Undermappar är alltid tillgängliga offline

Artikelöversättning Artikelöversättning
Artikel-id: 314918 - Visa produkter som artikeln gäller.
Visa alla | Dölj alla

Symptom

Om du använder Offlinefiler kan du inte välja att synkronisera endast den aktuella mappen men inte undermapparna (detta motsvarar alternativet Nej, gör endast den här mappen tillgänglig offline i dialogrutan Bekräfta offlineundermappar) om du har dirigerat om mappen Mina dokument till en nätverksplats. Oavsett vilket alternativ du använder görs undermapparna tillgängliga offline.

Lösning

Lös problemet genom att hämta den senaste Service Pack-versionen för Windows XP. Om du vill veta mer klickar du på följande artikelnummer och läser artikeln i Microsoft Knowledge Base:
322389 Skaffa den senaste Service Pack-versionen för Windows XP

Information om snabbkorrigeringen

En snabbkorrigering som stöds är tillgänglig från Microsoft. Den är emellertid endast avsedd att åtgärda det problem som beskrivs i artikeln. Använd den bara på datorer där detta problem uppstår. Snabbkorrigeringen kan komma att testas igen. Om ditt arbete inte störs alltför mycket av detta problem, rekommenderar vi att du väntar på nästa programuppdatering som innehåller den här snabbkorrigeringen.

Om snabbkorrigeringen är tillgänglig för hämtning anges detta högst upp i denna artikel. Annars kontaktar du Microsoft Support för att få snabbkorrigeringen.

Obs! Om det uppstår ytterligare problem eller krävs felsökning, måste du kanske skapa en särskild serviceförfrågan. Normala supportavgifter tas ut för ytterligare supportfrågor och problem som inte gäller den aktuella snabbkorrigeringen. En fullständig lista över telefonnummer till Microsoft Support finns på följande Microsoft-webbplats:
http://support.microsoft.com/contactus/?ws=support
Obs! Samtliga språk som snabbkorrigeringen är tillgänglig för visas i en lista. Om ditt språk inte finns med i listan beror det på att ingen snabbkorrigering är tillgänglig för språket.

Filinformation

Den engelska versionen av denna korrigeringsfil ska ha följande filattribut (eller senare):
  Datum     Tid  Version   Storlek   Filnamn
  ---------------------------------------------------
  13-jan-2002 18:07 5.1.2600.27 310 272 Cscui.dll
				

Status

Microsoft har bekräftat att detta är ett problem i Microsoft-produkterna som nämns i början av denna artikel. Detta problem åtgärdades först i Windows XP Service Pack 1.

Egenskaper

Artikel-id: 314918 - Senaste granskning: den 23 december 2008 - Revision: 1.5
Informationen i denna artikel gäller:
 • Microsoft Windows XP Home Edition
 • Microsoft Windows XP Professional Edition
Nyckelord: 
kbautohotfix kbhotfixserver kbqfe kbbug kbfix kbqfe kbshell kbwinxpsp1fix KB314918

Ge feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com