Domæneregler til standsning af brugen af ICS eller ICF stopper tjenesterne

Oversættelser af artikler Oversættelser af artikler
Artikel-id: 314592 - Få vist de produkter, som denne artikel refererer til.
Udvid alle | Skjul alle

Symptomer

Når en gruppepolitik forbyder brugen af Firewall til internetforbindelse (ICF) eller Deling af internetforbindelse (ICS), kan disse tjenester ikke fortsætte.

Løsning

Du kan løse problemet ved at anskaffe den nyeste servicepakke til Windows XP. Du finder flere oplysninger ved at klikke på nedenstående artikelnummer for at få vist artiklen i Microsoft Knowledge Base:
322389 Sådan anskaffes den nyeste servicepakke til Windows XP

Oplysninger om hotfix

Et understøttet hotfix er tilgængeligt fra Microsoft. Dette hotfix er dog kun beregnet til at afhjælpe det problem, der er beskrevet i denne artikel. Hotfixet må kun anvendes på de systemer, der har dette særlige problem. Dette hotfix testes muligvis yderligere. Hvis du ikke er alvorligt berørt af problemet, anbefales det, at du venter på den næste softwareopdatering, der indeholder dette hotfix.

Hvis hotfixet kan hentes, er dette angivet i et separat afsnit i toppen af denne artikel i Microsoft Knowledge Base. Hvis der ikke findes et afsnit om hentning af hotfixet i artiklen, kan du anskaffe hotfixet ved at kontakte Microsoft-kundesupport.

Bemærk! Hvis der opstår flere problemer, eller hvis der er behov for supplerende fejlfinding, er det muligvis nødvendigt at oprette en separat serviceanmodning. De sædvanlige supportomkostninger gælder for supplerende supportspørgsmål og -problemer, der ikke falder ind under det nævnte hotfix. Du finder en komplet liste over telefonnumre til Microsoft-kundesupport og oplysninger om, hvordan du opretter en serviceanmodning, på følgende Microsoft-websted:
http://support.microsoft.com/contactus/?ws=support
Bemærk! De sprog, som hotfixet er tilgængeligt på, er angivet i formularen til hentning af hotfixet. Hvis dit sprog ikke er angivet i formularen, betyder det, at hotfixet ikke er tilgængeligt på det pågældende sprog.

Filoplysninger

Den engelske udgave af denne programrettelse indeholder følgende eller nyere filattributter:
  Dato     Klokkeslæt  Version    Størrelse    Filnavn
  ----------------------------------------------------
  27-feb-02 14.01   5.1.2600.31 656.896  Userenv.dll
  27-feb-02 14.08   5.1.2600.31 453.120  Ipnathlp.dll
  27-feb-02 14.03   5.1.2600.31 148.992  Netman.dll
				

Workaround

Du kan omgå problemet ved ikke at anvende en gruppepolitik, der ikke tillader ICF eller ICS.

Status

Microsoft har bekræftet, at dette problem forekommer i de Microsoft-produkter, der er anført i starten af denne artikel. Problemet blev rettet første gang i Windows XP Service Pack 1.

Yderligere Information

ICF- eller ICS-tjenesterne skal fortsat køre, til trods for gruppepolitikken, så hvis politikken ændres, eller computeren flyttes til en anden del af domænet, hvor brugen af ICF eller ICS er tilladt, kan tjenesten modtage ændringen af politikken dynamisk.

Egenskaber

Artikel-id: 314592 - Seneste redigering: 30. december 2008 - Redigering: 3.1
Oplysningerne i denne artikel gælder:
 • Microsoft Windows XP Professional
Nøgleord: 
kbautohotfix kbhotfixserver kbqfe kbbug kbenv kbfix kbnetwork kbwinxpsp1fix KB314592

Send feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com