Модемът не работи след надграждане до Windows XP компютър Hewlett Packard павилион

Преводи на статии Преводи на статии
ID на статията: 315342 - Преглед на продукти, за които се отнася тази статия.
Разгъване на всички | Сгъване на всички

На тази страница

Симптоми

След като сте надстройка си павилион на Hewlett-Packard (HP) компютър на Microsoft Windows XP, модемът няма да може да работи.

Причина

Това поведение възниква, когато Windows XP не може да открие модем. По-конкретно това се случва, когато надстройвате някои модели на HP Павилион компютър, които са оборудвани с модем на базата на Рокуел чип набор реплики.

Разрешение

За да заобиколите този проблем, използвайте някой Препоръчано от следните методи.

Метод 1: Инсталиране на генерични драйвера на модема

 1. Деинсталиране на модема. За да направите това, изпълнете следните стъпки:
  1. Щракнете върху Старт, щракнете с десния бутон на Моя компютъри след това изберете свойства Препоръчано от контекстното меню, което се появява.
  2. Щракнете върху раздела хардуер и след това щракнете върху диспечер на устройствата.
  3. Разгънете модеми, щракнете с десния бутон на модема, който се показва и след това щракнете върху деинсталиране в контекстното меню, което се появява.
  4. В диалоговия прозорец Потвърждаване на отстраняване на устройството щракнете върху OK.
  5. В менюто файл щракнете върху изходи след това щракнете върху OK , за да затворите диалоговия прозорец Свойства на системата .
 2. Поставете компактдиска на Windows XP в компютъра на CD-ROM или DVD-ROM устройство.
 3. Щракнете върху Старти след това щракнете върху Контролен панел.
 4. Щракнете върху Превключване в Класически изглед Препоръчано от въздуха Ако класически изглед Препоръчано от въздуха не е вече разрешен.
 5. Щракнете двукратно върху Телефон и модем опции, щракнете върху раздела модеми и след това щракнете върху Добави.
 6. Щракнете, за да изберете Не откривам моя модем; Непременно изберете го Препоръчано от списъка отметка в квадратчето и после щракнете върху напред.
 7. Щракнете върху Стандартен 56000 bps модеми след това щракнете върху напред.
 8. Изберете който искате модема към комуникационния порт Използвайте (избор Комуникационния порт 2 (COM2) Ако е наличен), и след това щракнете върху напред.
 9. Щракнете върху край , за да завършите инсталирането на модема.

Метод 2: Премахнете модема, преди да надстроите с Windows XP

Деинсталирайте модема, преди да надстроите вашия компютър с Windows XP. По време на инсталирането на Windows XP модемът ще бъдат открити и подходящо драйвер Препоръчано от друг разработчик.

Метод 3: Инсталиране на нов модем

Ако Windows XP не може да открие модема, може да се наложи да инсталирате различни модем.

За информация за това как да се свържете с производители на хардуер на компютъра, щракнете върху подходящо номер на статия в следния външен списък на статия в база знания на Microsoft:
65416 Хардуер и софтуер на трети лица информация за връзка, A-K

60781 Хардуер и софтуер на трети лица информация за връзка, L-P

60782 Хардуер и софтуер на трети лица информация за връзка, Q-Z

Метод 4: инсталираща назначена програма на Windows 2000 модем водача Препоръчано от Hewlett Packard

Други контакт информацията, включена в тази статия е предоставя ви помогне да намерите техническа разширена поддръжка, имате нужда. Този контакт информация е обект на промяна без предизвестие. Microsoft по никакъв начин гаранции точността на тази информация за контакт на трети лица.

След upgrading към Windows XP някои модели на Hewlett Packard павилион не са модем драйвер Препоръчано от друг разработчик. Това е идентифициран на модели 8495, 8595c и 4540.

Следните устройството може да се появи под "Други устройства" в устройството Управител:
Просто комуникация PCI контролер
Има драйвер Препоръчано от друг разработчик за Windows 2000 на разположение на Хюлет Пакард сайт за модем Въртоп, които могат да предоставят функционалност на системата. Изтегляне на Windows 2000 водача Препоръчано от следния Hewlett Packard уеб сайт:
http://h10025.www1.HP.com/ewfrf/WC/softwareDownloadIndex?LC=EN&cc=US&DLC=EN&Lang=EN&softwareitem=pv510en
Забележка: този драйвер Препоръчано от друг разработчик е за използване с Windows 2000 само и не се поддържа Препоръчано от Hewlett Packard. За инсталации инструкции моля вижте ръководството Препоръчано от инсталиране на драйвери на Microsoft за Windows 2000, на уебсайт.
 1. След като изтеглянето завърши, следвайте инструкциите предоставена на уеб сайта да извлечете файловете в папката по подразбиране.
 2. Отворете Диспечера на устройствата и щракнете двукратно върху PCI просто комуникация Контролер.
 3. В раздела драйвер Препоръчано от друг разработчик изберете Актуализиране на драйвера и завършване на съветника за актуализиране на хардуер, насочване на съветника за папката, в която извлечени драйвера. Може да получите бърз статичен че този драйвер Препоръчано от друг разработчик не е тестван и не е сертифициран като съвместими с Windows XP. Продължете с инсталирането на драйвера.
 4. Рестартирайте компютъра и след това тествайте модема.

Допълнителна информация

Въпреки, че много компютри HP Pavilion отговаря на минималните системни изисквания за Windows XP, може да искате да се определи, ако моделът е бил тествани за проблеми със съвместимостта, преди да надстроите до Windows XP.

За допълнително за този проблем, Намерете следния сайт на HP:
http://h10025.www1.HP.com/ewfrf/WC/softwareDownloadIndex?LC=EN&cc=US&DLC=EN&Lang=EN&softwareitem=pv510en
Microsoft предоставя на трети лица информация за контакт да ви помогне да намерите техническа разширена поддръжка. Тази информация за контакт може да се промени без предупреждение. Microsoft не гарантира точността на тази трета страна контакт информация.

Други продукти, които са в тази статия, са произведени Препоръчано от фирми, които са независими Препоръчано от Microsoft. Microsoft не дава никакви гаранции, подразбиращи се или по друг начин, относно изпълнението или изправността на тези продукти.

Свойства

ID на статията: 315342 - Последна рецензия: 09 януари 2013 г. - Редакция: 1.0
Важи за:
 • Microsoft Windows XP Home Edition
 • Microsoft Windows XP Professional
Ключови думи: 
kbhardware kbprb kbsetup kbmt KB315342 KbMtbg
Machine-translated Article
ВАЖНО: Тази статия е преведена от софтуер за машинен превод на Microsoft, а не от човек преводач. Microsoft ви предлага както статии, преведени от хора, така и статии, преведени машинно, за да може да имате достъп на своя език до всички статии в нашата База знания. Обаче една статия, преведена машинно, невинаги е точна. Тя може да съдържа грешки в речниковия състав, синтаксиса или граматиката, точно както чужденец прави грешки, когато говори на вашия език. Microsoft не носи отговорност за каквито и да било неточности, грешки или вреди, предизвикани от неправилен превод на съдържанието или използването му от нашите клиенти. Освен това Microsoft често актуализира софтуера за машинен превод.
Щракнете тук, за да видите версия на тази статия на английски: 315342

Изпратете обратна информация

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com