Internet-yhteyden jakamisen tai Internet-yhteyden palomuurin palvelut pysäyttävä toimialuekäytäntö

Artikkeleiden käännökset Artikkeleiden käännökset
Artikkelin tunnus: 314592 - Näytä tuotteet, joita tämä artikkeli koskee.
Laajenna kaikki | Kutista kaikki

Oire

Kun ryhmäkäytäntö estää Internet-yhteyden palomuurin (ICF) tai Internet-yhteyden jakamisen (ICS), nämä palvelut poistetaan käytöstä.

Ratkaisu

Voit ratkaista tämän ongelman hankkimalla Windows XP:n uusimman Service Pack -paketin. Saat lisätietoja napsauttamalla seuraavaa artikkelin numeroa, jolloin pääset lukemaan artikkelin Microsoft Knowledge Base -tietokannassa:
322389 Uusimman Windows XP Service Packin hankkiminen

Hotfix-korjauksen tiedot

Tuettu hotfix-korjaus on saatavana Microsoftilta. Tämä hotfix-korjaus on kuitenkin tarkoitettu korjaamaan vain tässä artikkelissa kuvattu ongelma. Asenna tämä hotfix-korjaus vain järjestelmiin, joissa ilmenee tämä tietty ongelma. Tämä hotfix-korjaus saatetaan testata vielä perusteellisemmin. Jos ongelma ei ole vakava, Microsoft suosittelee odottamaan seuraavaa ohjelmistopäivitystä, joka sisältää tämän hotfix-korjauksen.

Jos hotfix-korjaus on ladattavissa, tämän Knowledge Base -tietokannan artikkelin yläosassa on hotfix-latauksen saatavuudesta kertova osa. Jos kyseistä osaa ei ole, ota yhteyttä Microsoftin asiakaspalveluun ja tukeen, jotta saat hotfix-korjauksen.

Huomautus Saatat joutua luomaan erillisen palvelupyynnön, jos ilmenee muita ongelmia tai jos on tehtävä vianmääritystoimia. Tavalliset tukikustannukset pätevät lisäkysymyksiin ja ongelmiin, jotka eivät liity tähän tiettyyn hotfix-korjaukseen. Jos haluat tarkastella täydellistä luetteloa Microsoftin asiakaspalvelun ja tuen puhelinnumeroista tai luoda erillisen palvelupyynnön, käy seuraavassa Microsoftin WWW-sivustossa:
http://support.microsoft.com/contactus/?ws=support
Huomautus Hotfix-latauksen saatavuudesta kertovassa osassa näkyvät kieliversiot, joille hotfix-korjaus on saatavana. Jos et näe kieliversiotasi, hotfix-korjausta ei ole saatavana kyseiselle kieliversiolle.

Tiedostojen tiedot

Tämän ohjelmakorjauksen englanninkielisessä versiossa tulee olla seuraavat tai uudemmat tiedostomääritteet:
  Päiväys  Aika    Versio   Koko   Tiedostonimi
  ----------------------------------------------------
  27.2.2002 14:01 5.1.2600.31 656,896 Userenv.dll
  27.2.2002 14:08 5.1.2600.31 453,120 Ipnathlp.dll
  27.2.2002 14:03 5.1.2600.31 148,992 Netman.dll
				

Workaround

Voit kiertää ongelman olemalla käyttämättä käytäntöä, joka ei salli Internet-yhteyden palomuuria tai jakamista.

Tila

Microsoft on vahvistanut, että tämä ongelma esiintyy artikkelin alussa luetelluissa Microsoftin tuotteissa. Tämä ongelma korjattiin Windows XP Service Pack 1:ssä.

Enemmän tietoa

Internet-yhteyden palomuurin tai jakamisen palvelujen on oltava käynnissä ryhmäkäytännöstä huolimatta niin, että jos käytäntö muuttuu tai tietokone siirretään toimialueen sijaintiin, joka sallii Internet-yhteyden palomuurin tai jakamisen käyttämisen, palvelu voi vastaanottaa käytännön muutoksen dynaamisesti.

Ominaisuudet

Artikkelin tunnus: 314592 - Viimeisin tarkistus: 1. joulukuuta 2008 - Versio: 2.3
Artikkelin tiedot koskevat seuraavia tuotteita:
 • Microsoft Windows XP Professional
Hakusanat: 
kbautohotfix kbhotfixserver kbqfe kbbug kbenv kbfix kbnetwork kbwinxpsp1fix KB314592

Anna palautetta

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com