Log boek registratie in Windows XP Windows Installer inschakelen

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 314852 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Samenvatting

Dit artikel beschrijft de log boek registratie service register geactiveerd die Windows bevat voor de diagnose van problemen met betrekking tot de Windows Installer.

De registervermelding in dit artikel is geldig voor alle Windows-platforms.

Meer informatie

Windows Installer gebruikt de log boek registratie om te helpen bij het oplossen van problemen die zich voordoen kunnen bij het installeren van softwarepakketten. Nadat u de log boek registratie inschakelt, kunt u de installatie opnieuw proberen. Windows Installer de voortgang en de gegevens verzendt naar de map Temp.

De bestandsnaam van het nieuwe log boek variëren, maar de bestandsnaam begint met de letters 'msi' en eindigt met de extensie. log.

De locatie van het nieuwe log boek vinden in de map Temp, typt ucd % temp %bij de opdrachtprompt en druk op ENTER.

Ons Schakel log boek registratie van Windows Installer u hebt, Ga naar de "Dit voor mij oplossen"sectie. Als u liever zelf registratie van Windows Installer inschakelen zou, gaat u naar de "Dit probleem zelf oplossen"sectie.

Dit voor mij oplossen

Wilt in- of uitschakelen van log boek registratie automatisch Windows Installer, klikt u op deDit probleem oplossenkoppeling inschakelen of uitschakelen. Klik vervolgens opUitvoerenin deDownloaden van bestanddialoog venster kader en volg de stappen in deze wizard.

Deze tabel samenvouwenDeze tabel uitklappen
Log boek registratie van Windows Installer inschakelenLog boek registratie van Windows Installer uitschakelen
Dit probleem oplossen
Microsoft Fix it 50368
Dit probleem oplossen
Microsoft Fix it 50369


OpmerkingDeze wizard kan worden in het Engels. de automatische correctie werkt echter ook voor andere taal versies van Windows.

OpmerkingAls u niet op de computer waarop het probleem optreedt, kunt u de automatische correctie opslaan op een flash station of een CD en u kunt uitvoeren op de computer waarop het probleem optreedt.

Dit probleem zelf oplossen

Log boek registratie van Windows Installer inschakelen door de registervermeldingen toevoegen

BelangrijkDeze sectie, methode of taak bevat stappen voor het wijzigen van het register. Echter, kunnen ernstige problemen optreden als u het register onjuist bewerkt. Zorg ervoor dat u deze zorgvuldig uitvoert stappen. Voor extra bescherming, back-up van het register voordat u aanbrengt wijzigingen. Vervolgens kunt u het register herstellen als er een probleem optreedt. Voor meer informatie over back-up en terugzetten van het register, klikt u op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base:
322756Back-up en terugzetten van het register in Windows

Start Register-Editor (Regedt32. exe) en maak het volgende pad en de sleutels in het register:
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Policies\Microsoft\Windows\Installer

Reg_SZ: registratie
Waarde: voicewarmup
De letters in het waarde veld zijn de opties die beschikbaar zijn voor gebruik met log boek registratie van Windows Installer. U kunt de opties in willekeurige volg orde. Elke optie schakelt een specifieke log boek modus. Voor MSI versie 1. 1 is de functie van elke optie als volgt:
v-Uitgebreide uitvoer
oBerichten uit-van-schijf ruimte
Ik heb-Statusberichten
c-Initiële UI-parameters
e-Alle foutberichten
w-Niet-onherstelbare waarschuwingen
een-Opstarten van acties
r-Actiespecifieke records
mOut-geheugen of kritieke informatie
u-Aanvragen van gebruikers
p-Terminal eigenschappen
+-Toevoegen aan bestaand bestand
!-Elke regel naar het log boek doorsturen

*-Joker teken, aan te melden alle gegevens, met uitzondering van devoptie. Op te nemen devoptie, opgeven* v.
Het verdient aanbeveling gebruik te maken van deze service alleen voor probleemoplossing. Afmonstering ingeschakeld, maakt een nieuw bestand MSI telkens wanneer u het onderdeel Software in het Configuratie scherm. Deze activiteit van nadelige invloed op systeem prestaties en schijf ruimte.

Log boek registratie van Windows Installer inschakelen met Groepsbeleid wijzigen

Log boek registratie inschakelen door aanpassing van de desbetreffende organisatie-eenheid (OU) of Groepsbeleid van Active Directory kunt u Groepsbeleid:
  1. Klik opStart, en klik vervolgens opUitvoeren.
  2. In deOpenvak, typgpedit. mscStart de Groepsbeleid-Editor.
  3. VouwComputer configuratie, vouwAdministratieve Sjablonen, vouwWindows-onderdelen, en klik vervolgens opWindows Installer.
  4. Dubbel klik opLog boek registratie, en klik vervolgens opIngeschakeld.
  5. In deLog boek registratievak, geeft u de opties voor wat u wilt vast leggen. Het log boek bestand, MSI, weer gegeven in de map Temp van het systeemvolume.
Raadpleeg Windows Help voor meer informatie over log boek registratie van MSI. Help zoeken met het woord "msi registratie' en klik vervolgens op de"opties beheren voor onderwerp van computers via Groepsbeleid'.

Eigenschappen

Artikel ID: 314852 - Laatste beoordeling: maandag 26 september 2011 - Wijziging: 3.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Windows XP Home Edition
  • Microsoft Windows XP Professional
  • Microsoft Windows XP Professional x64 Edition
Trefwoorden: 
kbmsifixme kbfixme kbenv kbinfo kbmt KB314852 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:314852

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com