Az üdvözlőképernyő vagy a gyors felhasználóváltás engedélyezésekor hibaüzenet jelenik meg

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 315347 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A jelenség

Amikor a Felhasználói fiókok eszközzel megkísérli engedélyezni az üdvözlőképernyőt vagy a gyors felhasználóváltást, a következő üzenet jelenhet meg:
A NetWare ügyfélszolgáltatások kikapcsolta az üdvözlőképernyőt és a gyors felhasználóváltást. Ezen lehetőségek visszaállításához el kell távolítania a NetWare ügyfélszolgáltatásokat.

Oka

A Netware ügyfélszolgáltatás és a Novell Client alkalmazás nem kompatibilis az üdvözlőképernyővel és a gyors felhasználóváltási funkcióval.

A megoldás

A probléma megoldásához végezze el az alábbi lépéseket. Megjegyzés: Ha egy Novell rendszerű hálózaton kell dolgoznia, és szüksége van a Netware ügyfélszolgáltatásra vagy a Novell Client alkalmazásra, akkor nem használhatja a Windows XP üdvözlőképernyőjét és gyors felhasználóváltási funkcióját.
 1. A Novell Client alkalmazás használata esetén a szolgáltatás eltávolításáról a Novell alábbi támogatási webhelyén tájékozódhat:
  http://support.novell.com
 2. A Vezérlőpult klasszikus nézetében kattintson duplán a Hálózati kapcsolatok ikonra. Kategórianézetben kattintson a Hálózati és internetes kapcsolatok, majd a Hálózati kapcsolatok hivatkozásra.
 3. Kattintson a jobb gombbal az egyes kapcsolatokra, majd kattintson a helyi menü Tulajdonságok parancsára.
 4. Az egyes helyi kapcsolatok Általános lapján jelölje ki a Netware ügyfélszolgáltatás elemet, majd kattintson az Eltávolítás gombra.
 5. A Telefonos kapcsolat - tulajdonságok párbeszédpanelen kattintson a Hálózat fülre, jelölje ki a Netware ügyfélszolgáltatás elemet, majd kattintson az Eltávolítás gombra.
 6. Indítsa újra a számítógépet.
 7. Kattintson duplán a Vezérlőpulton található Felhasználói fiókok ikonra.
 8. A Válasszon feladatot csoportban kattintson A felhasználók be- és kijelentkezési módjának megváltoztatása hivatkozásra.
 9. Jelölje be a kívánt be- és kijelentkezési beállításra vonatkozó jelölőnégyzetet (Az üdvözlőképernyő használata, illetve A gyors felhasználóváltás használata).

További információ

A gyors felhasználóváltásról a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
294737 A Gyors felhasználóváltás szolgáltatás architektúrája (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
A cikkben említett, külső gyártóktól származó termékek a Microsofttól független gyártók termékei, melyek teljesítményére és megbízhatóságára a Microsoft sem törvényi, sem másféle garanciát nem vállal.

A Microsoft a külső gyártók elérhetőségi adatait a műszaki támogatás eléréséhez szánt segítségnyújtásként teszi közzé. Az elérhetőségi adatok értesítés nélkül változhatnak, pontosságukat a Microsoft nem garantálja.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 315347 - Utolsó ellenőrzés: 2008. március 27. - Verziószám: 1.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Microsoft Windows XP Professional
 • Microsoft Windows XP Home Edition
Kulcsszavak: 
kberrmsg kbprb kb3rdparty KB315347
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com