Το πρόγραμμα Εγκατάστασης (Setup) των Windows XP σταματά να ανταποκρίνεται ("κολλάει") στη διάρκεια της φάσης "Προετοιμασία εγκατάστασης" (Preparing Installation)

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 315323 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Αυτό το άρθρο, στο παρελθόν ήταν δημοσιευμένο με αριθμό GR315323
Σημαντικό Αυτό το άρθρο περιέχει πληροφορίες που σας δείχνουν τον τρόπο μείωσης των ρυθμίσεων ασφαλείας ή τον τρόπο απενεργοποίησης των δυνατοτήτων ασφαλείας ενός υπολογιστή. Μπορείτε να κάνετε αυτές τις αλλαγές για να αντιμετωπίσετε ένα συγκεκριμένο ζήτημα. Πριν να κάνετε αυτές τις αλλαγές, συνιστάται να εκτιμήσετε τους κινδύνους που σχετίζονται με την εφαρμογή αυτού του εναλλακτικού τρόπου αντιμετώπισης στο συγκεκριμένο περιβάλλον. Εάν εφαρμόσετε αυτόν τον εναλλακτικό τρόπο αντιμετώπισης, λάβετε τα κατάλληλα πρόσθετα μέτρα για την προστασία του συστήματός σας.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Όταν προσπαθείτε να αναβαθμίσετε τον υπολογιστή σας που βασίζεται σε Microsoft Windows 98, Microsoft Windows 98 Δεύτερη Έκδοση ή Microsoft Windows Millennium (Me), το πρόγραμμα Εγκατάστασης (Setup) ενδέχεται να σταματήσει να ανταποκρίνεται ("κολλάει") στη διάρκεια της φάσης "Προετοιμασία εγκατάστασης" (Preparing installation). Επιπλέον, το πρόγραμμα Εγκατάστασης (Setup) ενδέχεται να κάνει επανεκκίνηση έπειτα από μεγάλο διάστημα φαινομενικής αδράνειας.

Αιτία

Αυτή η συμπεριφορά μπορεί να παρουσιαστεί, εάν είναι εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας προγράμματα εντοπισμού ιών.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Προειδοποίηση Αυτός ο εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης ενδέχεται να καταστήσει τον υπολογιστή σας ή το δίκτυό σας πιο ευάλωτο σε επιθέσεις από κακόβουλους χρήστες ή επιβλαβές λογισμικό, όπως οι ιοί. Αυτός ο εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης δεν συνιστάται, αλλά παρέχονται οι σχετικές πληροφορίες, ώστε να έχετε τη δυνατότητα να τον εφαρμόσετε κατά την κρίση σας. Χρησιμοποιήστε αυτόν τον εναλλακτικό τρόπο αντιμετώπισης με δική σας ευθύνη.

Σημείωση Έχει σχεδιαστεί ένα πρόγραμμα εντοπισμού ιών, για να σας βοηθήσει να προστατεύσετε τον υπολογιστή σας από ιούς. Δεν πρέπει να κάνετε λήψη ή να ανοίγετε αρχεία από προελεύσεις που δεν εμπιστεύεστε, να επισκέπτεστε τοποθεσίες Web που δεν εμπιστεύεστε ή να ανοίγετε συνημμένα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όταν είναι απενεργοποιημένο το πρόγραμμα αντιμετώπισης ιών.

Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τους ιούς υπολογιστών, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
129972 Ιοί υπολογιστών: περιγραφή, πρόληψη και αποκατάσταση
Για την επίλυση αυτού του ζητήματος, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
  1. Ακυρώστε το πρόγραμμα Εγκατάστασης (Setup) των Windows XP, για να επαναφέρετε το λειτουργικό σύστημα Windows 98, Windows 98 Δεύτερη Έκδοση ή Windows Me.
  2. Απενεργοποιήστε ή απεγκαταστήστε το πρόγραμμα εντοπισμού ιών. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτήν τη διαδικασία, ανατρέξτε στην τεκμηρίωση του προγράμματος ή μεταβείτε στην τοποθεσία Web του κατασκευαστή λογισμικού εντοπισμού ιών.
  3. Εκτελέστε ξανά το πρόγραμμα Εγκατάστασης (Setup) των Windows XP, για να εγκαταστήσετε τα Windows XP.

Περισσότερες πληροφορίες

Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο αντιμετώπισης προβλημάτων που αφορούν συγκεκριμένα ζητήματα του προγράμματος Εγκατάστασης (Setup) των Windows XP, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
310064 Τρόπος αντιμετώπισης προβλημάτων Εγκατάστασης των Windows XP κατά την αναβάθμιση από Windows 98 ή Windows Me
Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα Εγκατάστασης (Setup) των Windows XP, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
306824 Σημειώσεις έκδοσης για το πρόγραμμα Εγκατάστασης (Setup) των Windows XP που περιέχονται στο αρχείο Home.txt
Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο προετοιμασίας για αναβάθμιση του υπολογιστή σας από Windows 98 ή Windows Millennium Edition σε Windows XP, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
316639 Τρόπος προετοιμασίας για αναβάθμιση των Windows 98 ή των Windows Millennium Edition σε Windows XP
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Norton AntiVirus ή για να επικοινωνήσετε με τη Symantec Corporation, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Symantec στο Web (στα αγγλικά):
http://www.symantec.com/techsupp
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το λογισμικό εντοπισμού ιών McAfee ή για να επικοινωνήσετε με τη McAfee, μεταβείτε στην ακόλουθη τοποθεσία της McAfee.com στο Web (στα αγγλικά):
http://www.mcafee.com/us/?
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Inoculan, InoculateIT ή το eTrust Antivirus ή για να επικοινωνήσετε με την εταιρεία Computer Associates, μεταβείτε στην ακόλουθη τοποθεσία της Computer Associates στο Web (στα αγγλικά):
http://support.ca.com/Download/virussig.html
Η Microsoft παρέχει πληροφορίες επικοινωνίας με άλλους κατασκευαστές, για να σας βοηθήσει να βρείτε τεχνική υποστήριξη. Αυτές οι πληροφορίες επικοινωνίας μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Η Microsoft δεν εγγυάται την ακρίβεια αυτών των πληροφοριών επικοινωνίας με άλλους κατασκευαστές.

Τα προϊόντα άλλων κατασκευαστών που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο έχουν κατασκευαστεί από εταιρείες ανεξάρτητες από τη Microsoft. Η Microsoft δεν παρέχει καμία εγγύηση, σιωπηρή ή άλλη, όσον αφορά τις επιδόσεις ή την αξιοπιστία αυτών των προϊόντων.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 315323 - Τελευταία αναθεώρηση: Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2007 - Αναθεώρηση: 4.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Windows XP Home Edition
  • Microsoft Windows XP Professional
Λέξεις-κλειδιά: 
kbprb ocsso KB315323

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com