Domeinbeleid voor het beëindigen van het gebruik van ICS of ICF resulteert in het beëindigen van services

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 314592 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Wanneer een groepsbeleid het gebruik van de firewall voor Internet-verbindingen (ICF) of Internet-verbinding delen (ICS) verbiedt, kunnen deze services niet actief blijven.

Oplossing

U kunt dit probleem oplossen met het recentste servicepack voor Windows XP. Klik op het volgende artikelnummer, zodat het desbetreffende Microsoft Knowledge Base-artikel wordt weergegeven voor meer informatie:
322389 Het meest recente service pack voor Windows XP ophalen

Informatie over hotfixes

Een ondersteunde hotfix is beschikbaar bij Microsoft. Deze hotfix is echter alleen bedoeld als oplossing van het probleem dat in dit artikel wordt beschreven. Voer deze hotfix alleen uit op systemen waarop dit specifieke probleem zich voordoet. Deze hotfix moet mogelijk extra worden getest. Als u geen ernstige problemen ondervindt, raadt Microsoft u daarom aan te wachten op de volgende update waarin deze hotfix is opgenomen.

Als de hotfix kan worden gedownload, is aan het begin van dit Knowledge Base-artikel een sectie 'Hotfix kan worden gedownload' opgenomen. Als een dergelijke sectie niet aanwezig is, kunt u de hotfix aanvragen bij de klantondersteuning van Microsoft.

Opmerking Als er nog andere problemen optreden of als er oplossingen vereist zijn, moet u mogelijk een afzonderlijk serviceverzoek indienen. De normale ondersteuningskosten gelden voor extra ondersteuningsvragen die niet in aanmerking komen voor deze specifieke hotfix. Bezoek de volgende website van Microsoft voor een volledige lijst met telefoonnummers van de klantondersteuning van Microsoft of om een afzonderlijk serviceverzoek te maken:
http://support.microsoft.com/contactus/?ws=support
Opmerking Op het formulier 'Hotfix kan worden gedownload' zijn de talen vermeld waarvoor de hotfix beschikbaar is. Als uw taal daar niet bij staat, is de hotfix niet beschikbaar voor die taal.

Bestandsgegevens

De Engelstalige versie van deze correctie moet de volgende (of recentere kenmerken) bestandskenmerken hebben:
  Datum    Tijd  Versie      Grootte   Bestandsnaam
  ----------------------------------------------------
  27-Feb-02 14:01 5.1.2600.31 656,896 Userenv.dll
  27-Feb-02 14:08 5.1.2600.31 453,120 Ipnathlp.dll
  27-Feb-02 14:03 5.1.2600.31 148,992 Netman.dll
				

Workaround

U kunt dit probleem omzeilen door geen groepsbeleid te gebruiken dat ICF of ICS verbiedt.

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit probleem zich kan voordoen in de Microsoft-producten die aan het begin van dit artikel worden vermeld. In Windows XP Service Pack 1 is voor het eerst een correctie aangebracht voor dit probleem.

Meer informatie

De service ICF of ICS moet ondanks het groepsbeleid beschikbaar blijven, zodat bij een wijziging van het beleid of het verplaatsen van de computer naar een ander deel van het domein waarin ICF of ICS wel is toegestaan, de beleidswijziging dynamisch kan worden verwerkt door de service.

Eigenschappen

Artikel ID: 314592 - Laatste beoordeling: woensdag 31 december 2008 - Wijziging: 3.1
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Windows XP Professional
Trefwoorden: 
kbautohotfix kbhotfixserver kbqfe kbbug kbenv kbfix kbnetwork kbwinxpsp1fix KB314592

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com