U kunt geen DHCP-configuratie na een geslaagde verificatie ontvangen

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 314994 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Nadat u hebt verbinding met een domeincontroller met behulp van een Extensible Authentication Protocol over LAN (EAPOL) / 802. 1X-verbinding mogelijk niet ontvangen van DHCP (Dynamic Host Configuration Protocol) instellingen van de DHCP-server.

Oorzaak

Dit probleem kan optreden omdat het stuur programma voor 802. 1X TCP/IP-pakketten asynchroon verwerkt. De EAPOL-sleutel pakketten moeten echter synchroon worden verwerkt. Als de pakketten EAPOL-toets volg orde worden verwerkt, worden ze genegeerd. Als gevolg hiervan, zelfs als een geslaagde verificatie met de domeincontroller wordt u mogelijk niet kunnen DHCP-configuratie-instellingen ontvangen.

Oplossing

Dit probleem kunt oplossen, verkrijgen van het meest recente servicepack voor Windows XP. Voor meer informatie klikt u op het volgende artikelnummer om het artikel in de Microsoft Knowledge Base:
322389Het meest recente Windows XP Service Pack ophalen

Informatie over hotfixes

Een ondersteunde hotfix is beschikbaar bij Microsoft. Deze hotfix is echter bedoeld om alleen het probleem dat in dit artikel wordt beschreven. Deze hotfix alleen uit op systemen waarop dit specifieke probleem zich voordoet. Deze hotfix moet wellicht extra worden getest. Als u geen ernstige problemen ondervindt, is het daarom raadzaam te wachten op de volgende update waarin deze hotfix is opgenomen.

Als de hotfix kan gedownload worden, is er een sectie 'Hotfix gedownload' aan het begin van dit Knowledge Base-artikel. Als deze sectie niet wordt weer gegeven, neem u contact op met Microsoft Customer Service and Support om de hotfix te verkrijgen.

OpmerkingAls u nog andere problemen optreden of als er oplossingen vereist zijn, moet u mogelijk een afzonderlijk service verzoek indienen. De normale ondersteunings kosten blijven gelden voor extra ondersteunings vragen die niet in aanmerking voor deze specifieke hotfix komen. Voor een volledige lijst met telefoonnummers van Microsoft Customer Service and Support of een afzonderlijk service verzoek maken, gaat u naar de volgende Microsoft-website:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
OpmerkingHet formulier 'Hotfix downloaden beschikbaar' wordt weer gegeven de talen waarvoor de hotfix beschikbaar is. Als uw taal niet wordt weer gegeven, is omdat een hotfix niet voor die taal beschikbaar.

Bestandsinformatie

De Engelstalige versie van deze correctie moet de volgende bestands ken merken of hoger:
  Date     Time  Version   Size   File name
  ----------------------------------------------------
  20-Dec-2001 18:13 5.1.2600.26 184,320 Wzcsvc.dll
				

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit is een probleem in de Microsoft-producten die aan het begin van dit artikel worden vermeld.In Windows XP Service Pack 1 werd voor het eerst een correctie aangebracht voor dit probleem.

Meer informatie

Deze update voor Windows XP wijzigt de 802. 1X-stuur programma zodanig dat elk ontvangen pakket verwerkt voordat het wordt gelezen de volgende dia. Dit zorgt ervoor dat wanneer de clientverificatie is gelukt, EAPOL-sleutel pakketten worden correct geïntroduceerd om het stuur programma.

Eigenschappen

Artikel ID: 314994 - Laatste beoordeling: zondag 27 februari 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Windows XP Professional
Trefwoorden: 
kbautohotfix kbhotfixserver kbqfe kbbug kbfix kbnetwork kbwinxpsp1fix kbmt KB314994 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:314994

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com