ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ: Εγκατάσταση του προγράμματος-πελάτη των υπηρεσιών Terminal Services στα Windows 2000

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 314894 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Αυτό το άρθρο, στο παρελθόν ήταν δημοσιευμένο με αριθμό GR314894
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Περίληψη

Αυτό το άρθρο περιγράφει βήμα προς βήμα τον τρόπο εγκατάστασης του προγράμματος-πελάτη των υπηρεσιών Windows Terminal Services σε υπολογιστές που λειτουργούν με Windows 2000.

Δημιουργία δισκέτας προγράμματος-πελάτη των υπηρεσιών Terminal ServicesΓια να δημιουργήσετε μια δισκέτα προγράμματος-πελάτη:
 1. Κάντε κλικ στο μενού Έναρξη (Start), τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού στην επιλογή Προγράμματα (Programs), στη συνέχεια στην επιλογή Εργαλεία διαχείρισης (Administrative Tools) και κατόπιν κάντε κλικ στην επιλογή Πρόγραμμα δημιουργίας προγράμματος-πελάτη υπηρεσιών τερματικού (Terminal Services Client Creator).
 2. Στο παράθυρο διαλόγου Create Installation Disk(s), κάντε κλικ στην έκδοση της δισκέτας προγράμματος-πελάτη που θέλετε να δημιουργήσετε και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί OK.
 3. Τοποθετήστε μια δισκέτα και κατόπιν κάντε κλικ στο κουμπί OK. Δημιουργήσατε μια δισκέτα προγράμματος-πελάτη των υπηρεσιών Terminal Services. Στην επόμενη διαδικασία, θα χρησιμοποιήσετε αυτήν τη δισκέτα για να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα-πελάτη των υπηρεσιών Terminal Services σε έναν υπολογιστή-πελάτη υπηρεσιών Terminal Services.

Εγκατάσταση προγράμματος-πελάτη των υπηρεσιών Τerminal Services 32 bitΓια να εγκαταστήσετε ένα πρόγραμμα-πελάτη των υπηρεσιών Terminal Services 32 bit, κάντε τα εξής:
 1. Τοποθετήστε τη δισκέτα του προγράμματος-πελάτη υπηρεσιών Terminal Services στη μονάδα δισκέτας του υπολογιστή-πελάτη.
 2. Κάντε διπλό κλικ στο αρχείο Setup.exe στη δισκέτα του προγράμματος-πελάτη υπηρεσιών Terminal Services. Διαβάστε τις πληροφορίες στο παράθυρο διαλόγου Terminal Services Client installation program και κατόπιν κάντε κλικ στο κουμπί Continue.
 3. Στο παράθυρο διαλόγου Name and Organization, πληκτρολογήστε το όνομά σας και κατόπιν κάντε κλικ στο κουμπί OK.
 4. Επαληθεύστε το όνομα και την εταιρεία σας κάνοντας κλικ στο κουμπί OK ή κάντε κλικ στο κουμπί Change για να κάνετε τυχόν διορθώσεις.
 5. Στο παράθυρο διαλόγου License Agreement, διαβάστε τη συμφωνία και κατόπιν κάντε κλικ στο κουμπί I Agree.
 6. Στο παράθυρο διαλόγου Terminal Services Client Setup, ξεκινήστε την εγκατάσταση και κατόπιν κάντε κλικ στο μεγάλο κουμπί.
 7. Για να εγκαταστήσετε το λογισμικό προγράμματος-πελάτη για όλους τους χρήστες, κάντε κλικ στο κουμπί Yes. Για να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα-πελάτη μόνο για τον τρέχοντα χρήστη, κάντε κλικ στο κουμπί No.
 8. Στο παράθυρο διαλόγου Terminal Services Client Setup, κάντε κλικ στο κουμπί OK για να αρχίσει η εγκατάσταση.
 9. Όταν σας ζητηθεί, αφαιρέστε την πρώτη δισκέτα του προγράμματος-πελάτη των υπηρεσιών Terminal Services, τοποθετήστε τη δεύτερη δισκέτα και κατόπιν κάντε κλικ στο κουμπί OK.
 10. Όταν ειδοποιηθείτε ότι η εγκατάσταση του προγράμματος-πελάτη των υπηρεσιών Terminal Services ολοκληρώθηκε με επιτυχία, κάντε κλικ στο κουμπί OK.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 314894 - Τελευταία αναθεώρηση: Παρασκευή, 20 Φεβρουαρίου 2004 - Αναθεώρηση: 3.1
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Windows 2000 Professional Edition
 • Microsoft Windows 2000 Server
Λέξεις-κλειδιά: 
kbhowto kbhowtomaster kbtool kbnetwork KB314894

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com