το διακομιστή προέλευσης για αυτές τις ρυθμίσεις παραμέτρων και λαμβάνουν μέτρα για να τις ορίσετε με μη αυτόματο τρόπο στο διακομιστή προορισμού, εάν θέλετε.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο μετακίνησης των στοιχείων πλήρους κειμένου, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
240867 Με τη μετακίνηση, αντιγραφή και επιστροφή κατάλογος πλήρους κειμένου φακέλους και αρχεία
Διαγράμματα βάσεων δεδομένων και ιστορικό αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς δεν μετακινούνται, εάν ακολουθήσετε τα βήματα σε αυτό το άρθρο. Εάν πρέπει να μετακινήσετε αυτές τις πληροφορίες, να μετακινήσετε τη βάση δεδομένωνmsdb συστήματος. Για πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο για να μετακινήσετε τη βάση δεδομένων msdb , ανατρέξτε στα άρθρα της Γνωσιακής βάσης που αναφέρονται σε το "βήμα 1: Τρόπος για τη μετακίνηση βάσεων δεδομένων χρήστη" ενότητα. Εάν μετακινήσετε τη βάση δεδομένων msdb , δεν χρειάζεται να ακολουθήσετε "βήμα 4: Τρόπος μετακίνησης εργασιών, ειδοποιήσεις και τελεστές" ή "βήμα 5: Τρόπος μετακίνησης πακέτα DTS."

Αναφορές

Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής βάσης της Microsoft:
320125 Τρόπος μετακίνησης ενός διαγράμματος βάσης δεδομένων

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 314546 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2013 - Αναθεώρηση: 6.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft SQL Server 2005 Standard Edition
  • Microsoft SQL Server 2005 Express Edition
  • Microsoft SQL Server 2005 Developer Edition
  • Microsoft SQL Server 2005 Enterprise Edition
  • Microsoft SQL Server 2005 Workgroup Edition
  • Microsoft SQL Server 2000 Standard Edition
  • Microsoft SQL Server 2000 64-bit Edition
  • Microsoft SQL Server 7.0 Standard Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbsqlsetup kbhowtomaster kbmt KB314546 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 314546

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com