Αναγν. άρθρου: 315265 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.

Για να συνεχίσετε τη λήψη των ενημερωμένων εκδόσεων ασφαλείας για τα Windows, βεβαιωθείτε ότι εκτελείτε τα Windows XP με Service Pack 3 (SP3). Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην τοποθεσία Web της Microsoft: Η υποστήριξη λήγει για ορισμένες εκδόσεις των Windows
Για την έκδοση Microsoft Windows 2000 αυτού του άρθρου, ανατρέξτε στην ενότητα 156571.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Περίληψη

Το Chkdsk (Chkdsk.exe) είναι ένα εργαλείο γραμμής εντολών που ελέγχει τους τόμους στη μονάδα σκληρού δίσκου για τυχόν προβλήματα. Το εργαλείο προσπαθεί να επιδιορθώσει τυχόν προβλήματα που εντοπίζει. Για παράδειγμα, η εντολή Chkdsk μπορεί να επιδιορθώσει προβλήματα που σχετίζονται με κατεστραμμένους τομείς, χαμένα συμπλέγματα, επικαλυπτόμενα αρχεία και σφάλματα καταλόγου. Για να χρησιμοποιήσετε το Chkdsk, πρέπει να συνδεθείτε ως διαχειριστής ή ως μέλος της ομάδας Administrators.

Μπορείτε επίσης να εκτελέσετε το Chkdsk από τον υπολογιστή μου ή από την Εξερεύνηση των Windows.

Πώς μπορείτε να εκτελέσετε το Chkdsk

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
2683283
Σημειώσεις
  • Το Chkdsk απαιτεί αποκλειστική πρόσβαση σε έναν τόμο, όταν εκτελείται. Επομένως, εάν ένα ή περισσότερα από τα αρχεία είναι ανοιχτά στο δίσκο που θέλετε να ελέγξετε, η εντολή Chkdsk σάς ζητά να προγραμματίσετε την εξέταση δίσκου για την επόμενη φορά που θα επανεκκινήσετε τον υπολογιστή σας.
  • Η εντολή Chkdsk μπορεί να διαρκέσει πολύ χρόνο για να εκτελέσετε, ανάλογα με την thenumber των αρχείων και φακέλων, το μέγεθος του τόμου, οι επιδόσεις του δίσκου, andavailable πόροι συστήματος, όπως ο επεξεργαστής και μνήμη.
  • Η εντολή Chkdsk δεν μπορεί να αναφέρει με ακρίβεια πληροφορίες στην ανάγνωση-onlymode.

Πώς μπορείτε να εκτελέσετε το Chkdsk στη γραμμή εντολών

Κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση/απόκρυψη λύση

Πώς μπορείτε να εκτελέσετε το Chkdsk από τον υπολογιστή μου ή από την Εξερεύνηση των Windows

Κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση/απόκρυψη λύση

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 315265 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2013 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Windows XP Home Edition
  • Microsoft Windows XP Professional
  • Microsoft Windows XP Professional x64 Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbhowto kbacwsurvey kbenv kbinfo kbsetup kbmt KB315265 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 315265

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com