Domenepolicy for å stoppe bruken av ICS, eller ICF stopper tjenester

Artikkeloversettelser Artikkeloversettelser
Artikkel-ID: 314592 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.
Vis alt | Skjul alt

Symptom

Når en gruppepolicy forhindrer bruken av brannmuren for Internett-tilkobling (ICF) eller deling av Internett-tilkobling (ICS), kan ikke disse tjenestene være på.

Løsning

Du løser dette problemet ved å få tak i den nyeste oppdateringspakken for Windows XP. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du klikke følgende artikkelnummer for å vise artikkelen i Microsoft Knowledge Base:
322389 Slik får du tak i den seneste oppdateringspakken for Windows XP

Informasjon om hurtigreparasjonen

En støttet hurtigreparasjon er tilgjengelig fra Microsoft. Denne hurtigreparasjonen løser bare det konkrete problemet som er beskrevet i denne artikkelen. Hurtigreparasjonen skal utelukkende brukes på systemer der dette problemet har oppstått. Hurtigreparasjonen kan bli gjenstand for ytterligere testing. Vi anbefaler derfor at du venter på neste programvareoppdatering som inneholder denne hurtigreparasjonen, med mindre dette problemet påvirker deg i stor grad.

Hvis hurtigreparasjonen er tilgjengelig for nedlasting, finnes delen Nedlasting av hurtigreparasjoner tilgjengelig øverst i denne Knowledge Base-artikkelen. Hvis denne delen ikke vises, kan du kontakte Microsofts kundeservice og kundestøtte for å få hurtigreparasjonen.

Obs!  Hvis det oppstår andre problemer i tillegg, eller hvis du trenger feilsøkingstips, kan det hende du må sende en separat forespørsel om dette. Vanlige kundestøttekostnader gjelder for ytterligere kundestøttespørsmål og problemer som ikke dekkes av denne oppdateringen. Hvis du vil ha en fullstendig liste over telefonnumre til Microsofts kundeservice og kundestøtte eller opprette en separat forespørsel om kundestøtte, kan du gå til følgende Microsoft-webområde:
http://support.microsoft.com/contactus/?ws=support
Obs!  Skjemaet Nedlasting av hurtigreparasjoner tilgjengelig viser språkene som hurtigreparasjonen er tilgjengelig for. Hvis du ikke ser språket ditt, er det fordi en hurtigreparasjon ikke er tilgjengelig for dette språket.

Filinformasjon

Den engelskspråklige versjonen av denne hurtigreparasjonen må ha følgende filattributter eller senere:
  Dato   Klokkeslett Versjon   Størrelse  Filnavn
  ----------------------------------------------------
  27.02.2002 14:01 5.1.2600.31 656 896 Userenv.dll
  27.02.2002 14:08 5.1.2600.31 453 120 Ipnathlp.dll
  27.02.2002 14:03 5.1.2600.31 148 992 Netman.dll
				

Workaround

Du kan omgå dette problemet ved å ikke bruke en gruppepolicy som ikke tillater ICF eller ICS.

Status

Microsoft har bekreftet at dette er et problem for Microsoft-produktene som er nevnt i begynnelsen av denne artikkelen. Denne feilen ble først rettet opp i Windows XP Service Pack 1.

Mer informasjon

ICF- eller ICS-tjenestene må fortsette å kjøre til tross for gruppepolicyen, slik at hvis policyen endres eller datamaskinen flyttes til en annen del av domenet som tillater bruk av ICF eller ICS, kan tjenestene motta policyendringen dynamisk.

Egenskaper

Artikkel-ID: 314592 - Forrige gjennomgang: 23. desember 2008 - Gjennomgang: 2.4
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
 • Microsoft Windows XP Professional
Nøkkelord: 
kbautohotfix kbhotfixserver kbqfe kbbug kbenv kbfix kbnetwork kbwinxpsp1fix KB314592

Gi tilbakemelding

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com