Cd-rom mogelijk niet automatisch gestart in Windows XP

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 314855 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Zie voor een Microsoft Windows 2000-versie van dit artikel:173584.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Wanneer u een cd-rom in het cd-rom- of DVD-rom-station plaatst, de cd-rom niet automatisch uitgevoerd.

Oorzaak

Het bestand Autorun inf en de programma's die het bestand Autorun uitgevoerd mogelijk niet uitgevoerd als u bent aangemeld bij Windows XP als een gebruiker zonder Hoofdgebruiker of beheerder rechten.

Standaard worden alleen gebruikers die zijn aangemeld bij Windows XP met de Hoofdgebruiker of Beheerders rechten zijn toegestaan om software te installeren. In Windows XP bestanden met de extensie. inf worden beschouwd als bestanden met installatie gegevens. Als gevolg daarvan het bestand Autorun inf niet uitgevoerd als u geen Administrator of hoofd gebruikers rechten.

Oplossing

Dit probleem wilt omzeilen, moet u zich aanmelden bij Windows XP als een Hoofdgebruiker of beheerder.

Meer informatie

Wanneer u een cd-rom wordt waar genomen, aan Windows XP gemeld dat een nieuw volume is beschikbaar en wordt het station gecontroleerd voor een bestand Autorun inf. Een gebruiker die geen Hoofdgebruiker of beheerder wordt gevraagd met een 'Programma als andere gebruiker installeren' berichten wanneer de cd-rom automatisch wordt verwerkt.

Eigenschappen

Artikel ID: 314855 - Laatste beoordeling: maandag 28 februari 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Windows XP Home Edition
  • Microsoft Windows XP Professional
Trefwoorden: 
kbenv kbprb kbsecurity kbsetup kbmt KB314855 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:314855

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com